back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Štyri hasičské autá zasahovali pri 12 poschodovom vežiaku v Seredi. Išlo o cvičenie – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

AKTUALIZOVANÉ 29.2.2024 – tlačová správa KR HaZZ Trnava k cvičeniu:

Včera (28. februára 2024) sa uskutočnilo previerkové cvičenie, ktorého cieľom bolo precvičenie vytvorenia útočného vedenia pomocou výškovej záchrannej automobilovej techniky v jednej z výškových budov na Garbiarskej ulici v Seredi. Počas cvičenia sa vytvorilo útočné vedenie vedúce vnútorným schodiskom až na strechu obytného domu. Cvičenia sa zúčastnilo celkovo 6 príslušníkov hasičskej stanice v Seredi.

– – –

Sereď / Dnes predpoludním obyvateľov mesta a občanov prekvapilo niekoľko hasičských áut idúcich cez mesto smerom na sídlisko na Garbiarskej ulici. Hasiči po príchode na miesto roztiahli aj rebrík, čo zase až tak obvyklé pri ich zásahoch nie je.

Pri prvom 12 poschodovom vežiaku od mosta ponad rieku Váh bola výšková technika roztiahnutá dostatočne dlho na to, aby ju zaregistrovali ďalší občania, ktorí nevedeli čo sa deje.

Boli sme na mieste a našťastie išlo „len“ o cvičenie hasičov. Prečo len? Pretože práve cvičenia na vykonávanie takýchto zásahov sú mimoriadne dôležité. Na cvičeniach sa jednotka zohrá, otestuje techniku a jej možnosti, čo následne pri ostrom zásahu výrazne pomáha náročné situácie zo strany zasahujúcich hasičov zvládnuť.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Po skončení cvičenia sa hasiči so 4 kusmi techniky vrátili na základňu.

Obyvatelia bytovky, na ktorej bolo cvičenie vykonávané boli o cvičení vopred informovaní oznamom.

Prinášame rozhovor s veliteľom seredských hasičov:

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Bol som svedkom toho cvičenia. Automobilovy rebrik vysunutý až po 8.poschodie ale na rebríku žiadna aktivita to mali strach alebo čo?

  2. sused ty rieš ako zastaviť pás keď sa stane úraz, maj na sebe pracovné pomôcky, dodržiavaj pracovné postupy, odkrúť si pracovnú dobu a choď diskutovať o niečom, v čom sa vyznáš (najlepšie o ničom)

    4
  3. Choďte si to sami vyskúšať ..My hasiči musíme takto preverovať zásahy …či už niekde v teréne či na sídliskách atď ….Nabudúce si vás zavoláme keď bude ostrý výjazd ,sme zvedaví ako to zvládnete v hasičskej výstroji 🚒👩‍🚒👨‍🚒🧯🦺🚨….

    3
  4. Pre Anonym 28. februára 2024, 18:05
    Práve na to som bol zvedavý ako to zvládate v hasičskej výstroji?

    3
  5. Čo tu machrujes? Zvysok tvojho pracovného týždňa je čo? Tú prácu si si vybral sám nikto ťa do nej nenútil! Čím viac si sa zaslúžil o chod tejto spoločnosti ako ktokoľvek iný čo podctivo chodí do práce či už je farmár aby sme mali čo jesť, či už lekár aby sme boli zdravý, či už je učiteľ aby sme v hlave nemali nasraté a tak isto aj táto robota je len robota… netreba sa povyšovať! Skús makať na stavbe do 70 rokov napr taký strechár alebo čo robia potery… ty budes na výsluhovom s usmevom druhy sa upracuje podla nového do truhly

    2
  6. Pointu si nepochopil ale riešiš bodky čiarky. Si učiteľ čo opravuje diktáty?

  7. …dokonca si pouzil slovo pointa…
    Ty musis byt minimalne kandidat vied. A to priam podctivy. Ty bodka s ciarkou.

  8. Ach ľudia uz prestante.co sa tu nudite?nemate insie na praci.nehajte vsetko tak ako to je.ja by som zakazal titi komentare.naco to sem davaju?potom kazdy je moc mudry.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované