back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výsledky prvého kola prezidentských volieb. Aká bola účasť v Seredi a komu odovzdali voliči najviac hlasov?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Slovensko má za sebou prvé kolo prezidentských volieb.

Súhrnné výsledky hlasovania

51,91 % účasť
4 364 071 zapísaných voličov
2 265 656 zúčastnených voličov
2 264 769 odovzdaných obálok
2 254 206 platných hlasov pre všetkých kandidátov
5 938 volebných okrskov spolu

Výsledky za Sereď

53% účasť
12 710 zapísaných voličov
6 737 zúčastnených voličov
6 737 odovzdaných obálok
6 708 platných hlasov pre všetkých kandidátov
13 volebných okrskov

Ako volilo Slovensko?

Vizualizácia výsledkov volieb: Denis Majko

Prvé kolo vyhral Ivan Korčok, ktorého volilo 958 393 voličov a získal tak 42,51 % hlasov.

Na druhom mieste skončil Peter Pellegrini, ktorý získal podporu 834 718 voličov, čo predstavuje 37,02 %.

Nasledovali:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Štefan Harabin 11,73 %
Krisztián Forró 2,90 %
Igor Matovič 2,18 %
Ján Kubiš 2,03 %
Patrik Dubovský 0,71 %
Marian Kotleba 0,56 %
Milan Náhlik 0,13 %

Výsledky za Sereď

Vizualizácia výsledkov volieb: Denis Majko

Ivana Korčoka volilo v Seredi 2 812 voličov a získal tak 41,92 %.

Petra Pellegriniho volilo 2 627 voličov a získal tak 39,16 %.

Nasledovali:

Štefan Harabin 13,56 %
Igor Matovič 1,80%
Ján Kubiš 1,63%
Patrik Dubovský 0,77%
Marian Kotleba 0,58%
Krisztián Forró 0,26%
Milan Náhlik 0,13%

Druhé kolo volieb

Prezidentské voľby budú pokračovať druhým kolom, kde si sily zmerajú Ivan Korčok a Peter Pellegrini. K urnám sa vrátime o dva týždne, v sobotu 6. apríla 2024.

Hlasovací preukaz

Ak nebudete môcť voliť vo volebnom okrsku, v ktorom ste zapísaný, mesto vám na vašu žiadosť vydá hlasovací preukaz. Vybaviť si ho môžete už iba osobne alebo prostredníctvom splnomocnenej osoby najneskôr do 5. apríla do 12:00 hod., v kancelárii č. 7 na mestskom úrade.

Prenosná schránka

Volič, ktorý sa nemôže dostaviť do volebnej miestnosti zo závažných, najmä zdravotných dôvodov, môže hlasovať do prenosnej volebnej schránky. Požiadať o ňu je potrebné obec a v deň konania volieb 23. marca príslušnú okrskovú volebnú komisiu. Ak sa však takýto volič nebude nachádzať v územnom obvode svojho volebného okrsku podľa miesta trvalého pobytu, bude potrebovať aj hlasovací preukaz.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Natrhli ti riť tu špinavy radiátor.
    Budes chodit po kanaloch ty ficova hajzlova podrztaska

    0
  2. Pre toho nado mnou u Matoviča sa dá IQ merať na zlomených lopatách ale u voličou Pelle tam sa to nedá merať na ničom nikde to nemá žiadnu hodnotu 🤷

    0
  3. chcel by som sa mentalneho gymnastu spytat, ako by ma mohol prezident poslat na ukrajinu? dakujem za odpoved…

    10
  4. Anonym 24. marca 2024, 15:07

    O vyslani vojakov niekam rozhoduje parlament,schvaluje to potom vlada.
    Mozete mi povedat kto sedi v parlamente,kto vo vlade a co ma s tym ten prezident ?
    Dakujem.

    7
  5. Anonym 24. marca 2024, 15:07
    Si na omyle, Korčok je proti vojne narozdiel od Pelleho (fica).
    P.S.: Pedofilov máš skorej vo vláde keď už im chcú znižovať tresty.

    3
  6. Anonym 24. marca 2024, 15:07
    A jak veď neni vo vláde ani nebude?
    Alebo že by len Bububu , treba strašiť na jednobunkovce zaberá.
    Tradičná rodina akú ma Korčok už neni v kurze teraz idu homosexuálne páry ako ma Pelegriny ?

    4
  7. Pre: Anonym 24. marca 2024, 15:07
    Pedofilia ? Ktoré to smerohlasacke tlsté prasa chodilo jebávať tie mladé holčiny a vyhovoril sa na vnučku s gumami vo vrecku?

  8. Pre: Anonym 24. marca 2024, 15:07
    Mna by zajímalo či si taký poloretard ako ty uvedomuje, že ten váš „buzerantský“ (ako si ho nazval) kandidát ešte nedávno pretláčal skrátené tresty pre pedofilov. 😀

    1
  9. Tu je vidiet ako dementi naskocili na kecy o tom, ze prezident moze poslat vojakov na Ukrajinu. Tu je vidiet uroven vasho intelektu, ktory je velmi nizky a kvoli vam potom tato krajina vyzera ako vyzera. Vidiet to aj na vysledkoch volieb, kde v Bratislave sa nachadza najviac uvedomely a inteligentny narod tejto krajiny (pretoze su tam najvyssie naklady na zivot a hlupak tam proste neprezije) a cim viac sa ide na vychod, tak inteligencia klesa (alebo uz utiekla, ci uz do zahranicia alebo do BA) a ludia sa daju lahko oblbnut a veria roznych podrztaskam, ktorym nejde o ludi ale hlavne o seba a svojich kamosov. Mozno je to aj tou chudobou, ktora tam vladne a ktora vladam v podstate vyhovuje, lebo cim vacsi chudak, tym viac mu mozes slubit. Na druhu stranu su tu narodovci, ktori budu volit teplosa ale v krcme sa biju do hrude aki su oni Slovaci a ako su za tradicnu rodinu.

    8
  10. mna stale prekvapuje, že voliči smro-hlasu su najviac v hdobných častiach Slovenska, práve tam, kde počas vlády cca.15 rokov Filcka a Peľegriňiho na nich totálne srali a nič pre nich neurobili. Toto mi hlava neberie.

    6
  11. Celá parlamentná kampaň smeru a hlasu bola postavená na nenávisti. Nenávisť voči progresívcom, slniečkarom, prezidentke, diktátu z Bruselu, migrantom, Ukrajine, Lipšicovi, Šorošovi, LGBTI, Matovičovi, vyšetrovateľom, prokurátorom a dnes aj sudcom. A bohužial nenávisť je denným chlebom veľkej časti tohto národa. Vždy treba nájsť niekoho alebo niečo koho treba obviniť za vlastný neúspech. A Pellegrini toto všetko zo seba nezmije ani pri prezidentských voľbách. Ľudia pozrite sa na seba čo sa z vás stalo.

    6
  12. Dufam ze ty jamkata kurva si uz mamicke povedal, ze jebes chlpaté komíny kolegov. Vydieratelny pokrytec, ktoreho drzi bradavicnaty hajzel za gule.
    Korčok nieje výhra, ale 100 krat lepsi jak utajeny buzerant pelle

  13. Aj Pelleho šéf Fico pohorel v prezidentských voľbách, čaká to aj jeho.
    Nech si nemyslí, že národu už ozaj jebe.

  14. To ze Pele je politicky chameleon sedi dokonale.
    Ten nema hodnoty je to len patolizac Smeru

    2
  15. Vladolf dal si si davku liekov navyse? Tchorcok lizal snad kazdu rit co vladla,este aj ten dementny Danko ho chvalil ako kvalitne mu lizal anal,ked chcel ist diplomatovat do emeriky,ved to je najvacsia politicka slapka aka kedy bola na slovensku.

    1
  16. Zas plesnidedo co si precital najnovsie hoaxy od sudruha Fica ako nas Korcok posle na Ukrajinu.
    Ty si taky servilny jedoduchy tvor , co ti zapiskaju to robis

    1
  17. Pre: pre Jebolfa 25. marca 2024, 14:09
    No a teraz si predstav, že ten tvoj kandidát Pellegriny to nerobí len obrazne ako si to napísal ale realne keďže je homosexuál :D.
    A navyše ak bol diplomatom take dlhé obdobie a pri toľkých troskách čo tu slovač navolila za 30 rokov, tak tu diplomaciu zremje musel robiť kurevsky dobre.

    1
  18. Pelegrini,či Korcok,je mi to vlastne úplne jedno,ale jedno nechápem,Korcok? Ako môže niekto veriť Korcokovi,keď od vzniku Slovenská bol vždy predstaviteľom moci,a jeho frázy vystačili na Mečiara,Dzurinda,Fica,no proste všade a všetkým,kto bol pri moci.Ale hlavne aj za totality.Takze,aké kvality má takýto človek?

  19. Anonym 25. marca 2024, 16:33…toto môžeš napísať snáď o každom diplomatovi v službách Slovenskej republiky od jej vzniku…tí sa nemenia pri zmene vlády….diplomat nerovna sa politik, poslanec

    2
  20. Ratafak,štátny tajomník je tiež diplomat,a za totality bol tiež diplomat?Nemá charakter.

  21. Ano je. St.tajomnik zastupuje ministra v jeho nepritomnosti. A v pripade st.tajomnika min.zahranicia je to diplomat. Aj ked je to politicka funkcia, lebo ho vymenuva vlada.

  22. Anonym 25. marca 2024, 18:04…čo bol za totality? študent?…a že robil tajomníka Lajčákovi? veď obidvaja majú rovnaké zahranično-politické postoje….kde je problém?…celý život robí rovnakú zahraničnú politiku a zatial čo tu hladáte každú blbosť (a evidentne neviete nájsť) tak u protikándidáta prehliedate taký názorový kolotoč že sa z toho točí hlava….

    3
  23. Keď vytýkate Korčokovi charakter, tak prečo sa nebavíme o charaktere Pelleho? Ficov poskok, ktorý nemá ani len gule, aby priznal svoju orientáciu. Zapletený, ako každý smerák, asi v „milióne“ kauzách, to je charakter, ako sa patrí :)) Každý deň tvrdí niečo iné, podľa toho, odkiaľ fúka vietor, tomu hovorím pevný charakter, tuším ho budem voliť aj ja 😀

    1
  24. Pre: Anonym 25. marca 2024, 16:33
    Úplne že jednoduché,
    Slovensko.sk posratá webová stránka so všetkými systémami hlavne nefunčnými nás stálo:
    1 000 000 000 EUR za čo zobral politickú zodpovednosť Pellegriny.
    A takýchto posratých projektov je neprimerane veľa z vlád smerohlasu.
    Korčok takúto kauzu nemá ani nebude mať keďže nejde do vlády.
    Vyslovene je to také jednoduché, že jeden nás už dávno okradol a druhý len posluhoval debilnému slovensku naprieč jeho históriou.

    1
  25. Popri tomto všetko nám uniká, že tí vagabundi zasa idú hýbať so zastropovaním dôchodkového veku. Vybrakovali naše dôchodkové úspory, aby si za za pár eur pred voľbami kúpili dôchodcov. Na naše dôchodky už nebude, tak budeme robiť do 70ky. Pravda, ak dožijeme.

  26. Hlavne, že sa Pelle chválil ako by za jeho vlády bolo až 80% slovenska zaočkovaných proti covidu a teraz ide ten buzík nahánať voličov Harabína, takéto otočky dokážu len úplne hovná!

    1
  27. Ja volym tradicnu rodynu a kedze len korcok ju ma tak to dam korocoku aj tak su obidvaja vyjebany liberaly aspon nebudem kukat na vyjebaneho buzeranta v Telke 5 rokov.

  28. Ja len aby sa nezabudlo kto je to Pellegrini:

    1. pred volbami do NRSR na sneme HLASu slubil, ze dochodcom vyplatia plny 13 dochodok a nie socialnu davku ako to posmesne oznacoval co dala dochodcom predosla vlada (stale to bolo ale 60x viac ako za SMER vlady) dokaz: https://www.youtube.com/live/32mcX0Pu1Qk?si=xLK6WXz7iKj0bv86&t=3569
    2. pred volbami do NRSR denne hovoril, ze „Vládu so Smerom si NEVIEM PREDSTAVIŤ!“ dokaz: pluska.sk/spravy/z-domova/pellegriniho-tvrdy-odkaz-ficovi-vladu-smerom-neviem-predstavit
    3. jeho HLASaci hlasovali za novelu tr. zakona a nasledne ON zdrzoval zaslanie prezidentkou podpisany material na min. spravodlivosti
    4. dodnes zahmlieva ziskanie penazi na prezidetnsku kampan
    5. dodnes nevysvetlil realne ako financoval kupu bytu od J&T v BA na nabrezi Dunaja
    6. v case spachania podvodu menom SkyToll bol statny tajomnik min. dopravy pod Vaznym
    7. dal povolenie na vyvoz zdr. materialu zo slovenska ked uz bolo jasne, ze je otazka dni kedy u nas prepukne pandemia COVID, ako to prv zakryval humanitarnym letom az nasledne priznal ze to bola cista komercia a jeho kamos na tom trhol 5 mega eur
    8. ako zastupujcui min. zdravotnictva sa viac staral o rozdavanie rezervy premiera svojiim kamsom pocas COVID ako o nakup plucnych ventilatorov a reprofiliziaciu nemocnic
    9. ON zaviedol statnu karantenu v Gabcikove co potom dezolati volali lagre!
    10. ON s Kicurom na SSHR objednali ruska a iny zdr.material u schrankovych firiem, ktore dodnes nic nedodali a jedna nevratila ani zalohy!!!
    11. Pelelgrini sluboval, ze kazdy obcan dostane ruska od statu, ako budu v cakaranach u lekaov….a ako o 4 dni povedal, ze sa mame o seba postarat kazdy sam!
    12. Pellegriniho kamarat od destva zo SAD Zvolen drzal obcanov BB kraja za rukojemnikov pri spore o Kotlebov dodatok napriek tomu, ze SUD prikazal aby ludi vozili a ako sa Pellegirni zachoval ku svojim krajanom,m rodakom v BB kraji, ked im odkazal, ze koho si zvolili za VUC sefa si mozu sami (utok na opoziciu ergo nezavisleho kandidata)
    13. ON nikdy nikde realne nepracoval, od skoncenia VS ho zivime z nasich dani a rovnako financujeme tie jeho 3000e obleky site na mieru

    1
  29. Prosím Vás voliči choďte voliť Pellegriniho dodávam pár mojich výrokov z minulosti, nevadí že vám to skratuje mozog aj tak ste jebnutý a mám vás za kokotov ako vždy.

    „Nový hrdina liberálnych kaviarní Peter Pellegrini zorganizoval tlačovku so šéfom nemeckej SPD, ktorú na jeho stránke olajkovalo až 204 Slovákov, gratulujeme. S nemeckým politikom sa Pelle zhodol na tom, že do Ukrajiny treba futrovať zbrane a že treba budovať „progresívnu Európu“. No výborne – po Progresívnom Slovensku tu máme aj Progresívnu Európu.“ (júl 2023)

    „Všimnite si, ako Pellegrini nadbieha Čaputovej – sú na nerozoznanie. Liberalizmus, slniečkarstvo, progresivizmus, ten istý marketing, tá istá podpora médií. Progresívne Slovensko je zlyhaný projekt a Pellegrini ako liberál môže prevziať jeho voličov.“ (jún 2020)

    „Hlas dnes definitívne opustil ľavicový priestor a stal sa liberálnou pravicovou stranou. Peter Pellegrini urobil svoju najväčšiu politickú chybu, odkedy založil Hlas. Už ani divá sviňa nevie, čo chce Peter Pellegrini. Po dnešnom zlúčení s liberálnou Dobrou voľbou sa však veci, začínajú vyjasňovať. Hlas oficiálne prestal byť sociálnodemokratickou stranou a stal sa typickou rusofóbnou stredopravou stranou, na nerozoznanie od Progresívneho Slovenska.“ (apríl 2023)

    „Už iba slepý nevidí, že Peter Pellegrini dal prednosť druhému táboru. S Američanmi sa dohodol, že ak vyhrá voľby, bude ďalej posielať zbrane na Ukrajinu – dokonca aj stíhačky! A za odmenu ho teraz budú hladkať liberálne médiá. Vidíte to v priamom prenose.“ (marec 2023)

    „Z Petra Pellegriniho sa stal najlepšie platený slovenský humorista – na luxusnom zjazde Hlasu predstieral, že je sociálny demokrat.“ (jún 2023)

    1
  30. Pridávam sa k Ľu-bo-šo-vi, pretože mojim voličom našťas-tie už ne-má čo skratovať.

    „Pán Pellegrini chcel očkovať ešte v lete 2020, vtedy hovoril, že keby bol ešte premiérom, 80 percent Slovákov je zaočkovaných. To on začal covid diktatúru,“ hovoril Harabin a dodal, že hlavného hygienika Jána Mikasa ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková z Hlasu dlho nechcela odvolať práve preto, že bol „Pellegriniho človekom“.

    „Aj pán Pellegrini, aj Kubiš, aj Korčok chcú dodávať zbrane, takže sú kandidátmi vojny, lebo dodávky zbraní predlžujú konflikt a navyšujú počty mŕtvych Slovanov,“

    „Pellegrini je extraliberál vo všetkých otázkach – LGBTI agenda, očkovanie, migrácia, dodávky zbraní. V podstate celá liberálna agenda, ako keby ste prekopírovali Šimečku,“ vysvetlil Postoju Harabin, ktorý Pellegriniho prezidentskú kandidatúru dokonca pokladá za nulitnú.

  31. vážne by som rád vedel čo sa teraz odohráva v hlavách voličov pre-zi-den-ta Harabína…voliť prozápadného Korčoka, ktorý je ale zároveň reprezentant tradičnej rodiny alebo prozápadného LGBTI+ Pelleho, ktorý ešte pred nedávnom o nich hovoril ako o dezolátoch…tažká volba, tažká…

    4
  32. Raťafák, ty máš asi veľmi plytký život, keď je toto pre teba dôležité 😀 Jeden by ťa poľutoval, prázdny chudáčik.

  33. Anonym 26. marca 2024, 16:05…nie je to úplne doležité, ale mohlo by to byť zaujímavé…
    …myslím že máš plytký život ty, ak potrebuješ druhých urážať….

    2
  34. “ mohlo by to byť zaujímavé“… Hmmm. Odrazu. Takže to nemal byť výsmech voličom “ pre-zi-den-ta Harabina“ ako píšeš. Ten sarkazmus som tam zacítil asi čírim omylom.
    Ten, kto tu uráža druhých, si ty. A ja som ti len nadstavil zrkadlo.
    Ale od nicky sebareflexiu nečakám.

  35. Pozri Raťafak. Ja považujem vysmievanie sa cudzím ľuďom za prejav prízemnosti. Ty si sa potreboval voličom Harabina vysmiať. Ja som ti len nadstavil zrkadlo, aby si pocítil, aké to je, keď sa ti vysmeje niekto, kto ťa vôbec nepozná. Neni to príjemné, ja viem.

  36. ty zrkadlo….je mi to totálne jedno, ja nepoznám teba, ty nepoznáš mna.:-D..tak ako sa teda rozhodneš v druhom kole?…to je podstata tej otázky…to že či to napíšem slovo prezident po „harabinovsky“ alebo slovensky je totálne vedlajšie…

  37. Totálne vedľajšie to nieje. Sarkazmus, vysmievanie sa cudzím ľuďom totálne vedľajšie nieje. Povyšuješ sa nad voličov Harabina.
    Harabin, Pellegriny, Korčok,.. Po tých sa o pár rokov zľahne zem, zapadnú prachom, ani pes po nich neštekne.
    Ale slušnosť, úcta, rešpekt – to sú hodnoty, ktoré sú s ľuďmi odjakživa. A budú tu s nami do úplného konca. Je na tebe, či si budeš tieto ctnosti ctiť, alebo nie.

  38. teba uráža to ako Harabín rozpráva, to že som to ja napísal tak ako on hovorí alebo čo konkrétne?

  39. a zrazu si aký precitlivelý…ked mne tu vulgárne nadávajú, prajú mi smrť, dokonca kydajú na deti či rodinu tak vtedy tu nevypisuješ tieto veci o slušnosti, úcte, rešpekte….a ked ja tu vyhlaskujem po harabinovsky slovo pre-zi-dent, tak sa tu ideš rozplakať aký som zlý…:-D.

  40. Niesom Harabinov volič. Ale nepáči sa mi, že si robíš srandu z jeho voličov. Sú to takisto iba ľudia a nejaký dôvod, aby Harabina volili, majú.
    Všetci v tejto krajne musíme spolu žiť, jeden vedľa druhého. Mali by sme si preto k sebe hľadať cestu, snažiť sa navzájom pochopiť sa, nie sa zo seba smiať len preto, že ten volí toho a ten zas iného. Potom to spolužitie vyzerá tak, ako vyzerá. Pôsobíš ako inteligentný človek. Skús sa nad tým spolužitím zamyslieť. To je všetko, čo som ti tým zrkadlom chcel povedať.

  41. Pozri, keď ti tu niekto praje smrť , to je smutné a primitívne a takým ľuďom sa naozaj neoplatí nič hovoriť. Tí sú stratení. Ale ty si normálny inteligentný človek.

  42. ale čo ta teda tak urazilo? to harabínovské hláskovanie?..uráža ta Harabínov štýl alebo to že som si to dovolil zopakovať?..preboha, veď z politikov sa robí sranda od kedy existuje politicka satira…Mufty Mečiar, cigán-cyklista miki, sulík excel, semafor-kapitán danko, prezidentka „citlivo vníma“, podržtaška Pellé, no a Harabín tiež ma napríklad svoje hláskovanie atd..každý sa „preslávil“ niečim, ale že by to bola urážka voličov ak sa to spomenie v diskusií?…to asi nie…netreba byť taký precitlivelý….

  43. No ja neviem, poznám pár exemplárov Harabínových voličov. A čo určite viem je, že nechcem dopadnúť ako oni. Teda nehľadám si k nim cestu a pevne verím že si ju oni nenájdu ani ku mne. A naozaj nechcem sa tým nikoho dotknúť, ale platí tu že vrana k vrane sadá. Nech si žijú svoj život ja si budem žiť svoj.

  44. Ludia vam to sibe za prehnitych politikov sa stale hadat? Namiesto toho aby ste si pomahali a boli na seba lepsi tak tu sirite nenavist voci kvoli degesom ktorym ste ukradnuty, nikdy vam nic nedali a nikdy vam nic nedaju. Tu sa urazate za hlupakov a pritom v realite by ste mimo politiky vedeli aj dobre porozpravat o niecom. Toto je spravanie ktore politikom presne vyhovuje. Nekrmte to a majte k sebe pokoru

    2
  45. Seredania nebojte odrbali nás s Kiskom zevraj dobry anjel pomhajuci chudobe,.Realita =zlodej pozemkov a v sucasnosti nepravoplatne odsudený za daňový podvod ,on povedal lebo Fico. Odrbali Vás s čaputovou ekologická aktivistka a pravnička,z advokatskej komory ju vyhodili a po 14 rokoch eko aktivizmu chderka nevie kde je najväčšia hydroelektrareň že vo Vojanoch 😮 a jej predstava o demokracii je napr.vypnutie internetu pre Slovakov👌. A odrbavajú vás aj z kandidatom Korčokom z chatky pri Senci ktorý točí uchylné videá aky je on dobrý cloveķ že tete preparkoval auto na parkovisku a dnes sa rád fotí so zufalcami ako Heger,Naď Dzurinda a další ktorý vás a vaš štát 3 roky sklbali o prachy. Korčok je 30 rokov v politike a je taky clovek že byva v chatke pri senci 👍☝️dnes sa tvari že spadol z mesiaca pred 3 tyzdnami a on vlastne v Matovič9vej vlade ktora Vas šklbala o peniaze pocas trojrocneho nudzoveho stavu ,ani nebol kedže žil asi na Marse. Fakt sa smejem ludom ktorý zerú Korčokove klamstvá.Ved on je obciansky kandidát ooo pozor ☝️a protesty ktoré organizuje PS navstevuje iba nahodou a so zatajenym dychom sleduje Sulika na podiu ako recni/ ktorý vypil bar za 600 litrov a vrieska o spravodlivosti/tento tyzden boli podané 7 trestnych oznameni za expo dubai/ a promafianskom balíčku a Kolikovú ktorá ani nevie ze na súdoch sa dokazuje vina. Za jej pósobenia zomierali ludia v base. Tomu hovorím partička za „spravodlivosť“. Hlavne že Korčok je obciansky kandidát.

  46. anti dessolee 26. marca 2024, 13:40
    Korcok si vie vybrať kamošov. Netreba ani spisovať mame jasny dôkaz jeho mentalneho ale aj moralneho nadstavenia. Banda zufalcov +Dzurinda ktorý vo velkom humplovali štatnu kasu. Ale urcite bude Korčok ten fajn kandidát ved byva v chatke pri Senci a aj tete auto preparkoval. Uz len fotka s Matovičom mu chýba.😁.

  47. Ked budes s tymto vystupovat v kocke, alebo papuci, budes mat joo velky uspech. S tymto tvojjm ,,naDstavenim,,….

  48. Pre: Stanislav 6. apríla 2024, 2:20
    Trepeš hovná ako vždy.
    Tu si môžeš pozrieť ako nás kto zadlžoval: https://tradingeconomics.com/slovakia/external-debt

    Prvá vláda Roberta Fica 4. júl 2006 – 8. júl 2010 z 38 000 000 000 -> 52 000 000 000
    Druhá vláda Roberta Fica 4. apríl 2012 – 23. marec 2016 z 57 000 000 000 -> 77 000 000 000
    Tretia vláda Roberta Fica 23. marec 2016 – 22. marec 2018 z 77 000 000 000 -> 102 000 000 000
    Vláda Petra Pellegriniho 22. marec 2018 – 21. marec 2020 z 102 000 000 000 -> 111 000 000 000
    Cca + 70 000 000 000

    A teraz tí zlí Matovičovci/Hegerovci počas pandémie a vojny:
    Vláda Igora Matoviča 21. marec 2020 – 1. apríl 2021 111 000 000 000 -> 134 000 000 000
    Vláda Eduarda Hegera 1. apríl 2021 – 15. máj 2023 134 000 000 000 -> 118 000 000 000
    Cca + 7 000 000 000

    10 násobne viac nás za celý čas pôsobenia Filcka a Podržtaška zadĺžila ako Matelko. A to tí bolševici vládli v čase len ekonomického rastu , žiadna pandémia, žiadna vojna a žiadna inflácia, žiadne megaceny energií…

    Ja sa len smejem na debílkoch ako ty čo im vadí 600 000e v nejakom dubai, zatiaľ čo len jamkový buzík vás ojebal o krásnych 1 000 000 000 na super nefunkčnej digitalizácií slovenska. Vám alkoholikom je problém čítať a pochopiť vyššie rády čísiel, hltáte tie sračky čo vám tam filcka dáva aj navijakom 😀

    4
  49. Skus si to preratat na tvoj plat ak mas aspon 2000e v cistom / mesacne tak Sulino ta ojebal o 300 takych platov tj 25 rokov.
    Pelle len so svojou 1 kauzickou Slovensko.sk za miliardu aj keby stala robota 400 000 000 a 600 000 000 bola vata tak to vychadza na 300 000 tvojich platov to je 25 000 rokov.
    Ked uz tu vytahujes tie „akoze mega kauzy za minulu vladu“ a neodjebal si posledne mozgove bunky tou borovickou tak by si mal vidiet rozdiel.

    1
  50. Len by som chcel doplniť, že zadlžovanie SR počas Matovičovej vlády išlo z veľkej časti na boj proti covidu, dotovanie firiem, udržanie zamestnanosti, dotácie platov a odvodov na dlhé mesiace. Ďalej boj proti vysokým cenám energií. Toto porovnávať so zadlžovaním krajiny v čase ekonomického rastu a prosperity nie je namieste. Ďalej by som chcel upozorniť, že súčasná vláda mafie zadĺži za svoje volebné obdobie krajinu minimálne dvojnásobne oproti vláde Matoviča.

  51. A este si zabudol, ze 7 mlrd, ktore si pozical igi popular islo na uroky z filckinych dlhov.
    A to potvrdil aj kazimir.

  52. Slovensko má problém nie kvôli tomu že malo deficit počas covidu, 90% štátov malo deficitné rozpočty počas pandémie. Slovensko má problém kvôli tomu že počas 2012 až 2019 kedy polovica štátov EU mávala prebytkové rozpočty, tak slovensko bolo vždy v deficite. Ale nevadí, karta ozdravovania verejných financií vyšla na expertov ako Danko a spol. tak aspoň bude zábava sledovať ako títo kokotkovia čo nevedeli spraviť vyrovnaný rozpočet počas dobrých rokov budú robiť akože konsolidáciu 😀

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované