back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Voliť budem tak, aby sme aj v nedeľu vstávali do slobody a demokracie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Presne pred dvomi týždňami som napísal toto:

Mám 55 rokov a nevynechal som žiadne voľby. Už 27 rokov vždy spolu s manželkou a 16 rokov v trojici aj s našim synom.

Už v sobotu budeme voliť znovu. Slovensko je opäť ohrozené – tentokrát nie na jedno volebné obdobie, hrozí, že môj život už bude krátky na to, aby som znovu videl to povestné svetielko na konci tunela rovnako, ako v novembri ´89.

Je pre mňa až nepochopiteľné, ako málo stačilo k tomu, aby sa tak dlho a ťažko stavané kamene demokratickej budúcnosti Slovenska, zrazu rozsypali. A následne môže prísť vlna, ktorá kopu roznesie do nenávratna.

Dnes pokračujem takto:

Už som si zvykol na to, že vo veľa pre ľudí a krajinu aj dôležitých témach, idem akoby sám proti všetkým“, alebo k naplneniu obsahu mojich textov príde po rokoch odsudzovania, urážania a osočovania inými.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V prvom kole volieb prezidenta SR 2024 som volil nepochybne podľa očakávania každého, kto ma aspoň ako tak pozná. No bolo nás málo, čo by sme napriek našej voľbe boli radšej, keby  v prvom kole zvíťazil nie práve ten nami uprednostňovaný kandidát. Mal som totiž pocit, že Slovensko je natoľko zvláštne, že mobilizovať sa za vlastné prežitie dokáže nie často a už vôbec nie dva razy za týždeň.

Snáď sa mýlim…

A teraz prečo znovu nebudem voliť Petra Pellegriniho?

Nuž, Robert Fico je aspoň autentický, nepretvaruje sa a plní presne to, čo pred voľbami svojim voličom sľúbil. Teda žiadne prekvapenie. Že väčšinu z toho nedodržal a ani nikdy nesplní, oni pochopia neskoro. Chápem a je to ich vec.

Pellegrini však autentický nie je. A nikdy nebol. Najlepšie ho ohodnotil sám Róbert Fico, s veľavravným úšklebkom Monika Beňová, ale aj Andrej Danko. A ja verím, že oni najlepšie  vedeli, o čom hovorili…

Posledné dni priniesli až príliš veľa odhalení na Petra Pellegriniho, jeho, podľa iných poslancov NR SR partnerov a mám obavy že inak ako klamárom dnes Pellegriniho nazvať nemožno a to pri akejkoľvek miere tolerancie a zhovievavosti.

Nechcem, aby Slovensko reprezentoval klamár a osoba, v ktorej niet istoty, že nie je vydierateľná pre svoju minulosť, spôsob života, nepriznanú sexuálnu orientáciu, či iné dôležité veci. Peter Pellegrini by urobil podstatne lepšie, keby neklamal a hovoril pravdu. Pravda oslobodzuje, nech je hocijaká. A Slováci dokážu odpustiť a zabudnúť skutočne viac, ako veľa. Môj hlas by síce pre jeho minulosť v SMERe (a pre závadovosť a morálny profil nezlučiteľný s mojou požiadavkou na politika u viacerých ľudí vedenia jeho strany) aj tak nedostal. Ale mohol by som ho akceptovať aspoň z môjho pohľadu ako opozičného politika.

– – –

Kandidát Ivan Korčok je diplomatom už na pohľad. Výzorom, vystupovaním, vyjadrovaním sa – no je autentický. Nehrá sa na to, čím nie je. Ľudia na slušné vystupovanie zvyknutí nie sú, veľa z nich si slušnosť vysvetľuje ako slabosť a radšej majú typického Slováčiska ktorý si na ulici odpľuje a keď zrovna žene nedá po papuli, tak jej aspoň bez problémov zanadáva a kľudne aj verejne.

- Článok pokračuje pod reklamou -

A nie, nemyslím si, že Korčok je ideálny, ale kto je? My predsa v sobotu nevolíme nového Pápeža…

Mojou voľbou je teda jednoznačne Ivan Korčok. Nateraz iba v ňom vidím aspoň akú takú záruku, že nás tentokrát civilizovaný svet časom neohradí Želenou oponou a moje dieťa bude za ňou tak, ako som mladosť prežil ja.

Je to moja voľba a som rád, že ešte sme v stave, kedy sa rozhodnúť môžeme. Nie ďaleko od nás sú totiž aj krajiny, v ktorých s touto vymoženosťou šancu stretnúť sa nemajú.

Verím, že v demokracii a pre mňa so správne nastaveným kompasom v ďalšom smerovaní, sa  Slovensko zobudí aj do najbližšieho nedeľného rána.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Majko ty si už načisto osprostel ! Koľko ti platia za to že tu propaguješ toho protislovenského zapredanca ? Na ten just idem dať hlas radiátorovi !!! Tchorčok je zlo !

    9
  2. Toto už nie sú nezávislé internetové noviny ale násilná tvrdá sionistická propaganda !

    9
  3. Najprv si kandidáti ( či ich majitelia) zaplatia prieskum, ten im odhali, akého kandidáta si voličivo voľbách najviac želajú.
    Potom si kandidáti ( či ich majitelia) zaplatia profesionálne firmy, ktoré im mesiace pred voľbami vytvárajú imidž, ktorý im má nahnať čo najviac voličov.
    Následne prebehnú voľby, kde sa ľudia postavia a so sklonenými hlavami a stoja v radoch pred volebnými miestnosťami, aby odovzdali svoj hlas kandidátovi ( hercovi) o ktorom sa domnievajú, že stelesňuje menšie zlo, alebo dokonca väčšie dobro ( jednoducho ktorý im je SYMPATICKEJŠÍ na základe imidžu , ktorý mu vytvorila platená firma na objednávku).
    Ľudia nevolia na základe odbornosti, či vlastnej skúsenosti s daným kandidátom ( pretože ju jednoducho nemajú). Ale na základe SYMPATIÍ.
    No a po voľbách, čuduj sa svete, prichádza ďaľšia, ešte väčšia frustrácia, aká tu bola pred voľbami. Prečo? Zrazu sa víťaz nechová uplne tak, ako sľuboval pred voľbami. Zrazu sa vlastne nechová vôbec tak, často krát sa chová protichodne oproti predvolebným sľubom.
    Prečo? Lebo ľudia verili , že kandidáti ( herci) kandidujú pre to, aby zlepšili situáciu štátu, situáciu občana. Kandidáti v skutočnosti kandidujú, aby sa ich majiteľom vrátili investované finančné prostriedky a aby ďaľších pár rokov násobne zarábali na tom, že ich kandidát bude ovplyvňovať chod štátu .
    NAOZAJ SI MYSLÍTE, ŽE JEDEN ČI DRUHÝ KANDIDÁT NÁM PRINESÚ NEJAKÚ ZMENU?
    Tí, čo žijú v tejto naivnej predstave budú po voľbách znova frustrovaní a nešťastní.
    V sobotu sa venujte svojim rodinám, zlepšujte vzťahy okolo seba, milujte svojich nabližších . A v nedeľu sa zobudíte šťastnejší a spokojnejší. Žiadna voľba Hercov sa vás potom nedotkne, nebude vás trápiť.
    Áno , voľby boli jedinou zbraňou občana v demokracii. Ale to bolo ešte v časoch, keď kandidáti na prezidenta či kandidáti do vlády neboli obyčajnými platenými hercami. Ak nikedy také časy vôbec boli..

  4. Ja sa uživím vlastnými rukami,tomu ver ale chrapúnsky sedliak ako ty sa len priživuje na iných ! Nechcel by som mať takého suseda ako si ty !

  5. Včerajšia debata,Korčok klbko nervov,často neodpovedal položené otázky, taký fajn..dezolé liberále internacionále, je to čistý vlastenec, vytvorený médiami.
    Majko,ty si svojimi slovami..typický Slováčisko, ktorý si na ulici odpľuje a keď zrovna ,nedá žene po papuli,tak jej aspoň bez problémov zanedbáva,kľudne aj verejne..odkryl svoju fajn povahu..

  6. Pár rokov po vražde novinára kedy SIS bola zneužitá na jeho lustrovanie vagabundami, mladý Kaliňák predstaviteľ vládnej koalície volá po lustrácií novinárov SISkou. To nevymyslíš, to sa musíš taký kokot narodiť.

    Good Idea Slovakia

    4
  7. Ovečky v Korčokovom košiari békajú na ovečky v Pellegriniho košiari a tie im odbékavajú naspäť. To ste vy – voliči. Vystrašení ľudkovia, ktorí stále potrebujú nejakého vodcu, niekoho, kto im sľúbi, že sa o nich postará, že ich povedie dobrým smerom, že dobre bude nevestičky.
    Rozpoviem vám iným príbeh. Sedia dvaja bačovia na riti a rehocú sa na tom, že tie drbnuté ovce sa za nich idú aj pobiť, pričom obaja bačovia sa tešia len na to, kedy sa už z toho ovčieho mäska konečne čo najviac nažerú, až sa dogrcajú..
    Tak to v skutočnosti je. Dúfajte , verte, ale bude sklamaní. Ako ste boli sklamaní po všetkých predošlých „demokratických“ voľbách.
    Kým sa nimi necháte ťahať za nos, nič sa nezmení. Vy si naozaj myslíte, že týmto prascom na vás naozaj záleží? Na tebe môže záležať maximalne tvojej žene, tvojim deťom, rodičom, najbližšiemu kamarátovi. Ale nejakému nenažranému prasťu pri hrante, ktorí vás vôbec nepozná a vy vôbec nepoznáte jeho? Naozaj? Ľudia, ktorí majú svojich šoférov , ochranky, platy, kšefty, lietadla, lode, vily, investície, kurvy, riťolezov, sudcov, policajtov, novinárov, udavačov a to všetko z našich daní, z daní poctivých a slušných tvrdo pracujúcich občanov? Myslíte si, že im ide o VÁS? O VAŠE dobro?
    Tak potom hor sa k urnám.

    2
  8. A Korčok je akože zárukou čoho? Na otázku, či súhlasí s útokom na Srbsko a Irak, ktoré boli rovnakým porušením medzi.prava ako vojna na UA, odpovedal tak vyhýbavo ako sa dalo. To je tá jeho úprimnosť a priamočiarosť? Nech sa zbalí aj s progresívnu prezidentkou a dajú si odchod do USA. Tam im dajú za dobrú službu super fleky. Okrem toho prezident je pre Slovensko zbytočne platený úradník, ktorého musíme živit aj po skončení mandátu. Zbytočný luxus.

    2
  9. Zárukou zostať v aliancií NATO a EU. Medzinárodné právo neexistuje je to anarchia keďže neexistuje vyššia moc nad štátmi. Kto chce môže napadnúť koho chce. OSN je len diskusný krúžok, nič viac. Práve pre túto anarchiu existujú aliancie ako napr NATO a ani tie nemusia stačiť, preto si v priamom prenose môžeš čítať ako Polsko zvažuje jadrové zbrane.

    Pelle sa snaží zapáčiť dezolé scéne ktorá by najradšej vystúpila z aliancie NATO a EU a pritom dobre vie že nemôže vystúpiť ani nechce ani jeho voliči to nechcú. To ti nepríde vyhýbavé? Veď im serie do huby v priamom prenose.

    5
  10. @Anonym 4. apríla 2024, 10:50
    Pelle sa chce zapacit dezolatom ale pritom vie ze im nemoze ponuknut nic. Tak ich ojebava.
    Na UA sa bude nadalej predavat arzenal vo velkom (ved Kalinak v Dubnici uraduje), ziadne vystupenie z EU alebo NATO, ziadna sebestacnost, nic. Presne rovnako ako ojebal svojich volicov pri parlamentnych, co ho volili uplne z inych dovodov ako kurvenie trestneho zakona a posratych medvedov, presne rovnakym sposobom teraz ojebe dezole scenu jak male deti…

    Korcok sa aspon nesnazi zapacit dezolatom lebo vie ze maju diametralne odlisny pohlad na svet a postavenie slovenska.

    Klamari sa nemenia a vzdy boli skurveny charakter.

    2
  11. pele ovečky musia byt velmi nasrane ked vidia co je zac ich vodca stada, ale aj tak musia svojho vodcu stada podporit nech spravi cokolvek

    1
  12. a co sa tyka Majka, ma pravo si napisat svoj nazor a musim povedat, ze s vela vecami suhlasim a dost pochybujem ze on by robil veci preto ze mu niekto za to zaplati…ale verim ze to tak niekde inde funguje (co je velmi smutne)

    1
  13. A čo ked sa podpisujem ako svine, čo si tym chcel povedat? Čo si tým akože odhalil? Prezraď .

  14. kaviarensky novinar pise svoj nazor a ma na to pravo, ty si akurat vytoceny z toho co zistujes o svojom favoritovi

    1
  15. Majko, nie tak dávno chválil trnavského blba a zas vtom pokračuje. Veriť Majkovi je blbosť. Šedivý pán je falošný, nie je zárukou slobody ani demokracie.

    2
  16. Homo dezole a Vega,vy tak strašne klamete,že to vyvoláva u ľudí len utrpny úsmev.To,kto ako chce vystúpiť z NATO,a EU.Fico,Pegrini? Ste proste klamári.

    1
  17. Trocha od veci, ale neviem to v sebe spracovať. Včera som nakupovala ako obvykle v Jednote v Seredi na ulici M. R. Štefánika, po zaplatení ma oslovila jedna z predavačiek aby som jej ukázala kabelku. V pohode som jej ju ukázala. Kvôli tej hanbe som nevedela ani spať. Čo je toto za svet. Asi si niečo šľahla a mala bludy. Neviem či tam ešte niekedy pôjdem.

    2
  18. Ziadna predavacka nema pravo kontrolovat tasky. Mala si jej obuchat hlavu o pult a tvrdit, ze islo o nutnu obranu pred kradezou kabelky.
    A stazovat sa hned na vedeni obchodu, prip.zavolat cetnikov.

    1
  19. Len kľud pani Seredanka ! Aj v Bille to chceli odo mňa,ale ukradol som iba dva sáčky na zeleninu…

    1
  20. Priznám sa, bála som sa jej. Som staršia. Ale mala som to veru inak riešiť a nie odísť s hanbou.

    1
  21. Klidek. Daj si kaficko, kusok cokoladky a povedz si -,,mna nemoze rozhodit nejaka tupa citacka ciarovych kodov,,.

    2
  22. Predavačka aj majstri sveta v čiernych tričkách s nálepkou sbs, majú rovnakú právomoc ako nakupujúci. Sbs-kár môže kontrolovať tašku len vtedy, ak vás priamo vidí, že ste dačo vzali a nezaplatili. A predavačka ani to. Takže, ak ste nič neurobila, pošlite ich na budúce do teplých krajín a bude pokoj. V prípade, že sa vám začnú vyhrážať zavolanie polície, nech si poslúžia. Maximálne sa dobre pobavíte, keď im struhnú pokutu za márny výjazd 😂😂😂

    2
  23. Pre: Anonym 4. apríla 2024, 14:14
    Nepochopil si evidentne, Pelle / Korčok ani jeden znich nechce vystúpiť z NATO a EU. Ale len Pelle tu maže Harbínovcom/Kotlebovcom/Nahlikovcom med okolo papule aby sa im zapačil, aj ked nimi ako homosexuál opovrhuje a ma ich za ľahúčko oklamatelných dementov.

  24. Takéto žvásty som tu už raz čítal a potom nastúpila sloboda a demokracia v podaní Matoviča. 20 000 obeti, znížená životná úroveň slovákov, kriminalita na maxime a ešte aj nekončiace hádky medzi vlastnými.
    Korčok nech si založí politickú stranu a vyhrá keď tak veľmi chce slovákom pomáhať ale z jeho strany ide len o kariérny postup keďže nikdy mu nerobilo problém robiť diplomata za akejkoľvek vlády. Ten by robil diplomata s úsmevom aj keby nás Rusko obsadí. Človek bez chrbtovej kosti

    7
  25. Milé dámy ! Chcete čoskoro vdovský dôchodok a pomník pre svojho zosnulého manžela ? Tak voľte vojnového štváča tchorčoka !

    1
  26. Posledne styri prispevky- akoby ich jedna rit vyondila.
    A ten polodebilny tlk s pomnikmi…skoda slov.

    1
  27. Anonym 4. apríla 2024, 16:33
    Odkiaľ máš tieto žvásty o 20 tisíc obetiach, zníženej životnej úrovni a kriminalite na maxime? Infohnojna, či iný „nezávislý“ web? 😀

    2
  28. Anonym 4. apríla 2024, 18:40
    Veď ste si, sprostá sedlač, zvolili Ficka, ten predsa nedovlí, aby sme sa zapojili do vojny.. A hlavne, aký má prezident dosah na to, aby išli naši vojaci niekam bojovať? A hlavne pri tejto russomilnej vláde, ktorá sa putinovi pchá do análu, predsa nehrozí, aby naši bratia russi na nás zaútočili, či? Dajte aktuálne sračky z dezolé scény, nech vieme čo sa deje :))

  29. 4. apríla 2024, 19:24
    Slovo dezolát neexistuje, dezolé scéna takisto. Slovo désolé pochádza z francúzštiny a má úplne iný význam ako si myslíš. Ale keďže nemyslíš, len papagájuješ čo raz nejaký chuj, ktorý hral chytráka zapotil, sa tomu nedivím. Najčastejšie používaný význam slova désolé je smutný, zarmútený. Ale keďže nečteš, tak nevíš.

  30. Zase sa hras na mudreho a zase raz ti to nevyslo.
    Ale kedze čteš len dezinfoveby, tak asi budes dezolat.
    Alebo, ked chces – uboziak, slaboch, bedar. A este k tomu klamar.

  31. Feši, kedysi bola pravda len to čo napísala a povedala Strana. Teraz sa na to isté hráte vy. Liberálni a progresívny paraziti. Arogantní namyslení idioti bez najmenšej empatie a sebareflexie. Ale ono všeho do času. Karma je zdarma.

    2
  32. Psst, on to nevie. Len ja viem kde je prauda. Ale ONI to taja. Je to tak tajne, ze ani to nestihnem dopisat a ONI to zmazu.

  33. Vyznam slova pravda je: ZHODA poznania/tvrdenia s REALITOU.

    Vyznam slova pravda NIE JE: nazor, mienka, domnienka, dojem, pocit, sen, predstava, idea, nápad, výmysel, klebeta, ideológia, predpoklad, prelud, halucinácia, propaganda, automaticky to co povedia v TV alebo napisu v novinach, atd…

    4
  34. Majko,v KAŽDOM prípade nie je pravda to,čo je nadpis tohoto článku.Samozrejme,že sa ľudia prebudia do takého istého sveta,ako doteraz.Vase reči sú len vaše názory.

    2
  35. myslím že to bolo zo strany autora myslené obrazne, ale reálne hrozí že v nedeľu sa zobudíš do Slovenska kde naše 3 najvyššie ústavné funkcie budú obsadené defacto jedným človekom /R.F./…a to už sa dosť výrazne vzdaľuje od demokratickej delby moci….navyše už zažívame zo strany RF aj útok na súdy, aj keď zatiaľ iba slovný….a to naozaj prestáva byť sranda…..ak sa nespamatáme uvaria nás ako žaby, zajtra je šanca to aspoň trochu pribrzdiť

    1
  36. 5. apríla 2024, 8:54
    Pardon, ale pravda je iba jedna. Ako sa vraví, vždy niekde uprostred. No my sme sa dostali do reality, kde za jediný správny, politický korektný a akože spoločensky tolerovaný názor je považované čo vypotí nejaký novinár, medium alebo liberál. Všetko ostatné sa automaticky dehonestuje, odmieta a znevažuje. A úplne top je dvojitý meter, ktorým sa merajú skutky.

    3
  37. A ty to, co tvrdis mozes slobodne tvrdit a nikto ta za to netresta, nebije ta, necha ta tliapat dalej.
    A nie len tak v senku, ale takto verejne a zadarmo na tom zlom mediu.
    Kuwa to je teror

    1
  38. 5. apríla 2024, 13:35
    Môžeš ako môžeš, aj dnes ti za názor môže vykopnut dvere NAKA. A skús si napísať svoj názor na soc.sieti. To bude iný náklad od osvietenych liberálov a pod. exemplárov.

  39. Možeš nám uviesť za aký názor ti NAKA vykopla dvere a za aký si dostal „náklad od osvietenych liberálov a pod. exemplárov.“,…konkrétne…díky

    1
  40. „Kandidát Ivan Korčok je diplomatom už na pohľad. Výzorom, vystupovaním, vyjadrovaním sa – no je autentický. Nehrá sa na to, čím nie je.“ – autor článku

    “ Ten náš Vladko je aspoň poriadny chlap! On jediný vie, ako sa má robiť politika..“ – babky demokratky

    1
  41. 5. apríla 2024, 14:06
    Skús napísať niečo na adresu našich milých spoluobčanov, od narodenia trpiacich alergiou na robotu. Pričom oni ti bez zábran a obáv z trestu naložia až až. Alebo niekomu z LGBTIXYQ skupiny. To by bolo kriku. Okrem toho sme tu mali udavačstvo v praxi keď si svoje ego naprával ex poslanec Benčík. Ale keď sa zverejnila jeho adresa, presne ako to spravil mnohým on, sa posral od strachu a hneď utekal podávať TO.

    2
  42. Pred styrmi rokmi mal byt zachrancom Slovenska IM z Trnavy.Tentokrat nas ma vsetkych zachranit nejaky IK z Bratislavy. Som zvedavy, kto sa ujme ulohy spasitela v buducich volbach.

  43. Milos minule volby si volil Nada. Nepoučil si sa?Z Matovica a jeho partie sa vyklula tiez diktatura a teror na obyvatelstvo. Len pripomeniem napriklad povinné testovanie a bolo uz len kusok od povinneho ockovania. No proste chuj. Ale treba si pozriet Korcokovu historiu jeho niektore vyjadrenia a to musí stacit na to ze je to zlo . Buzik Pele je len mensie zlo . Ale bohuzial nic lepsie tam nieje.

    1
  44. Filcka už útočí na nepohodlných sudcov, velmi rýchlo by chcel ten Orbanistan. Strašne sa budem smiať ked si slováci zvolia podržtašku za prezidenta a dajú tak volné ruky Filcke na dekonštrukciu.
    Aspoň bude sranda keď ten process dokončia a ludia budú pozerať jak jebnutý, že kam sa to zase dopracovali 😀

  45. 22:49 v tej tvojej prepitej hlave máš pomýlené parlamentné voľby s prezidentskými, či v takej neskorej večernej dobe už nasaté promile nepustí?

  46. Pre: Anonym 5. apríla 2024, 23:37
    Menšie zlo len pre nechápavých, čo si nedokážu dať dokopy kompletné vládnutie tej sebranky a majú obmädzenú pamať max tak na 1 rok dozadu, prípadne ešte menej s diagnózou Cirhózy pečene 😀

    1
  47. Za Matoviča čušal a nevie čo bude v nedeľu 7.4.2024 bojí sa o slobodu a demokraciu čudné.

  48. Nebojte, Korčok vyhrá. Už pri Čaputovej sa ukázalo, že koho podporujú liberáli, progresívci, médiá tlačia doslova buldozérom a za koho na pódiach vrieskajú preafektované celevriti, má víťazstvo isté. Okrem toho musíme držať vopred prikázaný smer – západná riť a nikdy inak.

  49. V riti sme už dávno, niet cesty späť, na večné časy a nikdy inak, presne ako za sajúza.

  50. Pre: Anonym 6. apríla 2024, 17:21
    A prečo sa čuduješ ? Veď od 2012 do 2019 mala polovica EU štátov PREBYTKOVY rozpočet, len vy slováci ste tu počúvali Filcku ako sa nedá nič. Ten kokot Kažimír teraz trepe ako je všetko zle ale keď bol vo vláde tak ponúkol až 1x vyrovnaný rozpočet a ani ten neschválili. Proste ste si volili mafiu príliš dlho, teraz pojdete do sračiek jak gréci v 2008. Mimochodom Gréci už od minulého roka majú menšiu rizikovú prirážku pri požičiavaní $ ako slovensko… 😀

  51. Homo dezole,chlapče,aby si náhodou neoslepol na jedno oko,a aby jedna polovica tvojho mozgu nezakrpatela.Lebo kto sa díva mňa svet takto,ako ty,kľudne sa mu to môže stať.Vlastne talutujem.Mohol by si ty vlastne žiť bez tej nenávisti?

    1
  52. Pellegrini je stelesnením človeka bez vlastností. Beztvarý, bezobsažný, gumovo elastický. Ukážkový karierista. Jeho zvolenie neprinesie žiaden „pokoj pre Slovensko“, ale celkom určite prinesie pokoj pre Fica, aby ten mohol v takto poskytnutom „pokoji“ prevádzkovať svoje temné mocenské hry, ako inak na slovenský účet. Preto sa zdvíham od klávesnice a mierim do volebnej miestnosti, hodiť to Korčokovi.
    A aby som nezabudol, Sláva Ukrajine!

    1
  53. 6. apríla 2024, 19:22
    Hej sláma u kravína, čo tu ešte smrdíš? Už si mal byť zbalený a nachystaný, smer Ukrajina. Zelensky potrebuje na fronte veľa gerojov. A keď nedajbože padneš tak dostaneš čestné miesto v excelovskej tabuľke. Keď vyhrá Korčok tak súhlas narukovať dostaneš bez problémov A bude aj pochvala 🤣🤣🤣

    1
  54. To čo predvádza Korčok na markíze si mohol odpustiť. Trápne vyplakávanie. Bol strčený v každej vláde, žil si za štátne prachy a vtedy mu nevadilo ako vyzerá krajina a ako tu žijú jej občania? Nech zavre hubu a ide do p….reč.

    1
  55. Pre: Anonym 6. apríla 2024, 18:32
    Ty ideš písať od zakrpatenom mozgu: „netaluj“ ,“díva mňa svet takto“
    Mýliš si fakty s nenávisťou. Vymenovanie faktov nie je nenávisť je to len pravda, ktorá môže byť nepríjemná. To ako kto hospodáril v tom období si možeš ľahko dohľadať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované