back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pozor, na križovatke Čepeňská – Vojanská osadia novú značku STOP

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Motoristi, zbystrite pozornosť. V najbližších dňoch sa zmení organizácia dopravy na križovatke Čepeňskej a Vojanskej ulice. Značka daj prednosť v jazde bude nahradená STOPkou a na vozovke pribudne vodorovné značenie.

„Nakoľko sa jedná o problémovú križovatku s častými dopravnými kolíziami, mesto Sereď v spolupráci s Okresným dopravným inšpektorátom v Galante pristúpilo k zlepšeniu dopravno-bezpečnostnej situácie. V najbližších dňoch Seredčania zaznamenajú zmenu trvalého dopravného značenia daj prednosť v jazde na značenie stoj, daj prednosť v jazde a pribudne vodorovné značenie – čiara,“ upozornil Michal Klinka zo seredskej radnice.

Nakoľko prichádza zásadná zmena, tak na ulici Vojanská, v dostatočnom predstihu pred „stopkou“ bude osadená aj predbežná značka daj prednosť v jazde a určená vzdialenosť k povinnému zastaveniu.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No super, ale nechápem prečo ku článku nie sú schopní dať fotku kde je jasne vidno kde tu STOPKU osadili. To je naozaj problém ísť to odfotiť???

  2. Ďalšia zbytočná stopka. Takže kvôli zopár retardovaným idiotom, ktorí majú v hlave nasrate a ktorých rozumové schopnosti sú tak malé, že nevedia ani šoférovať, zbytok vodičov bude nútený stat na brzde aj keď tam reálne nič nepôjde. Gratulujem, tomu sa povie riešenie. Tak si tam teda stojte, ja tu stopku budem ignorovať a budem sa riadiť výhradne situáciou v danom momente. Kurbel aj ODI si môžete akurát tak viete čo. Pekný deň.

    3
  3. Nič v zlom ale tie STOPKY sú v Seredi aj tak nanič. Stačí sa na pár minút postaviť na niektoré miesta v meste kde na STOPKE vodiči nezastavujú a to veľa krát ani samotný policajti každý väčšinou len trochu pribrzdí a ide ďalej. Určite nie som jediný za posledný rok čo to spozoroval…

  4. Horsi je prechod pre chodcov od Ivov dvor cez cepensku (hlavnu) ak odbocujuce auto zastavi a ta pusti a ty ides cez prechod a ten co ide rovno od cepena ta skoro zepali. Neniho vidiet poriadne a on mozno nevidi chodca poriadne. Ked ma tak pusti nejake vacsie auto napr dodavka tak ja nevidim nic a a auto co ide rovno tiez ma nevidi) ale logicky ten co ide rovno by mal zastavit aj on, ked ten co odbocuje do prava zastavil tak asi nie len tak z nudy. Tam dat aspon tie blikatka na prechod nech ten co ide rovno od cepena vidi ze tam nekdo ide.

    3
  5. Tu stopku tam musel vymysliet len poloretard. Napiste sem meno toho kreténa zo seredskej radnice, ktoreho to napadlo.
    Vsade budu stopky kvoli kolko – 5 havariam dementov rocne? Vam uz nacisto jebe na tom meste

  6. Stopka je málo.
    Križovatka je neprehľadná s častými dopravnými nehodami. Autá po Čepenskej 50 km rýchlosťou nechodia.
    Už dávno sa tu mal postaviť kruhový odjazd. Miesta je tam dosť. Keď znovu otvoria most,autá z Čepeňa prestanú chodiť cez Zavar a na cestu sa nedostanete.

    3
  7. Väčšina nehôd, ktoré som tam videl boli zapríčinené medzi vozidlami idúcimi po Čepenskej ulici a vozidlami vychádzajúcich z ulice A. Hlinku. Práve z ul. A. Hlinku nie je dobrý prehľad o autách idúcich z mesta, kvôli autám, ktoré parkujú pred Luky. STOPKA od Vojenskej ulice mi príde scestná a neopodstatnená. Odtiaľ je rozhlad na križovatku luxusný. Chodím tadiaľ denne. STOPKA rieši situáciu v neprehľadnej križovatke iba z časti. Jednoducho keď človek raz nevidí na jednu alebo druhú stranu tak tam môže stáť aj hodinu no lepšie vidieť nebude. Typický príklad keď sa ide od potravín Téčko smerom k hrádzi. Rozhľad smerom ku štadiónu nula bodov. Doľava je ako tak vidieť vďaka zrkadlu. Mnoho križovatiek bez zrkadiel, kde si to situácia vyslovene pýta. Hlavne, že pred mestským úradom si ich nadelili hneď dve. Veď prečo nie?

    6
  8. Súhlasím s týmto názorom.
    Určite by to vyriešilo skôr zrkadlo do Čepenskej ulice, aby čakajúci na A.Hlinku videli na Čepenskú sprava. Alebo zákaz parkovania pred Luky. Tam nie je nič vidno.
    Rovnako nebezpečné je to od Téčka k týtešu, tam by sa tiež hodilo ešte jedno zrkadlo, alebo zákaz parkovania.
    Chodím tade každý deň a vždy naslepo, inak sa nedá.

    1
  9. Dobre vam tam jebe na mestskom urade,z toho smeru bola sposobena snad len jedna dopravna nehoda.

  10. Tu je vidno ako komentujúci sú skôr majitelia vodičakov ale nie poriadny vodiči… Na tej ulici zrkadlo je takže je vidno aj od strany ako je luky..
    Kruhový objazd nič nevyrieši len skomplikuje dopravu zbytočne… Jedine čo sa zhodnem je že ta stopka ozaj nemá opodstatnenie
    Každá nehoda čo sa tam stala je kôli nedočkavemu blbcovi čo ide od A.hlinku alebo sa nepozre o to zekadlo, a takym šoférom nepomôže ani keby im ukazujete že môžu ísť. Stále je to jednoduchá prehľadná križovatka, kto tvrdí niečo ine tak ist autom aj dalej ako po čepen…

    1
  11. Keďže sú seredskí polovodiči vytupení a od Andreja Hlinku sa tlačia zo STOPky rovno a ešte sa rozčuľujú a rozhadzujú ručičkami, keď vodič z Vojanskej odbáča doľava( lebo on nemá STOPku / zatiaľ/, tak má pred tým z A.Hlinku prednosť/zatiaľ/),potom treba dať STOPku aj z Vojanskej.
    Neviem, či polovica z nich dostala vodičák za kačicu, alebo, keď sa táto téma preberala v autoškole, tak akurát chýbali.

  12. V tej križovatke pri luky parkujú zákazníci luky, kde ma parkovisko prevadzka? Zákaz parkovať bolo treba dat a bolo by po probléme. Nikto z bytoviek na čepenskej tam neparkuje Ta stopka nič nevyrieši
    To iste firma na čepenskej zásobovaná z hlavnej cesty,

  13. Problém je parkovanie áut pri Luky. Stoja tam autá a este ked je prvá od križovatky nejaká dodavka…..zbohom! Nic nevidiet, len vojst do krizovatky a ak ide od mesta auto, rychlo naspät. Inak nie je vidno. Nieco s tým treba robit. Chodim tadial denne a skoro vzdy je problém. Tá stopka od Vojanskej moc nevyriesi, aj tak tam kazdý ….skoro! , musí zastavit, nakolko po Čepenskej chodí dost áut. Treba riešit vzdialenost parkovania pri pizzerii od krizovatky.

    1
  14. Všetci sa sťažujú na auta pri luky ale asi ani jeden z vas si nevšimol to zrkadlo ktoré vam ukaze ci ide auto od mesta..

  15. rasco rýchlo odovzdaj vodičák lebo si nebezpečný nielen pre seba ,ale hlavne pre druhých.Kvoli takým blbcom ako si ty,ktorí neovládaju najprimitívnejšiu križovatku sa tam stávaju havárie. A za tu kačicu si dostal vodičák asi ty. Neni si náhodou cigán z curovarskej?

    1
  16. Rasco žije v omyle, že ak odbočuje doľava, nemusí dať prednosť protiidúcemu vozidlu, lebo ten oproti má stopku a Rasco len „daj prednosť v jazde“. Aj preto vie, že vodičák sa robí za kačicu.

    1
  17. rascovi zobrať vodičák a spáliť. Som v šoku, to akože fakt jazdia po cestách aj takí ako je on?

    1
  18. Aj minule nejaký kačicový vodič tu napísal, že pri výjazde z parkoviska od Lidla má síce zelenú, ale pre istotu ešte postojí na stopke. A toto tu rozdáva rozumy.

    1
  19. Postoji na stopke?
    Co si to dovoluje?
    Ved stopka hovori – chod!
    Tebe nedali ani za kacice?

  20. Pre tych co chcu brat rascovi vodicak: od andreja hlinku je stopka. Chapete? To znamena ze davate prednost kompletne vsetkym autam. Ako na cepenskej, tak aj tym co odbacaju z vojanskej dolava, az ked vsetci prejdu tak az potom idete vy. Rasco nie je proti iduci, tym by bol keby ste obaja mali znacku daj prednost v jazde. Ale vy tam mate STOPKU. To iste ked idete od parku/retra , tiez davate prednost tym co idu od autobusky/perlovky a nie oni vam. Takze Vy traja chodte odovzdat popripade soalit vodicaky.

  21. pre Anonym 15.43
    Ty si ďalší frajer, ktorý postojí na stopke, hoci má na semafore zelenú? Boh nás chráň pred takými na ceste. Aj moje zatiaľ nenarodené vnúča už vie, že svetelné signály sú nadradené značkám. Držím ti palce a tým čo ťa na ceste stretnú ešte viac.

    pre 19.51
    Tak už chápem prečo vodiči odbočujúci z Vojanskej vľavo robia nehody. Ďakujem za vysvetlenie.

    1
  22. Pre rasca a Aaaa a iným podobným kokotom primitívnym:dúfam že vás na cestách nikdy nestretnem,vy vymetenci prijebaní,takym ako ste vy by mali brat doživotne vodičáky.Sopláci vyfetovaní.

  23. Zbytocne sa tu zavzdusnujete vsetci, jedno ci je taka alebo taka znacka, aj tam tak vzdy stojim min.5 min, co ide po hlavnej aut, mozno semafor by to vyriesil….😉

  24. Ani by ma nenapadlo takto rozmýšľať, kam na to chodíte? Keď idem z A. Hlinku, zastavím na stopke, dám prednosť vozidlám idúcim po hlavnej ceste a pokračujem rovno na Vojanskú. Frajer z Vojanskej odbočí vľavo a sme v sebe. Až ma striaslo. Viete aký je rozdiel medzi „daj prednosť v jazde“ a „stoj, daj prednosť v jazde“? Obe značky rovnocenne prikazujú dať prednosť, pri stopke treba ešte zastaviť vozidlo. Ale vodič z Vojanskej odbočujúci vľavo dáva prednosť protiidúcemu vozidlu, t.j, vozidlu, ktoré ide z A. Hlinku rovno.

    1
  25. Mal by. Ale on vidi tvoju stopku a drb. Ste v sebe. A o tom pisal ten s pred lidla. A radsej postoji aj ked ma zelenu.
    A bude to robit aj to hentoho mudreho vnuca.

  26. Dúfam ze to čo si napísal si myslel ze srandy😁😁 lebo ked né tak patríš na psychiatriu do zalužá bez možnosti prepustenia.

  27. a ja som myslel, že iba rasco jeden jediný je postihnutý a oni sú dvaja. V nejakej autoškole sa stala systémová chyba, odkiaľ máte vy dvaja šoferáky?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované