back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Server Politico zaradil Fica medzi „Dvanásť špinavcov“ sveta, do zoznamu „nevítaných hostí“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Server Politico zaradil Fica medzi „Dvanásť špinavcov“ sveta, do zoznamu „nevítaných hostí“.
Na Slovensku, dočasne, posadený oligarchiou a mafiou do kresla „predsedu vlády“.
Andrej Danko včera viedol rokovanie parlamentu smerujúce k likvidácií právneho štátu, zrušeniu Špeciálnej prokuratúry i NAKA. Viedol ho bez dychovej skúšky na alkohol a poslancov parlamentu vystavil hrozbe teroristického činu. Vedenia pod vplyvom alkoholu, lebo na dychovú skúšku mal čakať do nočných hodín.
Peter Pellegríni, súdruh Podržtaška, „vidí ešte priestor na vylepšenie“ novely Trestného zákona, ktorá má byť hradbou pre jeho beztrestnosť za korupciu.
Už sme zabudli na jeho slová – „Nie som žiadna Podržtaška Fica v čase, kedy mu „sestra škrabkaním“ vytvorila stranu s krycím názvom SMER dva.
Vo vláde „špinavca“ a „nevítaného hosťa“ moci sedí na ministerských pozíciách veľa tých, ktorí dávno pochopili nutnosť opraviť metodiku kooperácie so slovenskou mafiou z čias Mečiara.
Už si nevolať mafiu na „špinavú prácu“, ale pokračovať v systéme Mafiánskeho štátu Fica spred rokov, kde Mafia si predvolávala na piate a šieste poschodie moci predsedu vlády, aby mu vydávala príkazy.
A už sme znova, po štyroch mesiacoch v tom, „tehotní“ , plní radosti rodičov moci z predstavy na smrť dokopaného Filipínca Henryho, únosu vietnamského podnikateľa z času krátko po vražde Jána Kuciaka a snúbenice Martinky Kušnírovej.
A zoznam zločincov, ktorý vykrádali štátnu pokladnicu v drahých oblekoch, Panama Pappers, zostáva v optike nezáujmu mocných, požiadať inštitúty spravodlivosti Nemecka o ich vydanie.
Do krajiny, kde sa naplno rozbiehajú podmienky pre ďalší diel brutálnej korupcie a beztrestnosti páchateľov.
Ďalší a ďalší študenti chodia po školách tu so sekerou, tam so strelnou zbraňou, aby hrozili smrťou tým, čo sa vydali na cestu vzdelanosti. Spolužiakom, pedagógom.
A minister z Humenného, ten od Podržtašky ide „vyrábať audit“ a zmapovať školy z pohľadu technických opatrení.
Tak si zalistujme v krátkej histórii bohatej aj na zločiny na území Slovenskej republiky od Novembra 1989.
Zločinec Rudolf Schuster namiesto väzenského úboru za najťažší zločin – Zločin proti ľudskosti“ v akcií eštebákov s názvom Norbert – chodí tlieskať odporcom komunizmu i fašizmu ocenených štátnym vyznamenaním. Tým, ktorým v čase moci KSČ robil peklo zo života.
Napriek tomu, že Vyšší vojenský súd v Tábore odsúdil organizátora likvidácie antisocialistov v akcií Norbert, Alojza Lorenca, už pred desiatkami rokov.
Napriek záveru súdu, že spis akcie Norbert bol zničený, som po rokoch presvedčený, že nielen jestvuje, ale rady ich odporcov po Novembri 1989 sa rozrástli.
Deti členov ÚV KSS využili rodinnú výchovu na báze komunistickej morálky a podieľali sa na únose syna exprezident Michala Kováča. Ivan Lexa dodnes v pohodlí ochrany sedí na chrbte koňa v Pezinku, lebo vie, že keď ďalší sudca doštuduje spis bude vymenený a on dožije vysokého veku.
Syn člena ÚV KSS, Daniel Futej si zo zdravotnej poisťovne vyvezie do daňových rajov 320 miliónov eur. Všetko v „súlade so zákonom“, teda presnejšie s jeho novelizáciou za vlády Fica.
Ten zoznam tisícok trestných činov, spolu s informáciou, že nikdy neboli vystavení trestnému stíhaniu, je v hlavách aj Detí, študentov.
Ako pokrivený obraz bohatstva a moci. Ako symbol „Dvanástich špinavcov“ sveta. Aj s menom JUDr. Robert Fico.
Ako spúšťací mechanizmus, že páchatelia streľby, zabíjania v školách, či vyhrážania sa inou formou, sa tiež ocitnú pod ochranou rovnakou, ako tí mocní papaláši zo zoznamu špinavcov Fica.
Vrátane beztrestnosti. Vrátane vety vraha spred Teplárne predtým než sa zastrelil – „Mám strach“.
Vrátane sarkastického výsmechu podpredsedu NR SR s fotografiou masového vraha Che už rovno na čele.
Ľuboša Blahu, ktorý včera povedal „neveriacim držiteľom“ mikrofónov :
„Darmo sa tešíte, my podporíme Andreja Danka“ !
A pred obrazovkou sedí rodič s Dieťaťom o nepozná odpoveď na jeho otázku.
„Ako sa aj ja dostanem do zoznamu tých, ktorí sú chránení, Otec ?
Zdroj:FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. „Nesmieme robiť rozdiel medzi politikou a morálkou. Aké má kto mravy, takú robí politiku.“

    3
  2. Parlament je len obrazom voličov. Stokrát povedané, tento národ je dnes príliš hlúpy na to mať vlastný štát. Ale z montážnej dielne sa nedajú očakávať žiadne sofistikované rozhodnutia. Intelektuáli zmizli za hranice a zostali hlupáci alebo tí čo nemali odvahu odísť. V Európe sa môžeme porovnávať tak s Kosovom. Tak ako za Mečiara sa opäť stávame riťou Európy a satelitom zákerných rusov.

    7
  3. Dr.Fico je u nás pán a tak to aj zostane ! Nejaký neoliberálny sračkomet zo zahraničia tomu hovno rozumie a nech sa stará tam kde chleba žerie !

    4
  4. Keď FIcovi prejde novela trestneho zakona tak mozme nasu krajinu oficialne premenovat na Ficiliu.
    Uz vidim ze dezolatikovia maju protiargument ze „fico je pán“ a to im staci.
    Este daj nejaku bajku o Sorosovi, svetovom poriadku a slovanskej vzajomnosti prosim 🙂

    3
  5. Od takýchto tárajov je pocta byť za toho zlého.
    Minule politico písalo ako Putin používa čiernu magiu a preto Ukrajincom vyschla veľká časť kukurice….

    2
  6. Špinavec je ešte mierne pomenovanie pre človeka, ktorý sa cynicky vysmieva napadnutemu štátu a zlahčuje bombardovanie hlavného mesta…to už je totálne ľudské a morálne dno…A takýto nám vládne a robí dobre meno v zahraničí, hlavne u susedov jak východných tak západných…zase hanba na 100 rokov
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-slovensko-ukrajina-valka-invaze-premier-robert-fico-suverenita-statni-navsteva.A240123_170317_zahranicni_dtt

    3
  7. Škoda že nemôžme použiť Fico na hrad. Tak pán premiér Fico veľa zdravíčka a síl prajeme.

    3
  8. 9:16 – nepísal som to zo zahraničia ale zo Slovenska. A patrím medzi tých ktorí nemali odvahu odísť za hranice. Napriek tomu do zahraničia pracovne veľmi často jazdím a hanbím sa za tie otázky ktoré mi dávajú kolegovia zo západu (na východ nejazdím).
    Naposledy som nevedel odpovedať na otázku, čo majú obyčajní ľudia z toho, že sa tu budú znižovať tresty kriminálnikom a že si ideme zrušiť úrad ktorý je zameraný na boj s korupciou.
    Odpoveď nevymyslíš, ale napadlo ma že našinec sa má tak veľmi dobre, že už riešime pohodlný život gaunerov.

    3
  9. Dakujem za odpoved.
    Ja uz sa za nich nehanbim. Kazdemu hovorim, ze Slovensko sa rozhodlo spravit anketu, kolko debilov a inych poloblbov mame. A kedze na taku otazku by nikdo odpovedal pravdivo, rozhodli sme nafingovat volby. A je ich 1,3 miliona.
    A kedze sme vydrzali meciara, slotu, a viac krat fica, verime, ze vydrzime aj toto.

    3
  10. Politico, nech sa predovšetkým stará o veci, ktoré nás tiež nie dobre zasiahnu. Teda, toto malé Slovensko, kde na každom dvore sú 3 strany. Dnes mi Peťo kamarát hovoril, že vďaka prijatia zas nejakej tej ,,európskej normy,, musel platiť u policajtov pokutu. Údajne si nesplnil povinnosť a neutekal na políciu, že už tam mal raz riadne nahlásenú expanznú zbraň. Ba aj kartičku mal. No zákon je zákon. Nikoho neospravedlňuje. Takže, ak ste si v minulosti splnili povinnosti , tak dnes za toto budete sankcionovaní. A ako to súvisí s Politico ? Nuž toľko – Politico tu máme, že divá sviňa sa v tom nevyzná. A vôbec, nemajú tam inú obeť, či ,,zdravšie témy,,?

  11. Len tu na sol majko min tri x upozornoval na povinnost novej registracie zbrani kategorie D. Tak isto tv a ine noviny. A tvoj kamos Peto ako majitel zbrane je povinny sledovat vsetko okolo zakona o zbraniach a strelive.
    Ale to nic nemeni na tom, ze fico je bolsevicka kuwa a spina

    1
  12. Žilky navraté na čele a aj tak je premiér R. Fico. Darmo vypisujete aj tak 4 roky budete sa krútiť a vypisovať na bezpredmetnych diskusiách. A za 4 roky pravdepodobne zas vyhrá Smer a zostaví vládu. A vy budete celoživotnú energiu investovať sem do diskusie ako sa vám v živote nedarí a za to môže pán R. Fico.😂

    3
  13. K Anonym 24. januára 2024, 17:06
    Má pravdu , čo otravujú. Ak bola oná zbraň raz evidovaná, teda legálna, čo má zas lietať po orgánoch. Mali to jednoducho dať tam, kde Brusel káže a hotovo. / sa tu poondieme / všetci sú teraz nervózni. Úradníci a aj držitelia. Hlavne, že zas cvakáme. Výrobcom všakovakej evidencie, pokuty do rozpočtu a strata času. Čierny trh to aj tak neovplyvní. Hlavne, že sa tam v tom Bruseli na čosi zmohli.

  14. Hlavne, že sprostá dezolé sedlač posledné tri roky vyplakávala, ako za ich mizerné životy môže matovič a čaputová, soroš, gates, a neviem kto ešte 😀 ale hadam by som nečakal od ficovoliča nejakú logiku, charakter a sebareflexiu 😀

    1
  15. PanVarga, kde ste bol, keď komunista Schuster bol prezidentom? Nevadila Vám vláda diletantov podporovaná Čaputovou? Prezidentka nesiaha Schustrovi ani po členky.

  16. NO povedzte dezolati, teraz tu mame Fica . uz sa mate lepsie? ci kto je teraz zodpovedny za vase slabe prezivanie ? zmeni to snad novela trestneho zakona? alebo najsexi polovnik z Očovej ?

    1
  17. v roku 1998 povedal šoroš pre cbs že vždy sa chcel stať BOHOM. povedal aj to, že necíti byť zodpovedný za svoje činy… v indii ho nenávidia, v izraeli ho nenávidia. raz sa zobudia aj naši „vzelaní“ spoluobčania

  18. „Môžem vás ubezpečiť, že v roku 2014 už v politike nebudem,“ povedal v 2009 ten čo si revolúciu v 89 nevšimol, ten čo sa bojí ísť ďalej ako 150m za ukrajinskú hranicu, ten obvinený bolševik, čo nesedí v base len vďaka 363, ten čo teraz plieni našu krajinu.

  19. Co vladolf,zase na priepustke z pinelky?nie a nie ta vyliecit,nuz nebudes sam navzdy jebnuty.tvoj vocca matovic ta zoberie pod ochranne kridla.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované