back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

REFLEX stále v predaji

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Český časopis REFLEX si titulkou „predajnej nevesty“ sa stále dá zohnať v Čechách a na Slovensku.

Redakcia aktuálne zareagovala aj vysokokvalitnou titulkou, ktorú virálne už viac ako týždeň rozširujú čitatelia hlavne na sociálnych sieťach.

Článok publikovaný vo vnútri časopisu hovorí jasne – Slovensko sa otáča na východ!

Práve tento časopis, alebo aspoň jeho titulka je zaujímavým a veľavravným dôkazom toho, ako našu krajinu vnímajú susedia na západ od nás.

Opustenie hodnôt demokratického západu môže byť rýchlejšie, ako si mnohí z nás dokážeme pripustiť. A na budúcnosť a smerovanie krajiny to môže mať fatálne následky. Že si to neuvedomujú ani ľudia,ktorým deti študujú v zahraničí (nie v Ruskej federácii, Bielorusku a ani v Severnej Kórei) a oni samotní pracujú v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, či minimálne v Českej republike, je smutné.

Stále je možné zblúdeniu Slovenska zabrániť a vrátiť ho k prozápadnému smerovaniu. Neskôr už možno chcieť budeme my, no zo strany západu nebude o nás záujem. A toto nie je úvaha, ale jednoduchý a logický predpoklad.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Takže na základe bulvárneho článku nás tak vnímajú susedia 🤣 bože môj už sa vraciame asi zas do 70 rokov keď klamstvo a prekrúcanie bolo na dennom poriadku.
    Mám priateľov v Rakúsku a majú podobný až radikálnejší názor na Ukrajinu ako Slovenska vláda ale nikdy by som si netrúfol povedať že nás tak rakúšana berú. Ale to je asi v tom že mám chrbtovú kosť.

    2
  2. Pre: Nazor 29. marca 2024, 5:24
    Vidí nás tak ich väčšina obyvateľstva spolu s vládou a prezidentom. Obálka je len perfektná satira na toho kokotka čo ste si tam zvolili už 4 krát jak dementi.

    1
  3. Nazor 29. marca 2024, 5:24 – ale kde, mate to v hlave pomiesane. Je to opacne. To clanok vznikol na zaklade toho, ako nas v zahranici vnimaju.

    Chapem, ze pre jedincov ako Vy narocne analyzovat taketo procesy, to ale neznamena, ze hlupy je kazdy z nas. 😉

    2
  4. co to je za nazor, ked za komunizmu uznavam len vychod a po revolucii uznavam len zapad, tomu sa hovori ten spravny novinarsky misung??? potom sa rozculuju ked pri pisani kvitnu, ale to je len sprostost a novinarska obmedzenost

    1
  5. Keď sme skákali ako západ pískal, tak všetko bolo OK. Ale akonáhle máme na niečo iný názor, tak je už zle a takto nás vidia. Pretože si myslieť niečo iné je v dnešnej dobe out. No a potom nás volajú trolovia, rusofilovia, ficovoliči a iné len ak povieme opak čo by sme si mali myslieť a ak budeme voliť iného kandidáta ako chcú

    1
  6. Mysliet si mozes co chces, volit mozes koho chces. Ale pokial zacnes tliapat bludy podla prikladu zjem aj vlek, alebo badatela, tak sa necuduj, ze ta normalni ludia maju za blba a trola.

  7. Anonym 29. marca 2024, 11:59 – zjem aj vlek, alebo badatela nepoznám ale už je tu to čo som povedal. Opačný názor a tituly sa len hrnú. A podľa čoho sa určuje kto je normálny a kto je trol? V dnešnej dobe sa vlastný názor nesmie nosiť, resp. nesmie sa povedať nahlas

    1
  8. 12.10
    Zatial len tliapes. To nie jezisdny tvoj nazor
    Daj nazor, uvidime ci si trol, alebo nie . Alebo znova zopakujes tu blbost –
    V dnešnej dobe sa vlastný názor nesmie nosiť, resp. nesmie sa povedať nahlas

  9. Anonym 29. marca 2024, 12:58 – stále vypisuješ to isté. Mimochodom kto si keď chceš rozhodovať kto je trol alebo nie? Nemal by si to tak „žrať“, lebo zbytočne chrlíš okolo seba síru. Zatiaľ si len noname diskutujúci

    1
  10. Anonym no povedz, čo za názor by som mal mať 🤔 aby si konečne niečo rozumné napísal. Lebo píšeš zatiaľ len nič neznamenajúce písmenká 🤔

  11. @Karol 29. marca 2024, 11:34
    Neboj Karolko ved ste zvolili Ficka a ten skace presne ako EU piska a ty tu melies ako ste zvolili „proti zapadu resp na vychod“, to len vo vasich sprostuckych hlavach tak je ;). Dubnica je na 1400% zisku oproti minulym rokom z vyroby arzenalu takze pohoda, tolko k vasmu „ani jeden naboj na ukrajinu“. S Fickom sa uz nikto zo zapadu nebude bavit pretoze predstavuje riziko ale to je jedno lebo vedia ze Ficko odsuhlasi vsetko tak ci tak kedze bez EU $ by padla vlada do mesiaca.
    Ta obalka ho vystihuje perfektne.

  12. No pockaj, ale to nie je ,,jeho,, nazor.
    A on chce mat predsa len slobodu nazoru. Alebo len nieco rozumne?
    Či?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované