back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pátrací tím o hľadaní nezvestného Martina zo Serede – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď |  Napriek niekoľkodňovej veľkej snahe záchranárskych zložiek, polície, ako aj väčšieho množstva dobrovoľníkov, sa doteraz nevestného Martina Klementisa zo Serede nájsť nepodarilo.

Pod výzvami a správami z pátrania sa nachádza viac otázok ľudí, na ktorých odpovede sme sa pokúsili priniesť krátkym videorozhovorom s pátracím tímom Záchranný Systém Slovensko.

Nezvestného Martina Klementisa sa pátračom doposiaľ nepodarilo nájsť. Prehľadali brehy Váhu aj vodné dielo

AKTUALIZOVANÉ:

Pátrači sa venujú hľadaniu nezvestného Martina Klementisa denne

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Anonym 8. januára 2024, 20:53 – urcite nie, nikoho to nenapadlo, vsetci cakaju kym im to poradis v komentaroch na SOL

    17
  2. A teraz nam prezradte, kolko tato cela sranda zatial stála v eurách.
    Kolko penazi sa mohlo pouzit na zachranu ludi, ktory chcu zit a bojuju v nemocniciach o zivot.
    Namiesto toho tu hladate a mrhate energiou a zdrojmi pre niekoho, kto sa chcel vyparit dobrovolne a nechcel aby ste ho hladali…

    5
  3. Zrovna pri týchto dvoch DOBROVOĽNÝCH patracoch je tento tvoj komentár úplne mimo misu. Ale nevadí, vyventiloval si sa,ukázal si aký si chudák a môžeš sa akurát tak modliť aby si nikdy pomoc takýchto ľudí, ktorí to robia ÚPLNE ZADARMO nepotreboval.

    22
  4. Pre účtovník
    My sme občianske združenie a vsetko si hradime sami z vlastných peňazí a zo svojho voľného času. Každý jeden z nás chodí do zamestnania.

    37
  5. Uctovnik – chcela by som vediet ci by ste takto reagoval ak by to bol vas syn alebo dcera …

    14
  6. Uctovnik..
    pane, kolkym ludom v nemocniciach, bojujucich o zivot ste konkretne pomohli vy a ako? A ako si to vobec predstavujete? Co ma prioritu? Co sem zavadzate vas sprosty acohentizmus? Kto ma prednost? To urcujete vy? Koho mame hladat a kto za to nestoji?

    10
  7. Anonym 9. januára 2024, 0:22 Pri – tychto ukricanych mentalnych uboziakov si netreba vsimat. Ich existenciu doniesla doba a su trpeni, ako burina, ktorej sa sice zbavit vieme, no ked to prezenieme s pesticidami, tak zahubimeaj urodu.

    Dolezita je ta pricetna cast populacie, ktora tuto ubohu pliagu prekračuje a nerieši.

    15
  8. Účtovník prečo nedáš svoje meno už keď tak mudrujes a biť tebou tak chodím po kanaloch a ešte nieco nikdy nevieš kedy ty budeš potrebovať pomoc potom ti prajem aby títo úžasný ľudia kaslali na teba úbožiak

    8
  9. Pre: Účtovník 8. januára 2024, 21:15 Pri
    Tebe dobre musi jebat na tu hlavu ale co ine cakat od Ficovolica… Hladaju ho mimovladne organizacie proti kerym ten vas kokot bradavicnaty bojoval 3 roky. A peniaze? Naco ta trapia peniaze ved o par tyzdnov bude kriminalita legalizovana za 700 000 eur len podmienka.

    7
  10. Zachranny system Slovensko, skvelu pracu robite! Klobuk dole pred vami, ze vo svojom volnom case a najma za svoje zdroje financii pomahate ludom a rodinam! V dnesnej dobe co ludia ignoruju jeden druheho (ved mna sa to netyka,tak co), cez den, v noci, kedykolvek idete do terenu a pomahate! Dakujeme ze vas mame 🙏

    17
  11. Len jednobunkovec pri každej príležitosti spomína Fica,aj keď to s touto tragédiou vôbec nesúvisí, hlavné, že ste si uľavili..

    1
  12. Jasne ze to s Filckou suvisi. Ta Filcka vyjebana burcuje ludi proti ostatnym 3 roky v kuse. Vladne 13 rok z 30 rocnej existencie Slovenska samozrejme ze ten kokotizmus a nenavist sa nejako prejavi.

    5
  13. Nehnevajte sa pátrači robia môžu ale aj toho chlapca čo bol nezvestný z vinohradov vyplavila voda až za 3 mesiace…

  14. Aký je tento náš národ úbohý. Sprosté komentáre si nechajte doma, a ak ty to nedovolí tvoj romuz tak sa nevyjadruje. Nevieš kedy budeš potrebovať pomoc ty.

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované