back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Protivládnych protestov sa na Slovensku a v zahraničí zúčastňuje niekoľko desiatok tisíc ľudí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Práve v týchto chvíľach vo viacerých mestách Slovenska, ale aj v zahraničí prebiehajú protivládne protesty s účasťou niekoľko desiatok tisíc protestujúcich.

Naša fotoreportáž je aktuálne z Bratislavy.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Však dobre, každý si myslí, že je tam za dobrú spoločnú vec. Ale predovšetkým tú svoju. Ešte sa ani nechyrovalo, kto v posledných voľbách zvíťazí a už ma zaujal návrh bývalej Ódorovej vlády / aj tu dnes jeho ,,apolitičnosť ,, https://plus7dni.pluska.sk/domov/ludovit-odor-vyfarbil-politika-mu-predsa-len-zachutila
    https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/96107944-velky-prehlad-odporucani-odorovej-vlady-navrhuje-zvysit-dph-zrusit-13-dochodky-ci-skrtat-uradnikov-a-mzdy#&gid=1&pid=1
    Vybral som si – z n o v u z a v e d e n i e d a n e z d a r o v a n i a a d e d i č s t v a !!!! Takže odporúčam aspoň kričiacim čítať, čo pohrobkovia volebných dejín od Slovače zas idú pýtať. Aj to je predsa politika a tá pre najslabších často rozhodujúca.

  2. Zabil človeka a stal sa prokurátorom tej bande na námestiach to nevadí ani spravodlivým novinárom.

    3
  3. Prečo by sa mala znova zaviesť daň z dedičstva, alebo z darovania? Obyčajní ľudia, ktorí si kúpili byt, alebo postavili dom, to stavali alebo kupovali už z danených peňazí. To nedostali zadarmo, alebo to nemajú nakradnuté, alebo si to len tak neprivlastnili ako niektorí. Tí, čo tak veľmi rýchlo zbohatli nech platia, lebo z poctivej práce ešte nikto nezbohatol. Potom sa vyplatí poctivo pracovať, keď ho štát na každom kroku okráda? Nie je lepšie byť ako naši spoluobčania, že všetko čo dostanú minú a štát staraj sa! Tým postavia zadarmo domy, dostanú byty ktoré šmahom ruky zničia a dostanú zase. Ešte čo by si nechcel aby sme platili aj za to, že nám láskavo dovolia žiť, alebo živoriť?

  4. Dúhové vlaky, ukrajinské vlajky, a pár tisíc podgurážaných ľudí.
    Voláka tá muzika z repráku a bašáles ako má byť.

    Len škoda že voľby ukázali že sú štekajúca menšina

    7
  5. Nikto nedokázal že za vraždou Kuciaka je Fico ale kokot dôjde s transparetoom že Fico dal zavraždiť Kuciaka a jeho snúbenicu nech pes jebe do papule kokotov co prinášajú transparent na námestia v ktorom kolvek meste Slovenska. Ak rodičia súhlasia s názorom ze Fico stojí za vraždou bez rozhodnutia súdu a vyrábajú politiku a nech idú vie te kam.

    1
  6. 0:41 a preto spravil Fico všetko preto aby sa nevysetrila. Fico teda kryje Dzurindu. Dezolatik poriadne sa nebráni proti stene a nezastavuuuuj. Možno ti zmobilizuje pár mozgových buniek.

    1
  7. Titulok za Radičovej bola zverejnená celá nahrávka a začala sa gorila vyšetrovať od Ján 2012. Za Matovica bol už Haščák vo väzbe, bohužiaľ zasiahol pán 363. Za Fica akékoľvek snahy pokračovať vo vysetrovni blokoval pán 61:0. Strata pamäti je typicka pre voličov smeru a hlasu.

    1
  8. 7:44 aj keby si stal na popravisku tak môžeš kričať čo chceš, nikto tam nebude pretože nikoho nezaujimaš.

    1
  9. Dzurinda zas otvoril brány pánbičkárom do štátnych orgánov – armáda, polícia, hasiči, väzenstvo a ďalší. Farská republika pokračuje a to tu nikto nevykrikuje. Hlavne , že nie sú peniaze na most , čo spája všetkých v Seredi. Tu je z pohľadu KC niekoľko stanovísk. https://financie.kbs.sk/sekcia/faq
    Na strane druhej z Ústavy – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/
    teda aj – ,, Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo ,,.

  10. Tí čo šaskuju za covid,migrantov,Ukrajinu,homosov… Liberalno-progresivna zgerba. Stále ty istý dokola. Vidím to na tých čo poznám a na všetko a všade sú odborníci,ale v živote sú stratený.

  11. Keby ešte žil Majster N,a pustili by ho tieto sfanatizované davy na pódium,tak svoj príhovor by začal slovami : Detičky moje osprostené.

    1
  12. Ti ludia na protestoch pomahali aj vam hupym dezolatom, tak sa netvar ze robili nieco zle zato ze tam sli.
    FIco sa svojim volicom vysmial do do tváre, a ide si svoju legalizaciu korupcie ako prioritnu temu vo vlade.

    Ale doteraz mi ziadny lopatak nevysvetlil benefity pre obcana ohladne novely TZ.

    2
  13. Kto nie je s tebou je “ hupy“ dezolat. Chcel si napísať hlúpy, ale nevydalo. Skratkovité myslenie, ale čo už. Nie nadarmo má v nicku Hitlerove meno.

  14. Amalia už z pravopisu vidieť že v škole ste nepatrila medzi chytrejších. Nevadí aj na takých svieti slnko. A z čoho usudzujete že demonštranti šaškujú za covid, migrantov,Ukrajinu,homosov?

    1
  15. Ono všetky tie príspevky voličov smeru, hlasu, sns majú pár spoločných znakov. Za prvé neznalosť gramatiky vlastného jazyka pričom sú to najväčší národovci a patrioti, potom absencia akéhokoľvek argumentu a logiky a v neposlednom rade celý ich príspevok je len sprcha nadávok a iných oslovení ktorými sa doma zrejme častujú.

    2
  16. No co dezolkovia , už mi odpoviete na moju otazku ohladne benefitov novely TZ?
    A co ta Ficova podpora Ukrajine?
    Maju nasi slaboduchi nevzdelani a frustrovani na to nejake vysvelenie ked ho volili?

  17. Nemozes predsa od debilov, poloblbov a im podobnych dezolatov ziadat vysvetlenie. Ani im to vocca predsa nevysvetluje. Tak to je a tak to bude.
    Aj keby im to nakreslili, aj tak to do minuty zabudnu. Lebo su…

    1
  18. Argumenty žiadne, len nadávky ako dezolko, slaboduchý, nevzdelaný, frustrovaný… Vyjadrenie hodné nemenovaného Adolfa.

    1
  19. k comu som neposkytol argumenty?
    Ano urazil som ta ale ked si blby tak si proste blby, , Ja len nemozem pocuvat dristy o tzv. „Liberalnej cvarge “ a podobne sracky co opakujes ako papagaj a nevies co hovoris.

    keby nebolo tolarancie a pokrokovych myslienok dnes by zeny nemohli ist volit.
    Ano tí co to za to kedysi davno bojovali boli „Liberalna cvarga“ ???

    2
  20. Adolf povedz si miesto a čas kde sa stretneme a skús mi potom z očí do očí povedať, že keď si blbý, tak si proste blbý. Moje príspevky sú 9:19, 10:34 a 11:16. Ja tam spojenie liberálna čvarga nevidím. Napíš teda to miesto a čas na osobné stretnutie.

  21. Buď chlap a daj čas a termín kde sa osobne stretneme a skús mi to všetko, čo píšeš anonymne povedať priamo do očí. Nič viac, nič menej. Alebo si chlap len za klávesnicou?

  22. Co si na druhom stupni ZŠ?
    Ako nie ze by som mal problem ti to povedat do oci . Taka nula by mi ajtak nic nespravila…
    Ale neviem preco by som mal volny cas travit s nejakym dezolatom.
    Vies mi povedat preco by som ta mal vidiet ked tebou opovrhujem?

    1
  23. Ideologicko – politické protesty nespokojencov s výsledkom volieb by som prirovnal k nám dobre známej práci štvortaktného motora.
    1. Nasávanie – oznámenie výsledku volieb 01.10.2023 a formovanie koalície pridávaním vysokooktánového paliva do výbušnej zmesi.
    2. Kompresia – šofér Hlasu si dovolil odmietnuť lukratívnu ponuku od šéfa protestov.
    3. Expanzia – návrh členov novej vlády a obštrukcie zo strany Vojany.
    4. Výfuk – vypúšťanie škodlivých exhalátov a emisií do ovzdušia z úst protestujúcich na námestiach, čo je v ostrom nesúlade s podporou tzv. zelenej agendy.
    Najvyšší krútiaci moment motora dosahuje PS, funkciu spojky spoľahlivo plní KDH a prevodové stupne manuálne radí SaS.
    Najvyšší výkon motora by sa dosiahol pripojením turbodúchadla preplňovaného zmesou značiek Olajno a „Demokrati“.
    Funkciu zotrvačníka spoľahlivo zabezpečujú médiá prísunom najnovších informácii v oblasti manipulácie.

  24. Myslel som si. Len kecy okolo a ramená robí len spoza klávesnice. Ale keď vieš, že ti nič neurobím tak nemáš problém a dáš čas a miesto na osobné stretnutie.

  25. Ako ti mam povedat uz ze s dezolatmi sa nestretavam. by si si urobil viac problemov ako mas.
    Malacká cesta 63, 90218 Pezinok
    termin si dohodni pako .

    1
  26. Boze zas nejaky Kotlebovec co tu hra plecia chce sa stretavat. A v robote je ako baránok. ano sefko , uz budem dobry uz tie hajzle lepsie vycistim. Pozname.

    2
  27. Pozrite si politické dianie v Poľsku,nová vláda pod vedením D.Tuska,tam robí brutálny poriadok s opozíciou,ale keďže D.Tusk je oblúbenec EU,tak to je v poriadku..

  28. Adolf, z očí do očí asi nevieš komunikovať, drzý, arogantný, sebestredný frajer si len anonymne. Bojíš sa predviesť svoj ksicht naživo.

  29. Rád by som sa spýtala p. autora článku, odkiaľ vzal informácie, že protestujúcich bolo desaťtisíce?
    Máte na to prosím nejaký DÔKAZ, ak to dokážete VEREJNE tvrdiť?
    Alebo nám tu zas raz podkladáte nepodložené fakty a konšpirácie?

  30. Onana ty si nevidel tie zábery zo striech a dronov? Sranduješ? Alebo to zľahčuješ ako tvoji spolupartajníci? Máš strach, čo bude ďalej, že? Už ani vládnym voličom sa podľa prieskumov nepáči ten trestný zákon. Pol roka ich vládnutia je iba o tom jednom jedinom, ako si zabezpečiť beztrestnosť, imunitu a dostať z basy darebákov, prípadne pomsta. Na ľudí serú z vysoka, aj na teba.

    1
  31. Žijete z prieskumov ktoré sa vyfarbili vo voľbách naposledy. PS jasný víťaz. Mmh.jasne. že ľudia sú na námestiach? Nech sú. 30-50 tisíc. Koalícia má 2- 3 mil. Budú voľby môžte sa predviesť. Dopo.

  32. buzerantska cvarga sa predvadza na namestiach, musia sa niekde ukazat svoju nevedomost, nikto nevie co ocakava a za co protestuje. nech im rite pozamrzaju a bude tu pokoj

    1
  33. V centre Bratislavy bola aj demonštrácia na podporu ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej. Protestujúci sa zišli na Primaciálnom námestí a ulicami historického centra sa presunuli pred Prezidentský palác…

    Bolo ich ako nasranych. Ked mas zapchu.

  34. Pre: Amalia 2. februára 2024, 21:48
    2-3 miliony nechodí ani voliť ale dobrá ukážka jak máš nasrané v hlavičke

    1
  35. Amalia v tvojom prípade je mlčať zlato. Tu nie si na dezolé weboch kde si môžeš povedať čo ťa napadne a ľudia ti uveria.

  36. 9:31 ty budeš ten čo píše ku každému článku o buzerantoch. Ale najväčší odporcovia buzíkov bývajú tí ktorí nimi aj sami sú a nechcú si to priznať. Tiež som bol na protestoch a moja zamrznutá riť ťa možno priťahuje ale nemusí zaujímať. Mimochodom koho budeš voliť za prezidenta?

  37. 15,05
    Tebe neni hanba? Takuto zakernu otazku mu polozis. Chces aby sa mu zacalo prudko a 72 x menit pohlavie?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované