back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mladícka nerozvážnosť ho stála 800 Eur. Policajti mu totiž namerali 111 km/h v obci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Dopravní policajti z Galanty včera zastavili mladého vodiča. Ten v obci Tomášikovo prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 122 percent, za čo mu uložili maximálnu možnú pokutu.

VRAJ SKÚŠAL SVOJE NOVÉ AUTO

Policajti počas dohľadu nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky namerali vodiča na aute Škoda Octavia, ktorý priamo v obci išiel rýchlosťou 1️11 km/h. Ihneď sa ho preto rozhodli zastaviť a skontrolovať.

23 ročný mladík mal policajnej hliadke povedať, že chcel vyskúšať, ako jazdí jeho nové auto. Namiesto spokojnosti z výkonu auta mu však ako spomienka na túto riskantnú jazdu zostane pokutový blok na 800 eur.

TESTOVANIE AUTA PATRÍ NA OKRUH

Polícia upozorňuje všetkých vodičov, že cesty a dokonca ani diaľnice nie sú závodné okruhy a preto na nich v žiadnom prípade neskúšajte výkon svojich „tátošov“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Rýchlou a nebezpečnou jazdou ohrozujete nielen svoj život, zdravia a aj majetok, ale najmä ohrozujete všetkých ostatných účastníkov premávky.

Jazdite zodpovedne!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pokuty do výšky až 5000 eur, trest zhabania vozidla či tvrdé sankcie pre účastníkov nelegálnych automobilových pretekov. Rakúsko sa rozhodlo sprísniť tresty pre nedisciplinovaných vodičov.
    V Rakúsku budú od 1. marca 2024 platiť ešte prísnejšie pravidlá pre vodičov, ktorí prekračujú rýchlosť. V obzvlášť závažných prípadoch bezohľadného a nebezpečného prekročenia rýchlosti môžu byť vozidlá zabavené na mieste. Platí to pre prípady vysokého prekročenia rýchlosti o viac ako 60 km/h v mestských oblastiach alebo viac ako 70 km/h mimo nich. Súčasne bude vodičovi na mieste odobratý vodičský preukaz. Príslušné okresné správne úrady následne do dvoch týždňov preveria, či nejde o opakovaný priestupok. Ak už v minulosti došlo k extrémnemu prekročeniu rýchlosti, vozidlo bude odobraté a vydražené. V prípade prekročenia rýchlosti v meste o viac ako 80 km/h alebo mimo mesta o 90 km/h nad maximálne povoleným limitom, vodič okamžite natrvalo príde o svoje auto.

    Vláda očakáva, že ročne takto zabavia a vydražia približne 400 až 450 vozidiel. Tieto opatrenia sa pritom týkajú aj zahraničných vodičov, teda aj Slovákov. Okrem odobratia vodičského preukazu zákon po novom stanovuje, že v prípade prekročenia rýchlosti nad 40 km/h v intraviláne alebo 50 km/h mimo obce musí byť vodičský preukaz v každom prípade dočasne zadržaný.
    Zadržanie vodičského preukazu automaticky.Určite by to malo najlepší efekt pre všetkých,bez ohľadu na hrúbku peňaženky

    3
  2. Pozdravujem mestských, vykresali to tam na výbornú, ako priateľ policie to viem posúdiť

  3. Nebolo to davno a na sk brali vodicaky a masna pokuta pri prekroceni uz o 22km/h v obci

    1
  4. Potom začali preferovať napĺňanie štátnej kasy pred bezpečnosťou a tu je výsledok. Zaplať a ohrozuj ďalej. Drbnutý štát.

    1
  5. Tu už treba brať vodičák a basu natvrdo aspoň na týždeň nech rozmýšľa.
    Keď niekoho zabije už bude neskoro a možno si niekto povie oko za oko …

    1
  6. Ano, to je presne ten debilný štát! Nejaký trtko si rád zaplatí pokutu 800€…ale hned na druhý deň môže niekoho zabiť!
    A ten náš priyebaný štát to odôvodňuje tým, že vraj ho môžu aj zajtra skasírovať!
    úbohé Slovensko s ešte úbohejšími politikmi a miništrantmi! 🙂

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované