back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bude v Šintave vianočná atmosféra do Veľkej noci?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Šintava | Koncom uplynulého týždňa sme do redakčnej pošty dostali e-mail od obyvateľky obce Šintava. V tom sa sťažuje na plytvanie elektrickou energiou a zbytočné svietenie vianočnej výzdoby 20 dní po Novom roku.

Vzhľadom na nekvalitné fotografie sme sa na osvetlenie pozreli osobne a musíme konštatovať, že sa podnet zakladal na pravde.

Text e-mailu:

„Asi mame na úcte dosť penazí keď sprostá Sláva nevie vypnúť ani eletriku na vianocnom osvetlení. dokedy budeme mat vianoce do sibacky? posielam vam fotky pozrite sa ako plytva pod dombalom si ideme odtrhnút kolesá. Ze sa Sláva nehanbí!!!!!!“

E-mail je síce podpísaný, no autorka požiadala o zachovanie anonymity s tým, že uviedla doslovne:

„Sláva je pomstychtivá a zákerná prosim vas neuvádzajte moje meno lebo je schopná pomstiť sa ešte aj mojim vnukom“.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ty Tela!!! A ty to platíš? Alebo my občania Šintavy. Ide ma roztrhnúť jak idú peniaze obce zbytočne do luftu. Toto je podla teba hospodárenie pani starostka? No vyjadri sa!!! Čakáme

    3
  2. Pani starostka neplatí účty za elektriku zo svojho, že ne? Asi ma nazvyš v obecnej kase keď ešte včera svietili

    1
  3. ráno keď som išiel do práce tak tam výzdoba bola, minimálne ten zvonček čo je na druhej foto

    1
  4. Rozprávate akoby ste platili tisícové dane… pani starostka je taktiez občan, Ona ich platí tak isto ako vy, a nie monarcha, ved sa uvedomte čo píšete. Ked sa Vám nepáči, treba íst na obecny úrad a upozornit ich na to a nie za chrbtom písat maily na Seredonline. Takze neviem kto je tu v tomto prípade zakerny a pomstychtivy… nieco na zamyslenie

    8
  5. Ja s tym nemám tiež problém. Pomaly sa to spratáva. Ani Rím nepostavili za den, tak trochu strpenia. Vela ludí si ozbody necháva aj cez Január.

    5
  6. Takéto veci sa riešia na obecnom zastupitelstve a nie na internete. Tak sa odhodlajte sa na nom zúčastnit a otvorte debatu osobne a nie pod všelijakymi anonym menami.

    8
  7. Vy ste asi nikdy nič neriešil s obecným úradom alebo zastupiteľstvom!?

    0
  8. Však teda taká starostka? Není čudo. Hlavné, že jej ide z kasy do vačku a najviac ju zaujímajú intrigy a klebety. 🙋🏻‍♀️🤦‍♀️ Nech sa stará radšej viac o obec !!!!

  9. Vam co tu vsetkym vadí hovada primitivne.a co nech to svieti je to pekne nahodou par euro hore dolu ja to zaplatim mne je jedno a starostku nehajte na pokoji nahodou pekne robi obec este paar chodnikov porobime a budeme mat peknu obec .na nie sak povedz Slavka mame dobru starostku.ja som si ju volil

    3
  10. GOLVÁČI ČEKAJÚ URČITE NA PRÍCHOD CISÁROVNEJ MÁRIE TERÉZIE ABY ZASA POROBILA PORIADKY 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😩😞

  11. Zas Majko a jeho cvarga. Najprv chod a zistí prečo potom vypisuj ty úbožiak. 2-3 ľudia mesiac pred vianociami robia námestie,ozdoby ,stromcek a ozdoby po celej dedine. Samozrejme ty istý to mesiac dávajú dole okrem inej roboty čo v dedine musia porobiť. Ale zas si si rypol ,niekoho ostal a aby si ľudia medzi sebou nakladali.toto si ty potkan. By som ťa tam videl aj do riti by som ťa nakopal. Daj Šintave pokoj ty smrad.

    3
  12. Julo ty bulo. Nie Majko, ale tvoja suseda sa stazovala na plytvanie
    Takto to dopadne ked v skole malujes kosostvorce po lavici miesto ucenia.

  13. Zbytočný článok a ešte zbytočnejší rozruch okolo toho. Aby ste v tej Šintave neskrachovali kvôli účtu za elektrinu. Keby Slovensko malo len takéto problémy, dobre by nám bolo.

    4
  14. Ja ti to poviem takto, aby si tomu aj ty rozumel. Ke bude treba napr.posypat chodniky v obci, aby sa nesmykalo a richtarka povie – nemame na to, spomen si na zbytocnu platbu za el.

  15. Ja som myslela, ze sme na pochovávanie basy na námestí toho hnusne ho novinára nadobro vyhnali za Váh. A on sa vrátil? Treba zopakuvat co bolo povedané. Dobre ste to vtedy napísali chlapi veľká pochvala. Budeme na trčať uši aj tento rok na fsangy.

  16. A už si si našiel aj argument na nedostatok posypového materiálu, ak k tomu príde… Skús si porovnať spotrebu energie na tie vianočné ozdoby s cenou posypového materiálu a povedz mi, o koľko kg posypového materiálu by sa kúpilo viac, keby sa ušetrilo na tej elektrine.

    2
  17. Pan Majko vďaka za vašu pracu…inak by sme nevedeli ake špinavosti sa v obci robia…aj budu pokial tu bude tato vlada a jej podosadzovaní ludia na urade..a ked sa rozhodne tak toho vyštve…pes mačka omse zverejnit totoje jej nápln práce….a ešte kamery sledovat….

    2
  18. Ten chodnik tam ma ukazkovy a ona ide druhych kritizovat az si tam pri nej niekto zlomi nohu potom moze mudrovatani s kocikom sa tadial neda prejst clovek musi ist na cestu HANBA

    2
  19. A este ma aj pod nosom aky ma jej sused pred domom … otras asi je slepa nepozera doprava ked ide prec z domu

  20. Pán Majko, konečne opäť píšete o Šintave. Napísal ste článok a hneď sú svetlá vypnuté 😊,
    Ak by ste pripomenul aj zber vianočných stromčekov, hneď by prišla sms, kedy sa budú zberať. No čo, všetko treba starostke pripomínať.

    4
  21. Do roku 1969 sa vianočné obdobie končilo 2?2.2. , tento rok sa skončilo 7.1., ale stromčeky sa ponechávajú do 2.2. Osobne tak nechávam aj výzdobu hrobu na cintoríne do 2.2.

  22. Nemyslím si, že by sa mala hanbiť starostka. Skôr nech sa hanbí pani, čo písala podnet, keď to nevie napísať bez urážania. Kvôli nespratanej výzdobe písať o starostke ako o „sprostej“ je primitivizmus na strane pisateľky… Veď aj keď s niekým nesúhlasím, aj keď niekoho kritizujem, dá sa to urobiť slušne, bez invektív na jeho osobu. V mojich očiach takýto nenávistný podnet, aj keď by mal v niečom pravdu, stráca na hodnote.

    1
  23. Inak aj v Seredi na reklamnom valci pred OD Jednota „ešte stále“ mesto Sereď a DK prajú príjemné prežitie vianočných sviatkov a Nového roka

  24. Pozerám natočené zastupiteľstvá. Je to dobra vec. Poslanci schválili peniaze na prístrešok na cintoríne, Doteraz nie ja hotový. Pani starostka, to je taký problém to urobiť za skoro 9 mesiacov. Keď idem na cintorín, musím sa hanbiť.

    Keď som išla večer do obchodu na Nitrianskej ma skoro zrazilo auto. Hľadala som, kedy vybudovanie osvetlenia schválili poslanci. December 2022 !!!! Pani starostaka, zo schválených peňazí, to je tak ťažko vybudovať? Pani Starosta, skutočne treba začať pracovať a nie len rozmýšľať nad svojim dôchodkom. Sú tu aj občania. Tí Vás platia.

    4
  25. Eva, ak je pravda že jej poslanci na to schválili peniaze a ONA také ľahké veci nedokázala pre občanov urobiť, je to na zamyslenie. Veľké schopnosti tam asi nebudú…

    2
  26. Z príspevku pani Evy sa núka riešenie, že poslanci by mali úlohy aj termínovať a požadovať predloženie zodpovedajúcich dokumetov k plneniu.

    2
  27. A čo že boli vyzdoby dlho asi miklóšik to nestihol dat dole a čo nevadí bolo to veľmi pekne narozdiel od susedného mesta alebo dedin
    Dúfam že takto aj o rok
    Ďakujeme pani starostka

  28. A co to tak stojí ta výzdoba???? Miklóšik Ivko nema do čoho pichnút tak musi sa mu nieco vymysliet..ale cintorin posledna stanica…to je jeden neusporiadany neporiadok…obraz starostu…stare hroby hadam co aj nikto neplati..mozte sa tam zabit.. strecha plot…ale stale nerozumiem tým stromom co sa tam vysadili…ako sa tam bude pochovavat ked sa minie miesto..na tomto urade sa bohuzial neuvažuje..

  29. ..myslím že pomstychtivý je tu ten čo dal podnet. Je super niekoho verejne obviniť a ešte napísať že chce zostať v anonymite 🙂 To je také, férové 😀

  30. Také férové ako je férová tzv. starostka,ktorá ledva čaká, kedy jej cinkne výplata na telefóne. Je to arogantná, odporná zmija. Nevie sa správať, nevie ani slušne pozdraviť,len vymrdzuje hubu. Treba s ňou preč, čím skôr, tým menej škody spácha na občanoch a na majetku obce. Pán Majko, pokračujte ďalej, nech vidia ľudia, čo to je za ohavu.

    2
  31. Hurá Šintavani…Pani akože starostka sa posunula a plesla po vačku .aj Ivanko pekne zarobil ..hurá mame zajace po dedine..fu tak to bol zase výkon…blahozelam …super…aj ked ine nestíha…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované