back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentka Zuzana Čaputová: „Nezabúdam na smrť Jána a Martiny a na to, že zomreli kvôli Jánovej novinárskej práci“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zuzana Čaputová, prezidentka SR |MM|  Nezabúdam na smrť Jána a Martiny a na to, že zomreli kvôli Jánovej novinárskej práci. Pretože hľadal a odhaľoval pravdu, aby ju prinášal nám, občanom. A preto sa stal nepohodlným. Už 6 rokov chýbajú svojim blízkym, priateľom a nám všetkým.

Ani po tejto dobe však neprestali vyhrážky novinárom, sledujeme rôzne útoky na občiansku spoločnosť, počúvame slová o vládnutí tvrdou rukou. Nenávistná rétorika aj z tých najvyšších miest robí terče z ďalších ľudí, dokonca z celých komunít.
Spoločnosť po vražde Jána a Martiny dala jasne vedieť, že túži žiť v spravodlivej a slušnej krajine. Táto túžba je stále rovnako silná a naliehavá aj dnes. A verím, že urobíme všetko pre to, aby sa naplnila.

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Teraz sa tu zídu všetky nuly aby kydali výmysly na prezidentku ktorej by nesiahali ani po členky aj keby žili 10 svojich zbytočných životov.

    7
  2. Pre Anonym 21:09. Tá je v tej funkcii iba preto lebo Sereš ju tam zvolil ! Inak by bola taká istá nula ako si aj ty !

    2
  3. Keď sa pozriem do minulosti čo sme tu mali za prezidentov tak táto prezidentka je jednoznačne tá najlepšia voľba akú kedy slováci urobili. Medzinárodne uznávaná osoba s množstvom ocenení ktorú nám závideli v zahraničí. A niet sa čomu diviť.

    6
  4. Samozrejme ze je Cauputova najlepsia prezidentka.
    Len nasa luza ju nema rada lebo je inteligentna. to im vadi
    Oni potrebuju nejakeho Ička alebo Danka alebo Kotlebu.

    7
  5. Zahraničie prezidentku ocenilo, presne ako Moskva 1968 Husáka, Bilaka, Jindru, Jakeša z času na čas zahraničie oceňuje prdel lizačov.

  6. Keď je najlepšia prezidentka prečo nekandiduje znovu? Hm? Mladá,zdravá .. asi niečo nebude ok. Určite bude ako Kiska, PS už caka,možno Washington… Kde je teraz Lipšic,Nicholson atď. Hm? Prečo tak rýchlo zbúrali dom? Pamätník,jasné… Stopy zahladiť.

    3
  7. Nekandiduje lebo toto je krajina plná jebnutých dezolátov.
    To odoberá životnú energiu a zistila ze s pristupom tolerancie, respektu a porozumenia neuspeje lebo slovenskú náturu definuje nenávisť, závisť a zlo.

    2
  8. Kto profitoval z ich smrti? Priami vrah je známy ,objednávateľ mohol byť len ten,kto z toho profitoval.Ked Zsuzova bola prostredkovatel,tak kto mal s ňou kontakty? A kto to zaprel?

  9. Anonym 25. februára 2024, 7:22…profitoval z toho najmä Pelle, ktorý išiel do premiérskeho kresla…myslíš že to objednal on?

  10. Ak položiš otázku tak je asi logické že niekto môže aj reagovať…Ak si ten čo na mňa už „nikdy“ nebude reagovat, tak by bolo dobré aby si tu mal aspoň prezývku, aby si bol v tom dave anonymov rozpoznatelny…kľudne aj tu čo sa za ňu od určitej doby hanbíš…

  11. On prezyvku ma. Dali mu ju pri narodeni. Ale nemoze ju pouzit, pretoze by ho museli potrestat za hanobenie ludskej rasy.

  12. Ratafak, toho niemanda Kuciaka dali dole na príkaz zahraničia a bol to prvý výstrel vo vojne proti Ficovi. Do 48 hodín boli vybavené pódiá, zvuková technika, tým ľudí, odznaciky, protesty na povel na druhom konci sveta. Nahodicka, že? Dúfam, že nie si držiteľ OP. Lebo ak aj Ty máš volebné právo, tak pán Boh s nami.

    1
  13. A posles aj zdroj tvojich tvrdeni ci zas budeme verit jasnej pocitacovo presnej uvahe slovenskeho dezolata?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované