back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Znovu letecký poplach na území celej Ukrajiny

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Podľa informácií z kancelárie Úradu vlády SR, dnes by sa v Užhorode mal s predsedom vlády Ukrajiny stretnúť Róbert Fico.

Fico iba nedávno vyhlásil, že v Kyjeve nie je vojna.

Možno pri návšteve Ukrajiny aj predseda našej vlády príde na to, čo svet vie už takmer dva roky. Ukrajina je systematicky bombardovaná okupačnou Ruskou armádou.

Práve bol znovu vyhlásený letecký poplach na území celej Ukrajiny. Aj v Užhorode…

(otázkou je, či z bezpečnostných dôvodov vôbec príde k prekročeniu hraníc)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pri akejkoľvek návšteve zo zahraničia púšťajú poplachy, sem tam zbombarduju civilné cieľe, zabijú desiatky vlastných civilistov a obvinia rusov. Cele je to dobre na zebranie vojenskej pomoci

  2. „sem tam zbombarduju civilné cieľe, zabijú desiatky vlastných civilistov a obvinia rusov“
    A toto teľa má volebné právo, veľmi veľmi si prajem a dúfam že nemá žiadne deti.

  3. A zase som proti tej vojne, no pozrime na nemcov, za 80 rokov zabudli na genocidu, co tu napachali, tak sa zabudne aj na putina za par rokov, akurat ukrajinci budu ako Izrael, budu si chciet nieco dokazat….

  4. Teraz citam, ze tam idu v lete stavat jadrovu elektraren, tak tam nemoze byt vojna, preco je potreba stale strasit ludi s vojnou?

  5. Vidim ze nase stado oveciek uz odrana papa Putlerovu propagandu.

    Na UA sa bojuje za zaujmy USA? To co mas za metastazy v mozgu?
    Vies ze ukrajinci brania svoju zem. Ale ajtak napises sracku o USA lebo si to cital u kotlebu na profile.

    Vies obrana vlasti ti nic nehovori lebo si lenivy alkac ktoremu je jedno ak nas raz obsadia Rusi alebo Madari

  6. Obranu vlasti ste vzdali ked ste volili buzerantov z PS a blaznov od matovica. Teraz si navzajom cuckajte, do kedy sa da

  7. Anonym 27. januára 2024, 8:02

    Kurňa toto je aké samovysvetlenie? Je to možné, aby bol niekto v takomto stave?

  8. PS su ovela vacsi vlastenci ako napr SNS
    To len zato ze Danko povie ze je narodny to neznamena ze je narodny…ako ked Fico povie ze nieje zlodej

  9. To je jedno kto je jak národný. Hlavné je ako to osloví voliča. PS sú vlastenci ale nie Slovenský a Slovenska. Fico jediná voľba iná tu ani není.

  10. Anonym 27. januára 2024, 10:46

    Ja by som len pripomenul, že ta jedina voľba a to proruského oligarchické mafiána pripravili mladých ľudí(25+) na dôchodkoch o desiatky tisíc eur.

    2
  11. Anonym 27. januára 2024, 10:46
    Fico je jediná voľba?…ten čo je najvačší kamarát s Orbánom čo o nás hovorí ako o odtrhnutom území?…ten čo k nám na povel američanov nechal navoziť vazňov z Guantanama či posielal stovky naších do Afganistanu?…ten čo sa pchá do zadnice aj Rusku a vozí si na meetingy velvyslanca RF – to je tá krajina čo nas má na liste nepriateľov a vyhráža sa atomovkou?….toto je pre vás ten pravý vlastenec?….oportunista, čo by nás zapredal za jedny hodinky len aby mohol vládnuť donekonečna….a vy mu to všetko žerete….

    1
  12. ….to je ten, co dohodol pokracovanie v tranzite russ plynu cez Sk, ale ukrajinci to popreli
    to je ten co uz ukrom neda ziadne zbrane, ale v skutocnosti da? Lebo kali?

    1
  13. PS je banda buzerantov, co sa boja ze sa im zakaze analny sex…. potom su tu ovecky od blazna z Trnavy a Krestania bez vieru…. toto je skupina debilnych volicov, bez stipky rozumu…. hambil by som sa prezentovat tu buzerantske a nacisticke myslienky….

  14. Ratarak povedz inú alternatívu vlády podľa teba. A nepíš omáčky na 5 strán.len povedz strany,kto s Kim.

  15. Nárast dlhu. Zhrniem to…PS + liberáli? Nikdy. Blázon z TT? Myslím že raz stačilo. Maďarov? Či koho voliť? A dlh raste a rast bude.30 rokov.boli tam ľavý,pravý,henty ty .

  16. Anonym 27. januára 2024, 13:21…ale veď každý ma iný pohľad na svet, to nejde niekomu povedať že voľ týchto lebo tí sú najlepší….konzervativec nikdy nebude voliť liberálov, liberál konzervatívcov atď…..je to logické…..za mňa momentálne nevidím problém napríklad PS (za tie liberálne strany) alebo KDH (za tie konzervatívne strany)….ale voliť 4 x Smer, ktorý ma x škandálov, zapredáva nás na 4 svetové strany, 12 rokov zadlžoval, rozbil zdravotníctvo, školstvo a nikto z jeho voličov nevie napísať čo za 12 rokov zlepšil a ani nedajú pre svojích voličov dohromady volebný program a top priorita je znižovanie trestov pre zločincov…to už je na psychiatriu…nie?

    1
  17. To bolo v inej diskusii ty dedo klarka…

    Dezolatovi hore vadi PS lebo…analny sex… To zas musel vymysliet taku genialnu hlasku s pomocnymi robotnikmi na stavbe.
    Veru ze ten analny sex s vami dezolkami spravil Fico hned po volbach ked vas pekne „ojebal“ ako v Thajskom bordeli.

    Tak sa postavte do radu dajte si tricka stop čipizacii ,za boha za narod.. a dole gate a chodte sa analne ojebat birmovanym sudruhom Ficom..

  18. Ratafak je odpad. 27. januára 2024, 13:56..ukludni sa a dýchaj zhlboka…dal som ti 2 príklady a ty si zase rozčertil….prečítaj si ten ich program a nie to čo ti o nich natrepú Danko, Uhrík, Fico (ten program za smer radšej ani nespravil) …o tých 70 pohlaviach som dookola počúval od Uhríka atď, neviem či som niekedy niečo také počul od Šimečku…no vidím že na teba to dokonale zabralo, zhltol si to hovno, zamlaskal, poďakoval a teraz to dookola budeš opakovať….ale teda prečítaj si ten program a ak tam je niečo čo nefunguje napríklad v Česku či Rakúsku (to sú tie krajiny kam sa slováci sťahujú za lepším životom, napríklad aj národniarka Šimkovičová) tak daj vedieť….ale máš na výber ďalších 20 strán, ktoré zďaleka nemajú na rováši toľko čo Smer či SNS za posledné roky, tak máš z čoho vyberať…
    PS: útoky na rodinu si odpusti, ak máte vy doma so súrodencami či rodičmi vo zvyku nejaké nechutnosti tak to sem netahaj a nepremietaj to tu na ostatných..
    PS: je úplne úsmevné že ten Šimečka ako jeden z mála žije rodinný život so stálou partnerkou a dieťatom…to sa o takých „tradičných“ politikoch ako Fico, Danko (bozkávam váš všade), či dokonca Pellem povedať nedá….
    ale hlavne sa ukludni a never všetkému čo ti Fico, Danko a spol nahučia do hlavy,…PS napríklad hlasovalo za zvýšenie dochodkov…

  19. Poprosím voličom Smeru o zodpovedanie otázky, čo má bežný občan zo znižovania trestov pre páchateľov trestnej činnosti?

    1
  20. Páchateľ musí v prvom rade zaplatiť škodu,ktorú spôsobil.To je prvé,a po druhé,keď to spravil,tak načo ho musí ešte celá spoločnosť živiť 10 a viac rokov.Staci päť.Mame najvyššie tresty v Európe,a druhé najobsadenejsie väznice.Takze,niečo tu nesedí.

  21. A z čoho ti ako ten zlodejicek tu škodu uhradí?…ty tu píšeš že stačí 5 rokov, s tým by sa dalo asi aj súhlasiť, ale ten návrh novely je taký že to môže byť v klude aj podmienka…vykradne ti dom a za pár týždňov sa ti ešte aj vysmeje na ulici…toto je to čo chcete?…toto je to čo nás štát potrebuje a ešte to potrebujeme čo najskôr, úplne Top priorita tejto vlády ? Nerozumiem ako to môže niekto obhajovať….

  22. Nehovoriac o tom, že keď sa niekomu príde napr. na podvod, nahradí škodu a vlastne sa nič nestalo. Skúsil, nevyšlo. Radosť páchať trestnú činnosť, v podstate bez rizika. Skúsiš a keď na teba neprídu, tak fajn. Keď na teba prídu, vrátiš spôsobenú škodu a tiež fajn. Akurát sa týmto zvýši rabovanie, riziko sa zníži na nulu. A srať na školstvo, zdravotníctvo, cestnú infraštruktúru, na vedu, na všetko. Toto sú priority a debili tlieskajú.

  23. Ďalšia perlička, znížiť premlčaciu lehotu na tri roky. Zlodej nastúpi na štvorročné funkčné obdobie, prvý rok bude rabovať ako besný, po ukončený volebného obdobia mu padne aj premlčacia lehota a po skončení na funkcii má beztrestne nakradnuté. Nádhera. Tlieskajte teľce jednoduché.

  24. Ten ratafak, fetuje, alebo sa oziera nonstop??? ved ma uplne uchylne myslienky, ked si buzerant, priznaj sa rodicom a kamaratom, urcite sa ti ulavi a nemusis byt za kazdu cenu za idiota uchylneho. pracuj na sebe

    1
  25. Pre 12.01…Podľa mňa je uchylne neustále všade hľadať „buzerantov“, ale ok, každý máme iné záujmy a záľuby…snáď nájdeš toho pravého a ulavi sa ti…mozno sa aj ukludnis…

    1
  26. Anonym 28. januára 2024, 11:18

    Ja tam vidím ešte lepšie…vylákaš na investície od teliec do 600 000eur. Ako B.M.G. alebo niečo podobné. No a je tam za to podmienka domáce väzenie 1 rok.

  27. Konkretizuj ake keci pise.
    Aj ja kludne zmenim nazor ale presvec ma argumentami. Nie len vygcmi z Blahovych statusov. Dokaz nam ze niesi taky blbec ako sa prezentujes

  28. Ale dedulo,
    ty predsa neveris ziskuchtivým farmakofirmam co vyrabaju lieky.
    Popros Bukovskeho nech ti da nejake babske rady na tlak lebo vidim ze ti po rannom dusku borovicky ide nahor 🙂

  29. Vladolf je ešte v Tom Kovidovom o
    šiale,a ešte stále si myslí,že Matovič vyhral voľby.To už mu zostane na celý 5.krat ockovany život.

  30. Myslis nanocipy vo vacine ? Alebo to sialenstvo ako zomreme po druhej davke?

    Zrejme budes ten dezoloko co sa najskor smial ze covid neexistuje a potom v panike do seba hadzal odcervovace tablety pre kone vsak

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované