back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mimoriadna správa: Dve osoby naháňal medveď, jedna z nich neprežila – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes sme v podvečerných hodinách prijali na linku tiesňového volania 158 oznámenie o tom, že dve osoby v katastrálnom území Demänovskej Doliny, okr. Liptovský Mikuláš, pri vrchu Na jame naháňa medveď.

Na miesto sme okamžite vyslali policajné hliadky a vykonali potrebné úkony s cieľom ich vypátrania. Do pátrania bola privolaná aj Horská záchranná služba. Muž bol vypátraný v poriadku, avšak žena bola nájdená bez známok života. Na samotné miesto bol privolaný aj zásahový tím medveďa hnedého.

Na mieste nateraz prebiehajú všetky potrebné úkony a preto nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

 

zdroj: FB/Polícia SR Žilinský kraj

 

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ 16.3.2024 – doplnenie informácií od KR PZ

Dňa 15.03.2024 v podvečerných hodinách počas vychádzky po turistickej trase z obce Lazisko, okr. Liptovský Mikuláš smerom na vrch SINA sa po strete s lesnou zverou – medveďom hnedým rozdelili dve osoby utekajúc od seba. 31 ročná žena z Bieloruska bola nájdená bez známok život, pričom obhliadajúci súdny lekár konštatoval ako predbežnú príčinu smrti zlyhanie centrálneho nervového systému z dôvodu pádu z výšky, ktoré spôsobilo devastačné poranenie hlavy.  Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.

V súvislosti s uvedenou udalosťou poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovský Mikuláš začal trestné stíhanie za prečin usmrtenie.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Celkom na Darwina, trepať sa podvečer do oblasti bez turistických trás, plnej jaskýň, skál a húštin. Good idea Slovakia.

  2. A nakoniec medveď je v tom nevinne..
    Zdrbala sa z brala, kde ani nemala čo hľadať. 😜

  3. Zrazu zistia ze tam ani medved nebol…inak gentleman si zachranil krk, jeho spolocnicka nestihla. Bezal co mu nohy stacili.

    1
  4. To už aj medvede majú plné zuby (bielo)rusov ? Tak už dáva zmysel prečo putinolízači založili predvolebnú kampaň na medveďoch

    „Podľa informácií od horských záchranárov našli telo ženy pod skalným prahom v strmom teréne. Medveď sa nachádzal v blízkosti. „Našťastie sa ho podarilo za pomoci služobného psa, kriku a varovného výstrelu príslušníka polície zahnať,“ priblížili. Druhého z dvojice, muža, našli vystrašeného, ale bez zranení. Telo ženy po nevyhnutných úkonoch pomocou spustov vyslobodili z exponovaného terénu, pozemne transportovali na Lúčky a odovzdali polícii.“

  5. Len debili môžu v článku o úmrtí osoby písať o politike a najväčší debil je ten,čo za svoj príspevok dal smajlíka,tá žena sa spadla preto,lebo ich naháňal medveď.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované