back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Z Billy v Seredi ukradli 41 prepraviek piva a iný tovar. Mestskí policajti ich vďaka pozornému občanovi zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Dnes vďaka pozornému občanovi bol zadržaný zlodej, ktorý v noci odcudzil z priestorov predajne Billa na Šulekovskej ul. – 41 prepraviek piva, krmivo pre mačky, sviečky a hračky.

Občan oznámil, že za kolajkou za stavebninami Kurbel sa nachádzajú prepravky s pivom. Jeden z členov hliadky zostal na mieste a druhý išiel do prevádzky Billa zistiť podrobnosti.

Medzičasom sa na miesto dostavili 2 osoby na osobnom vozidle, ktoré prišli vyzdvihnúť odcudzený tovar. Obe osoby boli na mieste zadržané. Jeden zo zadržaných sa ku krádeži priznal a druhý zadržaný zabezpečil iba vozidlo na odvezenie odcudzeného tovaru. Z odcudzeného tovaru sa im už podarilo odovzdať v predajni Kaufland celkovo 15 prepraviek s fľaškami.

Samotná krádež ako aj podozriví z nej boli zaznamenaní na kamerovom systéme obchodu. Prípad si prevzalo OOPZ.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. SKURVENÝ FALOŠNÝ BONZÁK A ZLODEJ ,, SLOVÁK ,, ŠPINA CHARAKTER A DONÁŠAČ ZDECHLINA NABONZOVAL CHUDÁKA ZLODEJÍČEKA ! SA MOŽEŠ HANBIŤ TY POTKAN FALOŠNÝ SKOKOTENEC ÚBOHÝ A ĎALEJ BONZUJ A DONÁŠAJ ALE ČAKAJ NA ,,, KARMU ,, !!!!

    2
  2. Boli sme tu uvedení úmyselne do omylu alebo pán pisateľ sa len pomýlil ? Odcudzené bolo v Bille a tovar vrátili do Kauflandu ?
    Udavačovi prajem v živote čo najmenej šťastia ! Dostal si za to nejakú medailu ? Billa nepatrí Slovensku a ani zisky z tých šmejdov čo tam predávajä nezostávajú na Slovensku… mohol si sa so zlodejmi dohodnúť a mohol si teraz doma na fotelke cuckať pivko do nemoty ! Takto nemáš nič.

    6
  3. Skurvena zgerba. Tak zly je ten, co na to upozornil s zlodejske kurvy su hrdinovia.
    Bodaj by vas vy kurvy vykradali do konca zivotov. A nie len vas, ale aj vase rodiny.

    11
  4. Rovno ich mali meskáči zastrelit zlodejov vyjebanych.
    Dufam ze skapu na rakovinu alebo sa na tom traktore vyjebu do stlpa a skapu jak potkany
    Žumpári

    3
  5. dobre malý slabé platy secko drahé a kkt čo ich udal sa môže hanbiť mal si zebrat bednicku a večer kukať správy ako ich hľadajú

    1
  6. Ja som ten uvedený do omylu.
    Tvrdím že existujú iba dve pohlavia. Rodinu tvorí žena,muž a deti. Slovensko musí zostať suverénny štát ! Človek môže mať aj vlastný názor.
    Dva a dva sú štyri !
    Všetci ostatní,ktorí nemajú takéto názory sú probruselskí progresívno – liberálni vypatlanci !

    8
  7. Primitívi sa hneď ukázali. Nielen tí zlodejskí, ale aj tí, ktorí nadávajú na oznamovateľa. Viac sprostí už ani nemôžu byť. To je neskutočné.

    20
  8. Vidím že liberálni vypatlanci tu majú z toho erekciu. Doporučujem im otvoriť gúgle a naštudovať si čo to vlastne je…

    2
  9. Klasika Dezolat 41 prepraviek piva jasne ze alkoholik jak prasa.

    Pre: Sasík 31. januára 2024, 13:14
    Tebe co Tatka chytili ty jeblina, vy dezolati ste taky jebnuty ze neviete ani pockat lez vam ta kokotska Filcka zmeni zakon 😀

    4
  10. zoberú nám úrodnú pôdu postavia halu nedo si namastil vačky a slovac rob za minimalku ja im fandím nech si berú tak pani nazdravie keby sa na dalnici prekotil kamión s pivom a ostalo 60 prepraviek sa odpisu a to už nevadí že nedo si ich nechá ide o spotrebný tovar nech si berú 🙂

    4
  11. Všetci tí, ktorí si zastávate tých hajzlov zlodejských nemáte rozum! Šak nechajte si odomknutý byt,dom,nech si zoberú čo chcú!

    12
  12. táto diskusia odhalila ako hlboko sme klesli. Miesto toho aby sme odsudili zlodejov tak ich tu obhajujeme. A ten čo upozornil na krádež je za idiota a ešte horšie. Tak to je už naozaj choré. Obhajovať krádež nízkymi platmi môže iba človek ktorý je ochotný ukradnúť čokoľvek komukoľvek. Veď mám nizky plat a z niečoho žiť musím. A keď budú obchody denno denne vo veľkom okradane tak sa to prejaví na zvýšení cien pre všetkých

    20
  13. Dúfam že to iba my tu v Seredi sme takí sprostí že obhajujeme zlodejov. Dúfam že nie je tak sprostá celá republika

    18
  14. Narodny hrdina – zlodej
    Premier- zlodej
    Sef parlamentu- zlodejov poskok
    A miliontristotisic bulov ich velebi
    Skoro cela.

    10
  15. Pán Kurbel ale keby zlodej okradol bežného občana,alebo aj Vás,to by sa mi určite nepáčilo ! No tamtých zahraničných dobytkov…nech im zoberú všetko !!! Nech tiahnu preč !
    A nakopať ich na rozlúčku ! Načo sa sem napchali ? Pre naše blaho ? Určite nie.

    1
  16. Ale veď stačí, nechodiť tam do obchodu. A odídu odtiaľto. Vyjadriť svoj názor sa dá aj slušne a jasne.

    8
  17. Anonym 16:59 a akože kam by sme to mali chodiť do obchodu ? Je tu ešte nejaký slovenský obchod patriaci slovákovi ? Všetko tu obsadili neslovenskí dobytkovia. Slovákom už nepatrí nič ! A tak dvihli ceny…no hnus ! Tí viac konceptuálne gramotní to už pochopili,ale liberálni vypatlanci nechápu nič,navyše tlieskajú Bruselu !

    2
  18. Ľudia zlatí, tí čo tu najviac nadavate,tak môj názor na to ako sa teraz všetci máme,je iba dôsledok vašich hlúpych rozhodnutí z minulosti.Vy ste tu boli pred 90. rokmi a ovplyvňovali ste život na Slovensku aj po prevrate,či už zapredanci komunizmu alebo potom meciarovci,dzurindovci,ficovci a motovicovci. Teraz na starobu tu iba nadavate ako tu je zle ,ale to je iba výsledok vašej celoživotnej činnosti,či už ide zapredanie štátu sovietom alebo volenie privatizačnej mafie po prevrate.

    2
  19. Co vám to jebe? Pivo ukradli? Bože ved len prázdne fľašky z bednickamy. A nie plné!!! Ved to chlapci len chceli predať v stroji v kauflande taka blbosť keď je plno kamier za pár drobných 😅

  20. A ešte neposerte sa z toho v Seredi vás okrádajú legálne iné osoby, áno a ešte aj ta posrata Billa

  21. čo sa rozčulujete že vas okráda Billa či Kaufland? Oveľa viac vás okradol brucho s krajčom a to vam nevadi

    3
  22. Ja to vidim tak, ze charakter lupu a pohlad na pachatelov a ich auto odzkradluje upadajucu zivotnu uroven na Slovensku

    1
  23. Pre 21 storočie a co podľa teba v dnešnej dobe len drahé autá? To ako si predstavuješ? Máš pravdu mali pre tie prázdne fľašky a pre tie bedne dôjsť na Hummeri na krku mat plno zlata za spraviť si selficka na Bruntál drahých mobiloch natiahnut červený koberec a tak… Toto si myslel?

  24. Ty toľko a ešte viac nakradneš na daniach a inými podvodmi,potom si ideš v nedeľu do kostolička,aby bolo všetko v poriadku

  25. Proruskí voliči Smerohlasu, dezinfokonšpirátori teraz ste sa vyfarbili. Po prečítaní príspevkov v tejto diskusii dufám, že každému rozumnému človeku to dochádza kam do akej spoločnosti nás tato zgerba vezie. Do týchto tupých prepitých hláv vyznávačov Blahových nebezpečných rečí už rozum nikto nenaleje. Jediné čo sa tam vie usalašiť sú len vodcové sprosté sovietske bludy. No nič zajtra opäť na námestie…

    8
  26. Je mi Vas luto.
    Ja by som povedal ze chod robit! poznam velmi vela slusnych ludi ktory sa v skole neflakali, nesikanovali, nechodili poza skolu, tito ludia teraz podnikaju, su zamestnany v korporate, maju svoje rodiny domy. a co aj ked na uver, vy platite najmy ktore su drahsie ako ich splatka.
    Sered? som rad ze som odtial odisiel. nadavate na slovakov , liberalov, ale vy sa pozabijate ci ide o cloveka z paty alebo madarskej galanty ak ide o seredana. neviete slusne zit ani vo vlastnej rodine.
    ved sa zamyslite kam ste to dotiahli!
    ak tu bude kazdy kradnut, ludia osprostievat uz od zakladnej skoly , tak potom jasne ze budete robit vo fabrikach a vzivote nic nemat , lebo to prepijete, prečurbesujete, a prekukate v telke. zdvihni rit a chod robit, zvys svoje vzdelanie, urob si rekvalifikaciu, prestan sa stazovat.

    ale nenadavajte na slusnych ludi , zlodej patri do basy. by som sa pozrel ako by si nadaval keby nabehli 4 bezdomovci (ved aj oni maju nizky plat) do tvojho domu a zacali by tam kradnut.

    chvalim spravodliveho cloveka ktory poukazal na nepravost !

    pozrite sa do zrkadla, zacnite robit, a prestante nadavat. zivot bude krajsi

    15
  27. Kurbel, Ty buď radšej ticho. To ako ti Tvoji podareni bratia v stavebninach okrádajú zákazníkov nemá obdobu. Bežne stoji pol litra technického benzínu cca 2 eura, a vy ho máte za 4. Tak tu nemudruj. To ste vy,krizikari, plna huba lásky k blížnemu, ale v skutočnosti ste len banda odrbavacov. A to je špička ľadovca. A samotný fakt, že Kurbel bros ledva pozdravia,keď tam príde zákazník, je len čerešnička na torte. Proste charizma mokrej handry.

    4
  28. Potrebovali tý zlodeji na dávečku???? Dobre teda ale odkiaľ sa tie dávečky stále berú ??????? Odkiaľ a neverím žeby to predávali iba dvaja alebo štyria dýlery alebo variči ! Kurva veď je toho svinstvá plná Sereď ! A ešte sa tešte na toho feťáka Šimeka ten keď sa vráti z ,,domova ,,, druhého ešte len sa budú diať zaujímavosti a hlavne Teror .!

    1
  29. tak ak nemáš v hlave vymetené choď si kúpiť benzín za dve eurá načo lezieš tam kde ho maju za 4
    schválne sa pôjdem pozrieť či neklameš či je naozaj za 4 alebo či to nie je za liter

    4
  30. pre kurbela 21:41
    do zajtra do polnoci máš šancu sa ospravedlniť inak sa stretneme na súde a prídeš aj o posledné gate

    2
  31. Aby jasno bolo on neocudzil pivo iba bedne a prazdne flaši a cel vratit do kauflandu aby mal listok na roški pre rodinu. Dobri chlap je len spravil hluposť

  32. Pre 21,41
    A verejne a plnym menom.
    Uvidime aky si frajer
    Pre attilu – kolko tych ,,roški,, rodina potrebovala?

  33. Primátor! Nežiadaj od neho nijaké ospravedlnenie!!!! To sa dá od človeka normálneho a rozumného…tamto je nejaké primitívne to oné…vieme čo!
    Za verejné ohováranie: „pôjdeš do basy, Ty sviňa!“…ako svojho času povedali náš úspešný kandidát na prezidenta :-))

  34. Táto debata je vlastne o čom?Že zlodej je chránený živočích?Človek ak sa to dá povedať o niektorých ktorý vedia len urážať a riešiť tu technický benzín urážať ľudí ktorých ani nepozná je to smutné.A preto máme taký štát,plný sprostých politikov.UPRIMNU SÚSTRASŤ SLOVENSKO

    2
  35. Attila neojebavaj, na ziadne rozky to nemal. Viem kto to bol aj naco to potreboval. Tak tu netrep ze dobry chlap je to.

    1
  36. Keby to aj bolo na „roški“, to ho má ospravedlniť? Keby sme všetci takto zháňali prostriedky na roški…

    3
  37. Nechcel som sa zapojit do diskusie ale ked to tu citam ako tu uboziaci obhajuju niekolko nasobneho zlodeja a človeka co sa zachoval tak ako by sa mal kazdy zachovat je špina potkan bonzak tak vam poviem keby som bol na jeho mieste urobim to iste ma v riti ci by som bol cokolvek co si tu kto mysli preferujem spravodlivost a cestnost a zlodejou fetakou a ostatnu havet tu nechceme tolerovat

    5
  38. Primitívni jedinci vychovávaní v presvedčení, že kradnutie je bežná súčasť ich života a spôsob ako si prilepšiť, nechápu názory normálnych ľudí. Tomu nasvedčuje aj táto debata.

    5
  39. Je smutné,že sú tu ľudia ktorí nadávajú na oznamovatela .Samozrejme spodina a verbež v tomto meste nie je nadšená. Ale treba aby si bezmozgovi magori uvedomili ze zlodej vždy ostane len zlodejom .A je len otázkou času kedy táto zlodejska verbež vykradne aj svojich zástancov.Takze pochvala oznamovatelovi.

    3
  40. Sranda jak vsetci nadavaju na kapitalistov alebo zapad. Tak si to skusme zratat.Ake auto mame, aky mobil, hodinky, televizor, spotrebice doma, co si obuvame a obliekame atd. Vacsina je povodom zo zapadu, sice vyrobene velakrat inde ale v principe zo zapadu. Takze vsetci toto vsetko darujte niekomu kto na to nema a vy si kupte ladu, volaky rusky televizor ci mobil, baranicu na hlavu a presivak, zateplene gumaky na nohy. Uz len to ze sem pisete, vam zjavne tie zapadne vymozenosti vyhovuju a sluzia. Nikto tu nikoho nedrzi, zbalte sa a chodte ci do ruska alebo bieloruska, ked je tam tak dobre.

    2
  41. Aj sa vie kto to bol?lebo ja viem kto bol hlavny aktér.mal so inštrukcie a vkem jednoducho kto to bol chcete to vedieť ľudkovia???

  42. tak som sa bol pozrieť na ten benzín. 350 gramov benzínu u bratov stojí 2,65 eura. Zrejme im to dodávateľ predáva na gramy nie na litre . Vyzera to tak že by to mohla byť pol litrova fľaša možno o trochu väčšia. Takže odkaz pre toho zmrda čo tu písal o krížikároch a vedome klamal len preto aby vedome niekoho pošpinil . Žiadne 4 eurá ako si písal. Evidentne si si to vymyslel len aby si si mohol kopnúť
    Ako sa dá nazvať taký človek čo si vymýšľa len preto aby pošpinil? Krížikár to nebude.

    0
  43. chcem ťa len upozornit že na ospravedlnenie máś už menej ako 12 hodin. Potom sa streneme na súde. Som zvedavý či aj potom budeš taký frajer a či tam zopakuješ tie obvinenia. Majko zo zákona je polícii povinný poskytnúť tvoje údaje. Takže si nemysli že policajti nezistia tvoju totožnosť.

    2
  44. Keď použil nejakú smiešnu VPN tak to bude problém, obyčajný operácky ten oný…VPN ťa schová dosť dobre, nehovoriac o cibuľáku. A nejaký €pol sa tým asi zapodievať nebude. Ale treba ho smrada dobre postrašiť, nech sa tu už neukáže.

  45. Ertywet teba sa pytame…o koho sa to jedna?a koho si lrave myslel?tak.bud laskavo prosím ta konkrtny.a newiem co mate stale proiti Kurbelovcom.musite im strasne zavidiet kokoti vyjebany.kazdy len zavidite.ale oni vas mozeu jebat a aj ja.

  46. Hlavné je to že Ondro kurbel je najlepším primátorom pre Sereď za posledných 30 rokov a to hovorím na základe toho co vidím ze pre mesto robí, to je môj skromný názor, názor obyčajného občana a ficovolica

  47. Cukrovar, prečo sa to pýtaš mňa?? Ja neviem kto to bol, ani aký debil útočí na primátora!
    Ale je isté, že zachvíľu bude vypovedať na polícii.

  48. Tak Kurbelko sa nám bol pozrieť do obchodu? K tým bratom, čo akože slušne podnikajú. Keď Ti vravím, že mi predali pol litra za 4 eura, tak to tak je. Never, keď nechceš. Celá Sered vie, že to je najdrahší obchod v galaxii. Asi to máte v génoch, oholiť človeka o posledné. No proste krizikari. Nie nadarmo sa vraví, chces zarobiť prachy, zaloz cirkev. To ste vy, banda pravsivych farizejov, čo si nechá každú nedeľu vymyvat mozgy, ďalšími zbytočnými tvormi, fararmi. Celá tá vaša viera je na smiech, bohužiaľ jediný, kto sa nesmeje sú tie deti sexuálne zneužívané fararmi po celom svete. Asi pre to vás za minulého režimu hádzali do uránových bani, vedeli prečo. P.S. Zmrd je ten, čo Ťa spravil.

  49. je mi ťa naozaj lúto. Toľko zloby a nenávisti na jednom mieste. Asi si mal špeciálnu cenu pripravenu len pre teba. Zrejme si vyzeral byť veľmi bohatý a tak si povedali tohoto oholíme. Rozumný človek reklamuje cenu ak na cenovke je 2,65 a pýtaju od neho 4 eurá. A ešte k tomu keď má prehlad že v celej Seredi to stojí len 2 eurá Asi si veľmi bohatý a tak ti tie dve eurá určite nechýbaju. Takže o čo ti vlastne ide? Urobil si dobrý skutok, podporil si podnikateľov, takže môžeš byť spokojný

    2
  50. Ukradnúť z firmy čo okráda Slovensko a zarába na nás 100 miliónov ročne, neni krádež.Ale vykradnúť byt, alebo súkromný majetok fyzickej osoby, za to by som sekal ruky, uši, alebo aspon palice pevné na chrbát.A pre zastávačov Šimečku a Matoviča, dezoláti ste vy, utekajte ic vyfajčiť.

    1
  51. Nehádajte sa tu na internete, radšej tam založte centrum volného času, poskladajte sa Sereďani a urobte to na preukaz, cigánov tam nepuscite.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované