back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragická udalosť na železnici v úseku Leopoldov-Hlohovec. Mladá žena sa rozhodla ukončiť svoj život.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Tragická udalosť sa stala v sobotu 13.1.2024 krátko popoludní. Na trati v úseku Leopoldov-Hlohovec bola prerušená doprava z dôvodu zrážky vlaku s osobou, ktorá sa neoprávnene pohybovala v koľajisku.

Informovala o tom aj spoločnosť ZSSK:

Malo ísť o mladú 19 ročnú ženu, ktorá pri zrážke utrpela devastačné poranenia a posádka privolaných záchranárov jej už nedokázala pomôcť. Podľa svedkov malo ísť o samovraždu.

V čase udalosti sa vo vlaku, ktorý smeroval z Trnavy do Nitry viezlo asi 50 cestujúcich. Hasiči ich previezli na najbližšiu stanicu a vlakovú dopravu dočasne nahradili autobusy.

K tragickej udalosti sa vyjadrila aj hovorkyňa KR PZ Trnava Zlatica Antalová:

- Článok pokračuje pod reklamou -

„K úmrtiu osoby došlo podľa predbežného vyjadrenia bez cudzieho zavinenia. Vzhľadom na citlivosť prípadu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie“.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. V dnešnej dobe? V minulosti sa ľudia nehádzali pod vlak? Vo „vašej dobe“ neboli samovraždy?

    4
  2. V minulej dobe ludia žili v sladkej nevedomosti. Štátostrana im servírovala len to čo oni chceli a „všetci“ boli spokojný ale aj Zubatá ;). Viď Severná Korea.

    3
  3. Pre pre…kecas

    Ak sa totiž pozrieme na počet obyvateľov slovenskej časti Československa, ktorí si dobrovoľne siahli na život, od roku 1975 do roku 1989 ani raz číslo nekleslo pod šesťsto. Vyplýva to z údajov, ktoré Focusu poskytlo Národné centrum zdravotníckych informácií. A naopak.

    Po nežnej revolúcii stúpol počet samovrážd nad hranicu šesťsto len v piatich prípadoch. V roku 1990, čo si však možno vysvetliť rozpadom socialistického zriadenia. A potom až počas hospodárskej krízy v rokoch 2008 až 2010 a naposledy v roku 2013

  4. V roku 2022 bolo na Slovensku zaznamenaných 563 samovrážd. V roku 2021 bolo zaznamenaných 548 samovrážd. V roku 2020 bolo zaznamenaných 537 samovrážd.

  5. Bude tu niekedy aj nejaký optimistický článok? Alebo inak ludia zaujímajú vás len negatívne informácie? Lebo keby túto stoku nikto necíta tak urcite zmení aj zameranie … kde nie je dopyt (návštevnosť) tam nie je ponuka

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované