back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Došlo k zrážke dvoch stĺpov Semafora a Andreja

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Ani sa mi nechcelo, lebo k zrážke dvoch stĺpov Semafora a Andreja – už sa vyjadril úplne každý. A dokonca som zvládol dopozerať toto predstavenie až do konca. A teda jedna vec ma tam skutočne zaujala; a síce najnovšia verzia dôvodu, pre ktorý údajne musel Andrej Danko odísť z miesta nehody – vyprosil si, že neušiel – je udajne akési bližšie nešpecifikované zranenie, natoľko závažné, že si vyžadovalo ošetrenie.
Just wow.
Takže Andrej Danko opakovane v priamom prenose uviedol, že pri dopravnej nehode došlo k zraneniu – pôvodne uvádzal, že nik zranený nebol – a ako správny selfmademan namiesto privolania polície neprivolal ani záchrannú zdravotnú službu, aby mu tieto zranenia ošetrila. Veď je konieckoncov doktor, tak kde je problém?
Takže Danko si po nehode, pri ktorej nezvládol riadenie a v pravotočivej zákrute stratil kontrolu nad vozidlom do tej miery, že prešiel dva jazdné pruhy a valil sa prechodom pre chodcov privodil zranenie natoľko vážne, že si vyžadovalo ošetrenie. Následne sa samovyšetril a sám si aj stanovil diagnózu, zistil, že ho nie je možné ošetriť na mieste a vybral sa domov. Muselo ísť teda o síce odkladné ošetrenie, ale zranenia museli byť natoľko závažné, že si ich nemohol ošetriť na mieste za použitia povinnej autolekárničky.
Inak povedané, nielen, že z miesta nehody odišiel napriek tomu, že bol povinný privolať políciu a vyčkať do jej príchodu, on si pritom dokonca dokázal sám stanoviť rozsah a závažnosť poranení a usúdil, že sú natoľko vážne, že si vyžadujú ošetrenie – a vybral sa domov na aute, z ktorého len tak mimochodom masívne unikali prevadzkové kvapaliny až po jeho garáž, takže sa dopúšťal ďalšieho porušenia zákona, lebo: “§ 22c, zákon č. 135/1961 Zb.:
(1) Priestupku na úseku pozemných komunikácií sa dopustí ten, kto
c) znečistí alebo poškodí diaľnicu, cestu alebo miestnu komunikáciu tak, že spôsobí alebo môže spôsobiť chybu v zjazdnosti alebo v schodnosti pozemnej komunikácie.”
Stĺp Andrej pritom uvádza, že k nehode došlo v dôsledku šmyku – a potom vedome kilometre namrznutej vozovky znečistil chladiacou kvapalinou a olejom, čím bez pochybností spôsobil chybu v zjazdnosti komunikácie a pripravil tak iným vodičom šancu na ich vlastný šmyk.
Ak ale bolo to zranenie natoľko vážne, že kvôli nemu musel opustiť miesto nehody, tak logicky muselo negatívne ovplyvniť jeho schopnosť riadne sa venovať vedeniu vozidla. Inak povedané, mal o jeden zákonný dôvod viac nepokračovať v jazde a neodísť z miesta nehody a cestou naspäť bol teda pre bezpečnosť cestnej premávky väčším rizikom, než do nehody, pretože:
“Zákon 8/2009Z.z.
§ 4 Povinnosti vodiča
2) Vodič nesmie
e) viesť vozidlo, ak jeho schopnosť viesť vozidlo je znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou.”
Stĺp Andrej tak pre potreby orgánov činných v trestnom konaní sám a dobrovoľne vo vysielaní verejnoprávnej televízie uviedol skutočnosti, ktoré rozširujú spektrum porušení zákona pri tomto bizarnom incidente o hneď ďalšie dva paragrafy. Nie že menej – treba nám viac Danka vo verejnoprávnej televízii.
Popravde by som teraz nechcel byť v koži vyšetrovateľa, ktorému tento prípad pristál na stole, petože veci sú natoľko jasné, že bude musieť zákon nie ohnúť, ale rovno zlomiť a to komplikovanou, viacnásobnou zlomeninou. Alebo vec vyšetriť riadne a nepodľahnúť brutálnym politickým tlakom. Viac, než stĺp Andrej preto teraz potrebuje verejnú podporu práve vyšetrovateľ príslušného obvodného oddelenia PZ. Andrejovi možno doporučiť len veľa úspechov v samovyšetrovaní a samoliečbe a dumať nad tým, akou výbavou musí disponovať jeho domácnosť, keď na ošetrenie delikátnych zranení na mieste nestačila povinná lekárnička – a čím sú jeho (samo)liečiteľské schopnosti väčšie, než bežného zdravotníckeho záchranára. Snáď toto by mohlo pomôcť: https://www.modrykonik.sk/zdravie/samovysetrenie-semennikov/
Žijeme v šťastnej krajine.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Verím že sa v ňom jeho voliči vidia. Dnešná diskusia v RTVS na nezmazatelne zapíše do dejín televíznych politických relácii. Za seba vyberám, „požiadal som o stretnutie fica, pellegriniho a seba“😄. Ten chlap musí mať neuveritelne vysoké ego keď ide do tv s tým že nevie zo seba dostať gramaticky správnu vetu ktorá má dokonca aj zmysel.

    17
  2. Danko je jedinečný zjav v slovenskej politike. Nevyliečiteľný blb, ktorého ego prevyšuje akékoľvek jeho schopnosti. Taký tĺk sa často nevidí. Človek, ktorý si pri obhajobe svojho počínania naserie do úst, potom to prehodnotí, vymyslí si nové argumenty a naserie si do úst druhýkrát. Pritom blbca nenapadne, že aj ten druhý uvedený dôvod zdrhnutia stále zakladá povinnosť kontaktovať políciu. Neuveriteľný somár, ktorý prekonáva všetky rekordy absurdného správania. Takéto tela v slovenskej politike dlho zas nebude. Nechcem predbiehať, bohužiaľ nie som veľký optimista čo sa týka vyriešenia tejto veci v trestnoprávnej rovine. Mám zlé tušenie, ze sa bude hľadať 363 dôvodov, ako ho neuznať za vinného.

    21
  3. Môžeme sa z neho smiať ale to, že tohto idiota a 🤡 ľudia prekrúžkovali až do parlamentu svedčí aj o vyzretosti nemalého množstva voličov. A to už na smiech nie je 🙈🙉🙊
    Vo vyspelej krajine by sa politik po niečom takomto sám stiahol nie len z parlamentu ale z politiky ako takej. Ale čo si budeme nahovárať, Slovensko má k vyspelej krajine s vyspelými voličmi a politikmi na míle ďaleko.

    14
  4. Výborne a trefne napísaný článok. Pán kapitán zjavne nemá kožu na tvári a chrbtovú kosť keď aj po tejto jeho ďalšej groteske ohlásil kandidatúru na prezidenta.

    7
  5. „Blbosť sa od „prítomnosti“ líši tým, že blbec nielenže nevie, ale domnieva sa, že vie a je ochotný to všetkými prostriedkami hlásať.“

    3
  6. A aby to všetko ešte zaklincoval, tak oznámil kandidatúru na prezidenta. Nemá kožu na tvári.

    4
  7. Andrej sa tam strašne zavzdušňoval a opať potvrdil, že to je totálny dement a navyše klamár. V kombinácii s jeho Egom a sebestrednosťou je to mimoriadne nebezpečná komninácia…Ale trochu nemilo som bol prekvapený aj z výkonu Šimečku, ktorý sa tam teda moc neukázal…Hádam sa zlepší.

    5
  8. Lubo s debilom ako danko sa diskutovat neda. A pokial nechcel spadnut na jeho uroven radsej to nechal tak. Ja sa cudujem, ze vobec s nim do debaty isiel.

    6
  9. A musel spomenul Sorosa, US Ambsadu aby trosku premostil od alkacu za volantom a zahral dezolatom na konspiracnu strunu

    5
  10. Vyšetrovať ho má priamo Žilinka. A už toto neveští nič dobré keď GP ide vyšetrovať dopravnú nehodu. Za prvé to chce mať GP priamo pod kontrolou, za druhé sú tu podstatne ťažšie kauzy na ktoré by sa mal GP sústrediť. Ale keď chcete aby sa veci vyvíjali želaným smerom, aby Danko nebol stíhaný a jeho ego papaláša dotknutné, aby vernojsť nebola pohoršená ale najviac aby koalícia nebola týmto nijako ohrozená, tak jednoducho nemáte inú možnosť.

    6
  11. Policajt ktorý bol pri tom-ked bol fúkat Kapitán, protiprávne nakladal s dokazovym materiálom preto bude prepustený z polície.
    Jeden „obyčajný“policajt obletovaný za Kapitána. Toto je podľa mňa scenár nasledovných dní.

    2
  12. Andrej Danko bol podrobený dychovej skúške približne 15 hodín od nehody. Polícia ho podrobila testu a vypočula v piatok o 14:30.
    „S podozrivým z predmetnej dopravnej nehody sa podarilo policajtom Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave, ktorí vec objasňovali skontaktovať až v piatok 12. januára v čase o 14.30 hod kedy bol vypočutý a podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ píše sa v správe bratislavskej krajskej polície.
    Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23268785/danka-podrobili-dychovej-skuske-az-v-piatok-popoludni
    KOMÉDIA!!!

  13. Kapitánka hodnosť je mu málo.Mal by požiadať o povýšenie .Potom by mohol prehlásiť terazky som podplukovník.Nejaky PTP prápor by zvládol.
    Prezident pán Danko s Vás nikdy,leda by vám pomohol p.Saliu.Chodite ešte na spoveď k nemu.To bol šikovnejší privatizér.
    To bola iná úroveň ako Lesostav.

  14. Takže triezvy Danko, po dopravnej nehode ktorú spôsobil, sa skontaktoval s políciou a pustil ich k sebe až na druhý deň poobede. Pre istotu. Aby rozptýlil všetky podozrenia 😀
    Nájde sa tu ešte nejaký hňup ktorý mu to verí?

    1
  15. Fico ho ešte zastava mimochodom mu hovorím Prasa bradavíčnate odkedy urazil študenta že má na nose akné a Danko je prasa ožrate a klamarske toto sú praví komunisti

    2
  16. Odteraz snad policajti ked niekto nieco spravi,ako on ,tiez budu davat fukat az po 15tich hodinach.
    Budeme tomu vraviet „DANKOVA AMNESTIA“Nemali by z tym mat problem tak.Aspon sa clovek na fukanie pripravi a vyspi ako aj on.

    1
  17. „Furt nemám informáciu, či RF navštívil toho fúzatého zj..ba,“ mal napísať Kočner. „Ja mám info, že v piatok sa veľmi na…al s Dankom, tak asi nebol,“ odpovedal vraj Bašternák. „Stále slopú. Do mŕtva. Nechápem to. Fľaša koňaku padne rýchlejšie ako minerálka,“ údajne napísal Kočner.

    Z Kočnerovej Threemy…

  18. Viete vážení,to že do vedenia štátu sa dostala táto politická garnitúra, ktorá je každému známa a vieme čo môžme od nej očakávať,to nie ich vína oni vlastne ani za to nemôžu že sa ocitli na čele štátu,ale môže za to tých 50percent národa o ktorom si začínam myslieť že ho treba vymeniť.

  19. ako po tých všetkých jeho škandáloch ala povýšenie na kapitána, bozkávanie výložiek, opisaná rigorozka ma prekvapuje že sa človek nestiahne mimo verejný život…ale on nie že sa nestiahne, jeho ľudia zase dosadia do funkcie podpredsedu národnej rady…a teraz keď odíde od nehody, jeden den hovorí že je ok a za dva dni že sa strašne zranil, a k tomu sme zistili že fúkal 15 hodín od nehody tak stále nemá v sebe toľko sebaúcty aby odstúpil ale on ešte vyhlasuje že by chcel kandidovať za prezidenta…a pri našej mentalite sa obávam že nie je úplne bez šance….no a ako bonus ešte od februára dostane nové ministerstvo….kto toto stále može voliť?

    3
  20. Ako ľahko sa dá nasrať si do vlastných úst. Čo chcel ten idiot garantovať?

    „Chcem vám garantovať, že určite nebude potrestaný niekto, aby sme si umyli ruky nad pánom Dankom, tak potrestáme nejakých policajtov. Dokonca pán Danko bol ten, ktorý keď so mnou komunikoval, tak ma prosil, aby sa niečo tým policajtom neudialo,“ pripomína portál noviny.sk výrok ministra vnútra Šutaja Eštoka.

    „Skontroloval sa postup, ktorý tam bol. Ak tam došlo k pochybeniam, my nemáme inú ako zákonnú možnosť pristúpiť aj k nejakému potrestaniu, nejde o nič dramatické,“ vysvetľoval Šutaj Eštok.

  21. Ten východniarsky truľo s nafarbenou prehadzovačkou si už toľkokrát nasral do úst že ho môžeme volať mobilná latrína. Čo nominant tejto vlády to úplná katastrofa. Nikdy v histórii sme nemali vo funkciách ministrov toľko diletantov. Bohužial opäť treba povedať že je to obraz dnešnej spoločnosti.

  22. V kazdej spolocnosti sa najdu naivni ludia a bohuzial aj dementi.
    V nasej sa ich naslo 1,3 miliona.
    A mlciaca vacsina tim trpi.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované