back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dnes už tretí poplach na Kyjev a celú Ukrajinu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Útoky dronmi smerujúcimi na kritickú infraštruktúru hlásia z Ukrajiny aj dnes. Priamo pre hlavné mesto Kyjev a následne pre celú Ukrajinu, bol dnes doobeda poplach vyhlásený tri krát. Pre ostatné oblasti susediace s Ruskou federáciou, ktorej okupačná armáda Ukrajinu  systematicky bombarduje, boli letecké poplachy vyhlásené výrazne častejšie.

Opätovne treba pripomenúť, že Ukrajina sa bráni bombardovaniu Ruskou armádou a že každý letecký útok na západnú Ukrajinu sa môže týkať nielen jej územia, ale aj územia susediacich štátov, čo by následne mohlo vyvolať reakciu NATO.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Jakto je len možné, veď podľa nášej Filcky je to obyčajné mesto a vobec sa tam nebojuje…

    1
  2. No a náš premiér sa im vysmeje a vyhlási že šak v Kyjeve sa nebojuje…môže byť niečo ubohejšie?

  3. Preco nechodia politici na navstevu do Gazy?To,ze umrie vo vojne denne 1-2 ludia asi nebude ta prava vojna a to bojuje jadrova velmoc proti svojmu susedovi,nieco mi tu nesedi.Fica urcite neobhajujem.

    1
  4. Veď tí ľudia sú varovaní a majú nejaký čas sa skryť + im relatívne dobre funguje protivzdusna obrana, ktorá väčšinu ruských rakiet zneskodni…to ale neznamená že ak ti na barak letí ruská raketa, ktorú zostreli systém protivzdusnej obrany tak to nie je tá „pravá vojna“…len sa ti ukrajinci naučili reagovať a brániť…

    1
  5. pre ratafaka 4. februára 2024, 12:03
    Na tisic kilometrov dlhom fronte to veru nebude iba 1-2 zabiti ludia.

  6. 4. februára 2024, 12:03
    Majú zákaz. Medzinárodný súd nazval veci pravým menom a už sa stoplo financovanie OSN 😀 Takže Izrael si môže aj naďalej robiť v Gaze čo chce. Ale klídek, Ukrajinci sú nesmrteľní, západná technika nezničiteľná a pozajtra budú 100km za Moskvou. Zelensky sa toho chopí sám a budú výsledky. Dá si dve lajny a daváááj.

    2
  7. Prajem p. Ficovi aspon tyzdenny pobyt v Kyjeve nech vidi ako tam kazdu noc dopadaju ruske rakety. Tento pan naplul do oci vsetkym, ktori tam stratili svojich blizkych. Fuj .Roman

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované