back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Keď sa na človeka „vedro špiny“ vyleje, ťažko sa očistí “ – prof. JUDr. Jaroslav Ivor, DrSc. o trestnom čine „Ohováranie“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prakticky od založenia novín sa snažíme čitateľov informovať čo najúčelnejšie a podľa možnosti vždy zverejňovaním faktov. Ak to je možné a vhodné, prinášame informácie vo forme pochopiteľnej pre bežného čitateľa, ktorý by ich mal z prečítaného textu, alebo videného videa pochopiť. Podmienkou však je záujem s prinesenými informáciami sa oboznámiť.

Už pred cca 15 rokmi sme v médiu priniesli tento rozhovor:

https://archiv.seredonline.sk/clanky/ked-sa-na-cloveka-vedro-spiny-vyleje-tazko-sa-ocisti-videorozhovor-s-profesorom-judr-jaroslavom-ivorom-csc-video-1/index.html

O výklad § 373 Trestného zákona – Ohováranie, sme požiadali odborníka a spolutvorcu legislatívy v SR, gen. Dr. h. c. prof. JUDr. Jaroslava IVORA, DrSc.

.

Skrátená verzia:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Keď sa na človeka „vedro špiny“ vyleje, ťažko sa očistí

Verzia kompletná:

Keď sa na človeka „vedro špiny“ vyleje, ťažko sa očistí

Opätovne odporúčame diskutujúcim pozrieť si videá a to vo vlastnom záujme. Možno zverejnené informácie pomôžu k predídeniu občiansko a trestnoprávnych následkov za obsah príspevkov u mnohých diskutujúcich.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Najhoršie je to, že naši politici pred kamerami na seba kydajú, ohovárajú sa, len aby sa pred ľuďmi oni robili dobrými a dôveryhodnými. A naopak, potom zase oni zahlcujú súdmi žalobami za ohováranie. A tak sa obyčajný občan nedostane na riešenie svojim problémov na súd, čo niekedy trvá aj niekoľko rokov a dokonca, kto sa toho ani nedožije.

    2
  2. “Pozor na ohováranie v diskusiách”, pritom z toho žiješ Miloš. Každý občan kliká len na články o drogách, na tom sa hajpuješ. Prosím ťa pekne, aká prokuratúra, seď doma, načo tam pôjdeš, len čo ťa tam dobre vysmejú. Ty si osobnostne jeden veľký protipól.

    Keď je v komentároch niečo na tvoju adresu – cenzúruješ, aby to na teba nevrhalo zlé svetlo, pritom všetci veľmi dobre vieme, ako táto úbohá internetová stránka vznikla, že si chcel zdehonestovať Martina Tomčányiho, pretože ti nebolo po vôli. Už sa konečne zobraz. Tvoja kariéra novinára nemá úroveň. Nie si stabilný ani len v tom, čo vypustíš do sveta, keď dokážeš nadpis článku 3 krát zmeniť.

    Ak by si bol človek, ktorý ma zdravý rozum, “stopneš” každý jeden nevhodný komentár, ktorý ma urážlivý obsah.

    3
  3. Vied o tom, ze SOL tu je od 2007
    roku a szmacik nastupil na tron v 2010?
    A podla tych tvojich kecov by mal tento tvoj urazlivy komentar stopnut.

    1
  4. Anonym 21. marca 2024, 13:57 – asi si tykame,tak sa prisposobim:

    – nezijem z novin, zijem z prace. A prave tu som prave dokoncil a vratil som sado studia, kde este budem pracovat takdo 03. rano.

    – neriesim,na co verejnost klika.Nielenze su mi vzdialene drogy, ale dokonca nepijem alkohol a nefajcim. Takze aj toto ide mimo mna. Zjavne vsak Ty mas dostatok skusenosti asi zo vsetkym.

    – ako vyhodnoti OCTK prispevky, jemne v podstate jedno – o kvalitnu pracu PZ a prokuratorov,by sa mali v tomto pripade zaujimat poskodeni, aknejaki samozrejme su. Ono totiz ohovaranim nie je zverejnenie pravdy…

    – uz nebudem opakovat, ze ja prispevky riesim minimalne a to skor na rnenie adminov riesim az to, co nezvladnu oni. Su vsak sikovni, takze opacne – ja skor sem tam nieco vratim nazad a reagujem na to.

    – mam novinku – uz vela materialov identifikovava system sam – proste neuverejni materialy s urcitymi poruseniami pravidiel diskusie. Do systemu investujeme hodne a nepotrva dlho, bude autonomne riesit snad 90% veci sam.

    – ked porovnavame tieto noviny s medzinarodnou registarciou (inak jedny z mala minimalne v kraji) s Tebou, tak ubohy si Ty a to minimalne preto, lebo VEREJNE a cielene KLAMES.

    Noviny som zalozil roky pred nastupom Tomcanyiho do funkcie primatora, este za cias primatora Vranovica. Prave Tomcanyi a Veselicky si budovali karieru na kritike Vranovica a ZIAL aj cez SeredOnLine.

    KLAMES a keby si bol dieta, zasluzil by si si potrestat. Dietatom nie si, tak staci, ze Tebou opovrhujem a kedze datumy su dohladatelne, tak dnes (keby si bol podpisany) by Tebou
    opovrhoval kazdy slusny clovek, ktory vie citat.

    – na invektivy na moju osobu reagovat nebudem, si hlupak a hrdina len v anonymnej diskusii.

    Za komentare si podla zakona zodpoveda ICH AUTOR. Ten aj nesie pravnu zodpovednost.

    Na zaver:

    – este som si nasiel spravu, ze si tymto prispevkom spamoval diskusiu pod viacerymi clankami a velakrat za sebou. Takze – este raz, budes z diskusii systemom eliminovany. Ak chces trollovat nezmysly, mas moznost objednat si platenu sluzbu. Paraziti semnepatria.

    Snazil som sa co najjednoduchsie, snad si pochopil…

  5. Ked vás ohovárajú v robote a robia vám zle.A nič sa im nestane.A ešte vás ohovárajú na blbých sociálnych sieťach,kde sú ludia nalepení nonstop.

    Tak to je velmi zle.Taký človek,na ktorého hádžu kýbel špiny,sa môže utopiť alebo obesiť.Nič iné.
    že iný ukazujú na neho vonku prstom.Alebo odstahovať preč z vlasti.Utiecť preč od hlupákov.

    Iné je ked si to ten človek zaslúži.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované