back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mladý vodič zrazil priamo na priechode 18-ročné dievča

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti boli včera večer privolaní k vážnej dopravnej nehode v obci Zvončín, neďaleko Trnavy.

ZA VOLANTOM SEDEL 20 ROČNÝ MLADÍK

Mladý vodič mal ísť na aute Honda CR-V smerom na Trnavu. Pri prejazde cez obec Zvončín mal, z doposiaľ nezistených príčin, pravou prednou časťou auta zachytiť chodkyňu. Tá v tom čase zľava prechádzala po priechode pre chodcov, pričom mala byť už takmer na jeho konci.

Žena pri náraze utrpela vážne zranenia, ktorým žiaľ, aj napriek maximálnej snahe zasahujúcich záchranárov, na mieste podľahla.

Policajti podrobili mladíka dychovej skúške, ktorá alkohol v jeho dychu nepotvrdila. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz.

PRÍPAD SI PREVZALA VYŠETROVATEĽKA

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tragickú nehodu si prevzala trnavská vyšetrovateľka, ktorá začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Polícia k udalosti privolala aj znalca z odboru cestná doprava.

DÁVAJTE SA NA CESTÁCH POZOR

Upozorňujeme vodičov, aby sa pri jazde plne sústredili a sledovali situáciu na ceste. Najmä počas zníženej viditeľnosti, a v meste alebo obci, ešte zvýšte svoju pozornosť a v blízkosti priechodov pre chodcov znížte rýchlosť!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. úplne zbytočná smrť! Tak neviem, ale tí mladíci sú takí debilní, aby pri normálnej jazde zabíjali na prechodoch?? Však ak nešiel 90 cez obec tak ako sa mohlo stať, že ju zabije?…Preboha prebuďte sa! Ja ak idem iba okolo činžiakov 40-tkou tak striehnem ako kliešť, či sa náhodou niečo nevynorí spoza áut zaparkovaných na kraji, nieto ešte na priechode pre chodcov!!!

    5
  2. Strašná tragédia. Som vodička, nie je mi jasné, keď idem cez obec 50 – kou, aby som nezaregistrovala niekoho, hoc aj takmer na chodníku. Mladý má pekný štart do života. Nezávidím …

  3. Zabiť toho soplaveho skurvysyna, nafetovaneho treba,byť jej tatko,zdochol by mojov rukov

  4. Je tu otázka ? “ musíš ísť 50- kou ? i keď to vyhláška povoľuje ? Ja som ešte nikdy nešiel väčšou rýchlosťou ako 40. Často sa stáva že idioti za mnou sa mi lepia na kufor, ale je jedna finta pribrzdiť a hneď pridať, uvidíte ako ten idiot začne zmätkovať, ale už je minimálne odo mňa 10m.

  5. Take pice casto brzdia premavku uplne bezdovodne,auto pred picou absolutne ziadne a ona ide 35km/h,ja takej davam dialkove.

  6. tiež šofér, ty si taký sprostý, že si ešte aj hrdý na svoju tupotu, tipujem, že volič smeru alebo sns, tzv. mozgoví atléti

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované