back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vyšetrovateľ obvinil ďalšieho agresora. Zlosť si vybíjal na svojej bývalej partnerke aj na policajtoch

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Vyšetrovateľ z Dunajskej Stredy obvinil 28 ročného muža z prečinu útoku na verejného činiteľa, za ktorý mu môže hroziť až 5 ročné väzenie.

Policajti boli v nedeľu, v skorých ranných hodinách, vyslaní do mesta Veľký Meder, aby preverili oznámenie o mužovi, ktorý sa mal agresívne správať ku svojej bývalej partnerke. Policajná hliadka po tom, ako dorazila na miesto, zbadala osobu, ktorá stála vo vchode do domu.

CHCEL IM POLÁMAŤ KOSTI A VYLOMIŤ KRK

Muža stotožnili a poučili ho, že sa svojim správaním dopustil protiprávneho konania. To ale mladíka „naštartovalo“ a policajtom začal po maďarsky vulgárne nadávať a vyhrážať sa zabitím, polámaním všetkých kostí a vylomením krku. Po tom, ako ho hliadka vyzvala, aby sa nevyhrážal, sotil do zakročujúceho policajta.

Aj napriek opakovaným výzvam muž kráčal so zovretými päsťami smerom k hliadke, preto ho policajtka chytila do páky a spolu s kolegom ho dostali na zem. Agresor však v útokoch neprestával, neustále sa snažil policajtov kopať a vytrhnúť sa tak z páky. Preto mu nasadili policajné putá.

Keďže osoba aj po spútaní kládla aktívny odpor a bola stále agresívnejšia, pri jej presune do služobného auta pomohli aj príslušníci Mestskej polície, ktorí medzitým dorazili na miesto. Počas jazdy sa mužovi ešte podarilo kopnúť do policajtky, ktorá auto šoférovala.

- Článok pokračuje pod reklamou -

SKONČIL S OBVINENÍM A V POLICAJNEJ CELE

Policajti muža po ošetrení zranení, ktoré si spôsobil sám nielen pred príchodom hliadky a aj počas svojho „vyčíňania“, umiestnili do cely policajného zaistenia.

Prípad si prevzal policajný vyšetrovateľ, ktorý vzniesol voči mužovi obvinenie. Zároveň podal návrh na podnet na jeho väzobné stíhanie, o ktorom už onedlho bude rozhodovať príslušný súd.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. dalsi smero/hlaso a kotlebovolic, ktory bude mat este lepsie podmienky na svoju cinnost – ved preco nie, mlatit zeny, policajtov a niekto tam hore povie ze je to vlastne ok

    2
  2. Určite PS volič,ktorý sa nedokáže zmieriť s pozíciou svojej milovanej strany v opozícii. Povolili mu z toho nervy…ale to sa predsa stáva takýmto liberálnym sračkometom. Ja by som to nazval diagnóza a tú treba liečiť. Možno by pomohli elektrošoky,palicovanie a podobné metódy aby sa z libtarda zasa stal normálny človek !

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované