back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zlodeji v Seredi tajne obrali dôchodcu o peňaženku a vybrali sa na nákup. Dávajte si pozor na osobné veci!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď | Zlodeji a podvodníci nespia. Dávajte si pozor na svoje osobné veci pri rozhovoroch a stretnutiach s cudzími ľuďmi.

Včera hliadka MsP preverovala oznámenie od 60 ročného občana, ktorého na zastávke na Nám.slobody obťažovali dve neznáme osoby. Po odchode týchto osôb oznamovateľ zistil, že mu chýba peňaženka a po určitej dobe prišli oznamovateľovi 2 SMS o výbere peňazí z bankomatu vo výške 100 €. Operátori kamerového systému preverili záznam z kamier, kde boli osoby zaznamenané na zastávke a na kamere boli podozrivé osoby spozorované aj pri bankomate a výbere peňazí z neho. Po vybratí peňazí podozriví odišli na nákup do Kauflandu.

Osoby boli následne hliadkami MsP a OOPZ zadržané ešte v predajni, kde sa k spáchaniu krádeže a výberu z bankomatu aj priznali. Po zadržaní podozriví ukázali miesto, kde odhodili peňaženku a bankomatovú kartu.

zdroj: Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To sú ty skurveny dvaja cigáni co stále chodia po Seredi, aj voňavky ponúkajú ukradnuté od Číňanov
    Degesi pojebany, háveď skurvena
    Treba to pretriedit

    35
  2. Treba zverejniť ich ksichty, nech všetci vidia, kto to je… Možno ich potom niekto vonku stretne a patrične sa im odmení a označí na tvári 🙂 Čo tak im vytetovať na čelo ZLODEJ 🙂 To zaberie najlepšie do budúcnosti, ako výstraha pre ostatných.
    To bude tiež len priestupok 🙂

    23
  3. ˇAno sú to voňavkári. Najprv vám akože darujú drahú voňavku a potom pýtajú aspom 10.evri na benzín. Toho v tom širáku si pamätám. Na ceste vedľa Amazonu sa vyklonil z malého modrého auta ešte niekedy v lete a strkal mi nasilu voňavku. Nezobral som si ju.

    7
  4. policajti nemozu nic a nemozu to aj preto ze ak nieco spravia voci grazlom, vzdy sa najde vela ludi ktori obhajuju prave tych grazlov… na strane policajtov su ludia casto iba vtedy ked sa jedna o romov, smutne, pritom chceme aby nas chranili

    3
  5. Ved jasné že mal pinkód v penaženke, pre senila je tažoba zapamat 4 cifry a také že zmenyt na nečo čo pamatá je scifi. Decká serú naneho zvysoka aby mu pomohly… To je ta dnešná doba , kéž by sem puttler s Kimom napochoduvali a daly to do porádku.

    1
  6. Je to cigán a cigánka
    Stále je ich vidieť v Seredi aj v zime aj vlete
    Fetaci a okradaci
    Fet si chodia kupovať pri polikliniku do rómskej štvrté kde sú sami sebe pani a možno aj fizlom tým fetom zalepia oči
    Fety sa tam točia ako na bežiacom páse a sa čudujem ze doteraz žiadna razia tam
    Dôvod–Maju dobre podplatenych Seredskych zelených od koho by potom oni brali 🤣🤣

    2
  7. Taka picovina odkiaľ mali pin? No bol to 60r muž možno že ho mal v peňaženke? Treba dať tie huby do placu a neriešiť picoviny

    4
  8. A večer čo bolo pri Kauflande , že tam niekto zomrel aj Kriminálka tam bola. Alebo to je nieco spoločne ?

    1
  9. Olajno volici sa vyznamenali. Nedali im slubenych 500€ tak si ich musia ukradnut :D. A teraz vazne, treba ich tupe ksichty zverejnit, nech si ludia na nich davaju pozor.

    2
  10. Problém je ze redakcia chráni takýchto zmrdov pred verejným lincom ale Majko ako hlavný tlk týchto novin nemá problém poskytnúť informácie o vás komukoľvek aby vás mohol verejné lincovat

    1
  11. Ľudia davajte si pozor na nich,okradaju večšinou staršych ľudi.Stary tlsty cigan(50+) a mlada chudá ciganka(18-25),prihovaraju sa ludom a nevedomki vas okradnu,mojho kamarata tiež okradli že ho začali objimat ze poznaju ho,on si to neskoro v šimol a ukradli mu penaženku,tulaju sa vo dvojici po Seredi.treba im vysvetlit konečne a vyhnat ich zo serede,raz som ich videl vo vlaku trasu Trnava-Sered.

  12. Na toto existuje jednoduchý recept. Cigáňa treba zrušiť hneď ako sa pokúsi vôbec začať konverzáciu. Len čo otvorí hubu, treba ho poslať do p***. Cigán sa ti nemá čo prihovárať, nie je na to dôvod. Nepripustiť žiadny debatu, zmizni a hotovo.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované