back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

POŠTA SEREĎ 1 opäť upravuje hodiny pre verejnosť pre najbližšie dni

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oznámenie o úprave hodín pre verejnosť:

Príloha:  20240220130945_posta-sered-1-oznamenie-o-uprave-hodin-pre-verejnost_65d3450969a7e6.87518947

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To snáď nie je ani pravda.. osoba pracujúca mimo Sereď nemá šancu dostať sa k doporučenému listu bez toho aby si zobrala dovolenku alebo napísala niekomu splnomocnenie. V kombinácii so zatvoreným mostom má toto mesto občiansku vybavenosť na zaplakanie…

    6
  2. pošta podobne funguje na celom slovensku, nie je to dobré, málo zamestnancov, ťažkopádne služby (často aj zbytočné služby), problematické doručovanie zásielok, vysoké ceny … našťastie, na väčšinu služieb existuje konkurencia – iný kuriér, platba cez účet (Inkaso, trvalý príkaz) – ja osobne som sa pošty „zbavil“ a to mám s nimi ešte podpísanú dohodu, že viem si napr. poslať list hodením do schránky a zaplatením z domu (našťastie aj to som využil málokedy), mám aktivovanú elektronickú schránku na doručovanie, takže aj úradná pošta či výmer mi príde tam… takže poštu naozaj len výnimočne. často sa mi sťažujú ľudia, že sú „starší“ a nevedia ako na to, pritom celé dni sedia pri telefóne alebo pc a fejzbukujú a čítajú sociálne siete a mudrujú, vyznajú sa vo všetkom, ale základnú vec si nedokážu nadstaviť alebo niekoho poprosiť, aby im s tým pomohol

  3. Toto nemyslia vazne. Kedy sa ma akoze pracujuci clovek dostat na postu. To si mame kvoli tomu brat akoze dovolenku v praci ci co? Neskutocne co sa tu deje, nic sa nerobi pre pracujucich ludi absolutne nic.

    1
  4. A komu tu záleží na pracujúcich? Fico rozdáva a kupuje si len dochodcov lebo ich je veľa, rozdava tým čo pobrali hypotéky za nízky úrok a chudacikom sa zvýšili splátky, pracujúcim zvýšil zdravotné odvody a zvýši aj dane. Komu v tomto diletantskom a mafianskom štáte záleží na slušných pracujúcich ľuďoch? Ešte aj zlodeji, vrahovia a korupčnici su tu prednejší, aby náhodou neboli porušené ich práva a rovno ich zbavíme aj trestov!

    5
  5. Skúste sa prispôsobiť a vykašľať sa na ich služby. Je toľko možností, ja idem na poštu raz za rok.

    2
  6. Služby občanom Serede??? Tu už „zdochol pes “ !!! Takto pracuje štátny podnik…Občan si zaplesá na plese a je vybavené…O zatvorenom moste už pomaly ani nepočuť ! Radosť žiť v tomto meste …

    .

    1
  7. služby pošty reálne väčšina ľudí vôbec nepotrebuje, ako som už písal, využívajú ich len z pohodlnosti alebo nevedomosti, stačí chvíľu hľadať a nájsť nejakú alternatívnu možnosť, potom pôjdete na poštu ako tu už niekto spomínal raz za rok, ale jednoduchšie je nič nezmeniť a len sa rozčuľovať a vyplakávať nad tým, ako to nefunguje

    1
  8. To ,“reálne väčšina ľudí nepotrebuje“nemyslíte vážne! Či áno?Tak potom sa veľmi mýlite! Starších ľudí, dôchodcov, ktorí nie sú počítačovo zdatní čo majú robiť? Či začať chodiť na kurzy?No dajte teda radu.

    1
  9. Tak ako ubúda tých počítačovo zdatných, tak sa redukujú asi aj služby pošty. Preboha, ale ak sa upravia náhodou raz za čas otváracie hodiny pošty, niektorí už kolabujú, akoby sa im znížila kvalita života. To je až neuveriteľné, ako keď pubertiakovi vypnú wifi. Koniec sveta. Veď poproste niekoho známeho, nech vám nastaví v internetbankingu trvalé príkazy a inkasá a zrazu zistíte, že na poštu stačí ísť raz za rok a občasná úprava otváracích hodín vás nemôže rozhádzať. Mne to pripadá, akoby to u niektorých ľudí bola otázka života a smrti kedy bude na pošte otvorené.

    2
  10. Prestaň urážať starších ľudí, ktorí nemajú a neovládajú tieto moderné technické elektronické vymoženosti!. Kto si ty, že si dovoľuješ posudzovať a urážať ľudí? Už sa len chváľ svojou „múdrosťou“, čo všetko ovládaš! Všetci v úžase padneme na zadok. Sú aj celebrity, ktoré sa priznávajú, že prácu s počítačom neovládajú a že ich to neoslovuje. Ale pre nich to má kto robiť. A keď si taký v tom dobrý, miesto urážanie by si mohol pomôcť aspoň niektorým ľuďom.

  11. Pre tych, kt. vyuzivaju ine sluzby ako posta, naco to tu teda komentujete. Kazdy vyuziva taku sluzbu, kt.mu vyhovuje. Som zvedavy kam chodite so zltym listkom vy, ak si ho nahodou najdete v schranke. Tiez chodim 1-2x za rok na postu, a neskutocne ma hneva ako posta funguje.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované