back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Diskusia „Čaká Slovensko cesta na východ alebo na západ?“ – ONLINE prenos

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Už o necelú pol hodinu prinesieme ONLINE prenos z diskusie s názvom „Čaká Slovensko cesta na východ alebo na západ?“.

Diskutovať v nitrianskej kaviarni Coffee Tree Friends budú Rastislav Káčer, Pavol Demeš, Ladislav Kuna a diskusiu bude moderovať Ľudovít Paulis.

Sledujte stream, dozviete sa viac o aktuálne politickej situácii a smerovaní budúcnosti Slovenska.

https://fb.watch/qUb2tlXfqb/

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pevne dúfam že cesta za lacnejším plynom,lacným jadrom pre elektrárne,… A hlavne aby na prvom mieste boli Slováci a nie ukrajinci

    2
  2. Keď maval Mečiar v nedelu na obed v STV relaciu, kde nemal oponenta, všetci sme sa rehotali. Dnes je to tu zas, Je to to iste a tvarime sa veľmi vznešene a erudovane, že aký super rozhovor to tam bez tej oponenturi vedu 😀

  3. Monológ liberálov určený liberálom a tým vygumovaným deckám čo tam ani nedýchajú…

  4. To sa tam zas zišiel výkvet😁😁😁 liberálna spodina odpad spoločnosti🤑

    3
  5. Liberáli, čo sú taak liberalni, že nerešpektujú iný názor, než je ten ich.

    1
  6. Dezolati, co su tak blbi, ze tie bludy povazuju za nazor.
    A este sa cuduju, ze ich nerespektuje ani martinka z sns.

    2
  7. Doteraz mi žiadny dezolát čo neznáša EU a chce vztahy s Ruskom nepovedal že aký má byť výsledok tejto Ruskej cesty, čo sa týka prosperity nášho národa.

    Potom sa čudujú že ich máme za debilov ale oni sami nevidia ani deňdo budúcnosti a žijú daným okamihom ako jednobunkovce.

    5
  8. EU sa meni na diktaturu a to je hadam dost silny argument. Ci tebe nestaci napr. len buriacich sa farmarov po celej europe? A to uz ked v Nemecku a Francii co mali najvyššie dotacie sa buria tak kde su potom nasi farmári. A to som ti dal len jeden priklad diktatu a teroru EU voci farmarom. A preco by nemohli mat obyvatelia EU lacnejsi plyn alebo elektriku ,lebo EU…= čoraz viac chudoby ,teroru a diktatúry

    1
  9. Aha takze mas pocit ze v EU sa meni na diktaturu tak je lepsia regulerna Ruska diktatura? Tomuto argumentu anisam nechapes co pises nema to logiku..

    Buria sa farmari? No asi mame demokraciu a mozu sa burit. Skus sa vzburit v Rusku kamo 😀 zas si nejako mimo

    Lacnejsi plyn? Sledoval si ceny plynu teraz? Taky ako predtym . A tam si s benefitmi Ruska zacal a aj skoncil

    Takze bud ai kolaborant alebo velmi hlupy zovocich co si nevie spocitat zakladne veci.

    Budeme mat plyn ale ludia budu bez prace. Firmy odtialto pojdu prec – recesia a zivotna uroven Ruska.

    Ak ma niekto mozog namiesto vykalov vie ze ruska cesta k proaperite – taka nemoze existovat

    2
  10. Vladovif aby nerupla céfka.. Ako si si sa do toho moc emocionálne zakusol 😀
    Emocionálne nestabilný človek je idealnym cieľom akéhokoľvek ideológa. To, že ta chytil ideológ západu ako prvý, je len smiešna náhoda 😀

  11. Anonym 19. marca 2024, 11:38….v čom presne spočíva ten teror EU voči farmárom?

  12. No veď daj niečo o tej ruskej ceste k prosperite prosím.. keď toľko bažiš po Moskve

  13. ideolog zapadu, vychodu…
    V tom pripade teba odchytil ideolog blbosti.
    A to nebola nahoda. Vedel koho.

  14. Ratafak mal si si vypočuť farmárov. Keď sa pýtaš na to, ake mali dovody štrajkovať, tak o tom nevieš nič. A keď o tom nevieš nič, načo sa ku tomu chceš vyjadrovať?

  15. Od vás tzv. Liberálov sa tu človek dočká samých urážok. Nič konštruktívne z vás nevylezie 😀

  16. Anonym 19. marca 2024, 13:00…ja poznám tie dovody, aj s niektorými súhlasím ale terorom by som to nenazýval…veď polnohospodárstvo je jedno z najdotovanejších odvetví v EU…
    inak to je zaujímavé že na jednej strane by si chcel dovážať „lacný“ plyn z tretích krajín (z Ruska) na druhej dovoz lacných polnohospodarskych produktov z tretich krajín (Ukrajina, Maroko…) je už teror…keď to parafrázujem na to tvoje:
    A preco by nemohli mat obyvatelia EU lacnejšie obilie, polnospodárskych produktov atď…= čoraz viac chudoby ,teroru a diktatúry..

    1
  17. Ratafak, či by si to TY nazýval alebo nenazýval terorom, nikoho nezaujíma. Dôležitejšie je, ako to nazývajú poľnohospodári a nie nejaký Ratafak za počítačom. Stačí ti moja odpoved?
    A niečo z vlastnej skúsenosti. Priatel , ktorý vlastní polnohosp.firmu, po tom, co nepredal obilie kvoli nizkym cena toho ukrajinskeho obilia ( ukrajinsky polnohospodari nemusia dodržiavať stovky chorých opatreni, ako naši polnohospodari), si musel požičať z banky, aby vyplatil svojich zamestnancov. To je konkrétna ukážka dopadu na náš život, našu krajinu. Pokiaľ toto nepochopíš, pomoci ti niet.

    1
  18. Ratafak 13:14,to,čo si tu napísal je vrchol demagógie.Tak cujte priatelia,tento človek porovnáva dovoz lacného plynu a dovoz lacných poľnohospodárskych produktov z Ukrajiny.Alebo si taký hlupák,alebo si taký manipulátor.Jedno i druhé je proste neskutočne.Dovoz lacneho plynu nám pomáha a dovoz lacných produktov nám škodí.Ale ty to vieš,to ti je však jedno,lebo ideológia.Cisty komunista z 50 ticho rokov minulého storočia.Ako vystrihnutý.

    1
  19. Anonym 19. marca 2024, 13:38…nestačí, nepočul som že by to niekto nazýval terorom….teror je ak ti niekto zbombarduje dom, vyvraždí rodinu atď….a nie že dostávaš dotácie na svoje podnikanie a za to máš dodržovať nejaké podmienky… ale som za nech si tie podmienky vyjednajú lepšie, majú plné právo protestovať….ale teror to určite nie je….
    Ono vždy si nájdeš niečo len aby si mohol nadávať…ako som písal…dovoz lacného plynu ti nevadí, lebo šak na to máme právo, dovoz lacnejšieho obilia ti už ale vadí….to je teror
    …ak treba dodržovať nejaké normy tak to je teror, ak ukrajinské také prisne normy a opatrenia nemajú tak už sa jedná o zamorené obilie….
    ale ako píšem, nech si vyjednajú lepšie podmienky, také čo budú dávať zmysel všetkým…žiju v časti sveta kde možu kludne zablokovať centrá miest a nikto ich nebude terorizovať….
    a možeš aj napísať podnik toho polnohospodára?…nehovorím, že všetkým sa musí úplne dariť ale v globále to tak zlé ako píšeš určite nebude: https://sita.sk/nasvidiek/pestovatelia-obilnin-zazili-najlepsi-rok-za-poslednu-dekadu-ich-trzby-prvykrat-presiahli-miliardu-eur/

    2
  20. Pár ľudom tu naozaj nie je pomoci, tí ráno vstanú a vidia rusa, idú spať vidia rusa , všade a za všetkým vidia rusa, konkrétne ten Ratafák plachta alebo Vladolf, také jednostranné videnie sveta a klapky na očiach až hrúza. Takých pár fanatikov som zažil a videl pred 89. rokom, len tí zas všade videli američanov. Chcelo by to viac zdravého rozumu a nadhľadu.

    2
  21. Anonym 19. marca 2024, 13:50…prosím ťa nerob zo seba hlupáka ty….tipujem že polovicu vecí na sebe máš „made in china“, „made in india“, „made in bangladeš“….neškodí toto podla teba naším textilkám? no škodí…zakážeme to?….
    lacné handry, elektronika, za chvílu to tu zaplavia aj lacné čínske autá,…lacné vína, potravinárske produkty z afriky, južnej ameriky či ukrajiny…zakážeme to?…lebo to škodí domácim výrobcom….OK, ale potom budeš plakať nad 20% infláciou….
    ako rozhodneš čo z tých lacno dovážaných vecí ti škodi a čo pomáha?….
    ako píšem, áno nech si polnohospodári vydupú lepšie podmienky, tak aby to bolo férové…ale nepíš mi tu o terore….tým pekárňam je úplne jedno odkial je to obilie ak splńa nejakú kvalitu…a tipujem že aj ty by si si v obchode kupil chleba ak by stál pol eura a neskúmal z akej múky/obilia je upečený….

    2
  22. XXXXX 19. marca 2024, 14:05….ja si myslím že jednostranné je nazývať terorom niečo čo terorom nie je…..ak tu lietajú vzduchom na dotáciach miliardy eur, pestovatelia obilnín zažívajú rekordné roky, dokážu si vydupať lepšie podmienky tým že zablokujú centrá miest v europe tak to má podľa mňa od teroru ale že strašne, strašne ďaleko…..áno, Brusel občas vymyslí aj kravinu, áno nemusí sa to všetkým páčiť ale kludne sa ozvi, sprav protest, zablokuj mesto….ale teror v tom nevidím….
    v čom mám tie klapky na očiach a jednostranne videnie sveta?

    2
  23. Ratafak, ako som povedal, keď toto nepochopíš, rady ani pomoci ti nebude 😀
    Takže sa ideme slovíčkarčiť? Teror – neteror?
    Keby ti nezaplatili mzdu z práce, ktoru si odviedol za pár mesiacov preto, lebo by firma, ktorá ťa zamestnáva, platí poctivo dane na Slovensku , dodržiava pravidla EU, nemala peniaze na tvoju mzdu, prvý by si tu plakal a používal slovíčka , ako teror. Opakujem, naši polnohosp. dodržiavaju smernice EU, teda maju navyšene naklady na pestovanie. Ukrajinski plnohosp. niesu viazaní takymito smernicami, čiže vyrabaju s nižšimi nakladmi. Niesu sučasťou EU, ale obilie predavaju do EU bez cla. Dane odvadzaju na Ukrajine ( ak odvadzaju). Dopad to ma na našu krajinu obrovský.
    A aby som sem daval meno konkretnej firmy? Ale prosím ťa, nezbláznil si sa ty ešte? 😀
    Rozosmej ma ešte nejakým tým tvojim galantným výmyslom. Vy tzv. liberáli ste fakt švacnutí na hlavu. Podpílte pod našou krajinou konár, lebo Ukrajina. Poznáš osobne aspon jedneho? Ja s nimi spolupracujem posledných 7 rokov na dennej báze, mám medzi nimi priateľov a ver alebo nie, tá krajna sa do vojny nedostala čistou náhodou, ako vám to média tvrdia a servírujú. Otvorte si už tie oči chlapi. Budete chrániť budúcnosť našich detí, alebo budúcnosť niekoho, koho vôbec, ale že vôbec nepoznáte?

  24. A Raťafák, ešte jedna vec. Podla tvojich sladkých rečičiek odhadujem, že si nejaký snílko – idealista. Tiež som bol taký. Nieje na tom nič zlé, keď máš ideály a máš 20 rokov. Ale potom príde realita. Upleť z ničoho bič, urob firmu bez zakladneho imania, zamestnaj ľudí, plať dane, plať odvody, vyrovnavaj sa na dennej báze s pracovnými probémamy a atakmi štátu a EU. Udrž firmu aspon 20 rokov a rozvíjaj ju a vychovaj pritom 3 slušné deti. A potom sa možeme my dvaja stretnuť pri pive a porozprávať sa ako rovný s rovným, pretože toto všetko ja za sebou mám a viem, čo je to život poctivého človeka, viem, čo je to viesť vlastných zamestnancov, za ktorých zodpovedáš, zodpovedáš vo výplatný deň za ich rodiny, ich deti. Dovtedy, kým mi nebudeš rovný, nepoučuj ma prosím ťa, ako mám nazývať chovanie EU voči vlastným občanom. Ďakujem

  25. No vidis tak uzivis 3 deti mas firmu ziadna komunisticka svina ti ju nezobrala a neskoncil si v garzonke ako vykoristovatel statu. Tak toto je na tom totalne najvtipnejsie ze podnikatel ti tu ide pisat o zlej EU a vidi sa v diktature.

    3
  26. Sikovny je taha firmu, vychovava 3 deti obracia sa kde sa da a ma vela casu sirit cely den rusku propagandu .
    Nieco sa mi tu nezda

    3
  27. Anonym 19. marca 2024, 14:37….ty zase nechápeš písaný text..ale veď píšem, že nech si vyjednajú lepšie podmienky, férovejšie pre všetkých….ty sa tu stále oháňaš Ukrajinou, ale to vobec nie je len o nej, my dovážeme lacné polnohosodárske produkty z Afriky či Južnej Ameriky, ázie…..vačšinu vecí vie niekto vyrobiť lacnejše ako vieme my…rovnako ako protestujú proti „teroru“ polnohosodári by mohli protestovať textilky, výrobcovia elektroniky, aut, vín atď…..všetci trpia celosvetovou konkurenciou a napriak tomu majú zisky (samozrejme nie všetci)….
    ešte raz aby si to pochopil: áno nech si vyjednajú lepšie – férovejšie podmienky, nech platia rovnaké štandardy pre všetkých…ale nepíš mi že ak tí farmáru s 200-300 tisícovými strojmi z čoho nejakú časť dostali aj z EU, zablokujú ulice hlavných miest po rekordnom roku tak sa jedná o nejaký teror….
    a neviem čo je na tom napísať meno firmy…..tu má napríklad jednu konkrétnu z nášho okresu: https://www.finstat.sk/35697199

    4
  28. Anonym 19. marca 2024, 14:49…vieš čo teraz si ma veľmi dojal…….lebo pracuješ, máš firmu, platíš dane, odvody, vychovávaš deti a ešte stíhaš aj sem písať o tom ako trpíš… to je niečo nevídané a obdivuhodné….už teraz ti verím že strašne trpíš tým terorom z EU….

    1
  29. Ratafak keď doteoretizuješ a niečo v živote dokážeš, potom mi napíš. A co si chcel povedať, keď si sem dal zisk nejakej firmy z finsatu? 😀 je vidieť, ako si mimo a niesi z reálneho sveta. Čo akože to číslo podľa teba dokazuje?

  30. 5korunovy chalanko naockovany ruskou propagandou a neschopnostou prijat fakty.
    Tu nieje naozaj co zavidiet

    0
  31. Anonym 19. marca 2024,…no preto že aj napriek tomu teroru tu dokážu firmy aj zarobiť a odviesť dane….dáš teda názov firmy toho tvojho kamaráta, aby sme videli ako moc trpí tým terorom?…alebo si si ten dojemný príbeh naozaj len vymyslel?

    1
  32. Ok Ratafak, takže vymyslel som ti to. Ty si naozaj korunovaný hlupák. Myslíš si, že ja si sem s tebou chodím písať a vymýšlať si príbehy , aby som bol zaujímavý? Ty úbožiak, to môže napadnúť len teba. Prajem ti, aby si majitel firmy, ktorej finsat si tu uverejnil, lebo sa snažíš byť dôležitý, prečítal, že tu šíriš jeho ziskove pomery a dobre ťa podrbal aj so svojím právnikom, lebo nič ine si debil ako ty nezaslúži.

    1
  33. A Vladof? Takže 5korunový chalanko? Hovoríš o sebe ty nula ? 😀 Bože chlapci od počítača, ja som sem dnes zablúdil po mesiacoch, ale vy si tu honíte ego pomaly každý den, ako vidim.. Zamysli sa , kto tu je 5korunový 😀 Si nula a nulou zostaneš 😀

    1
  34. Dobra praca Ratafak dezolatovi a klamarovi si stupil na otlak a teraz sa mrská ako ryba na suchu.

  35. Hah, stupil mi na otlak? 😀 Super Ratafak, si borec! 😀 Chlapci, vy si tu tie svoje falusi už honíte aj navzájom? 😀 Môžete byť ešte ubohejší?

    1
  36. Ano lebo ja aj realne pracujem aby soms a mal dobre a aj sa mam len nepotrebujem to tu umelo nafukovat ako ty , malokedy mam cas tak sem nechodim kazdy den z nudy ako ty.
    tvoje rozpravky ako si vytazeny podnikatel s velkou rodinou ti ani tvoji krcmovy partaci urcite nespapauju
    z toho dôvodu si dovolim o tebe tvrdit ze si 5korunovy chudak. urcite ze ano…

  37. zas ho nepodcenujte mozno vie dobre natahovat omietku. Ved aj Danko je tiez kokot a ako to daleko dotiahol.

    1
  38. Ratafak plachta 19. marca 2024, 12:58
    Čoraz vyššia byrokracia, znižovanie dotácií, nezmyselné nastavenie obchodnej politiky farmári vs reťazce a posledná bodka z dielne EU, žiadna regulácia dovozu agrokomodít z Ukrajiny. Čiže vo veľkom sem bude prúdiť odpad, proti ktorému samozrejme európski farmári nedokážu konkurovať, lebo ceny sú násobne nižšie. To už je dosť hrubé zasahovanie do práv aj našich farmárov. Ale Lajnová a spol. si musí mojkať uplakaného Zelenského, keď už vyschol prameň v Amerike.

    1
  39. Anonym 19. marca 2024, 15:47…no máš problém tu dokázať ten tvoj príbeh, pričom tieto dáta sú verejne dostupné a teda nemal by to byt problém, takže áno myslím že si vymýšlaš aby si bol zaujímavý…a tvoja nervozita to len potvrdzuje
    PS: finstat sú verejne dostupné data, rovnako ako obchodný register…može si to vyhladať kto chce, kedy chce, zdielaním verejne dostupných dát či článkov sa nedopúštaš žiadneho trestného činu…už aj podla toho ako rozmýšlaš veľmi pochybujem že si niekedy mohol podnikať…

    1
  40. Vieš čo Vladof? Máš pravdu, môžeš si o mne myslieť, že klamem a všetko som si vymyslel, o firme, 7ročnej spolupráci s ukrajincami, znamom polnohospodárovi, ktorý zažil na vlastnej koži tupé kroky EU. Lebo nemam čo robiť a potrebujem byť doležitý na SOL, lebo SOL číta celý svet a pre moje ego je to strašne dôležitá výživa sem písať klamstvá. Je to tvoje právo si to myslieť.
    Som rád, že si poctivý pracujúci človek a že sa máš dobre a prajem ti to. Prajem to všetkým poctivým ľuďom.

    1
  41. Ja ti prajem aby si dostal rozum alebo si si ho nenechal vymyvat na infovojne a TV Slovan.

  42. Vladof, neviem, čo je infovojna ani TV Slovan. Ale verím, že si mi chcel tiež len dobre, ako ja tebe. Úprimne.

  43. Liberálna kaviareň prehrala voľby treba to rešpektovať. Ďalšie voľby môžu všetko zmeniť treba tomu veriť.

    1
  44. Slovensko čaká cesta do horúcich pekiel ak ho povedú liberáli z PS a podobná čvarga !

    4
  45. Volili sme KDH naposledy a v prezidentských voľbách ideme Pelegriniho. Nieje iná možnosť z týchto kandidátov čo máme.

    2
  46. Zaujímalo by ma kto platí ratafáka a vladolfa za šírenie tých ich nezmyslov.Ved sú tu strčení nonstop. Pochybujem,že by to robili zadarmo.

    3
  47. Pre: Anonym 19. marca 2024, 20:28
    Veď to je stará dvojka tatko a syn. Striedajú sa za jedným Pc a len menia po sebe mená. Odborníci na všetko. Od sociálnych dávok až po geopolitiku.

    4
  48. A tupá dezolé sedlač aj počúvala tých našich farmárov, prečo vlastne protestovali? Tupci nadávajú na EU, ale asi sa na infovojne nedočítali, že tá hnusná EU nám posiela miliardy, ktoré tuto naša žumpovláda rozkráda a posiela svojim. Dezolé tupota odhalí svetové konšpirácie, ale že im naši vlastní zlodeji 30 rokov serú na hlavy, ešte neodhalili. Opýtajte sa smeráckej elity, koľko boli dotácie vyvoleným na betónové parkoviská, alebo dotácie na pôdu, ktorú ani nevlastnia, ani neobrábajú, alebo ako sa stavali vily a chaty z dotácií na agroturistiku, a tak ďalej, a tak ďalej 🙂

    1
  49. Haraajtaksompre zi dent pouziva novy vyraz- hitleroš.
    Vacsie hovado este nekandidovalo.
    Aj ked danko…
    Kotleta…

  50. Ratafak, Ty si ozaj kus kokota. Len dúfam, že nemáš deti, lebo takýchto retardov štát ozaj nepotrebuje. Pozri si ako likvidujú farmy v Holandsku a potom tu niečo vypisuj, Ty nedovzdelany chuj.

  51. Lexa pozri si kolko peňazí dostali neziskovky kde v pozadi su napr.Šimečkovci. Aj by som to tu dal ale tento chuj to tu zmaze tak to tu nema zmysel.

  52. Zase ponocuješ?…už som ti to minule písal, nedostatok spanku spôsobuje depresie, úzkosti, naladovost, podporuje agresivitu, ľudia majú sklon k zlému úsudku..to už je u teba dosť vidieť..navyše si poskodzujes mozog ak to praktikujes dlhodobo, hrozí ti demencia či alzheimer..ak to ešte kombinuješ s nadmernou konzumáciou alkoholu tak je to pre mozog devastačne..spanok lieči, cez deň to už ale nedobehnes, ideálne je spať v noci…

  53. pre 1:24, zato ty musíš byť mimoriadne vzdelaný chuj, keď tu vypisuješ po polnoci, mal si nočnú? Na tú strážnu službu potrebuješ fakt niekoľko vysokých.

  54. Ahoj Klamárik.
    no veru hľadal….. hľadal…. .. aj na tom kapitalistickom youtube …….. a veru nič.
    Pošleš aj zdroj alebo sa budes vykrúcať?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované