back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zmena pravidelného vysielacieho času mestského rozhlasu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Organizačné oddelenie, MsÚ Sereď /  Vážení občania, Mesto Sereď oznamuje zmenu pravidelného vysielacieho času mestského rozhlasu.

Pravidelný vysielací čas mestského rozhlasu sa stanovuje na dni: pondelok až piatok čase o 10.00 hod. a o 17.00 hod. V prípade dôležitého a neodkladného oznámenia vo verejnom záujme sa tento oznam odvysiela i mimo pravidelného vysielacieho času.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pracujúci po nočnej šichte majú radosť, o desiatej hodine ich zobúdza bezvýznamné hulákanie mestského rozhlasu. Od 14:00 do 17:00 nech hulákaju koľko chcú.

    1
  2. Po nocnej to je uplne úžasné keď to hulaka o 10 rano a trepu kraviny mali to nechat len ked je naozaj niecio dolezite pre obcanov inac uplne zrusit

  3. Cesta je aj všetky oznamy ms rozhlasu uverejniť na stránke mesta v elektronickej podobe. A možno tak aj robia, neviem…

  4. Nie všetci dôchodci si to vieme prečítať na stránke mesta, lebo nemáme počítače. Preto je dobré, že mestský rozhlas vysiela 2x za deň. Keď vysiela tak spozorniem, zaujímajú ma informácie a upovedomí ma, že už je 10,00, alebo 14,30. To už idú aj zamestnaní z práce – teda smenoví. Každému sa samozrejme nevyhovie a vysielať oznamy treba, ale o 17.00, nie je to neskoro? To bude s príplatkom za nadčasy?

    1
  5. Ja by som to zrušila úplne, v nijakom inom meste som sa s tým doteraz nestretla , fakt len na dedinách to ešte funguje a nie je nič lepšie, ako keď ma to po nočnej zobudí …

  6. anonym 7. januára 2024, 14:58 Pri
    Ake nadčasy? Zase niekto vidí niekde peniaze? Kde vidíte nadčasy?

  7. Až toľko tých ľudí nebudia. To by sa mohli sťažovať aj tí čo sa potrebujú vyspať aj pred nočnou. Nedá sa vyhovieť všetkým. A tie hlásenia sú potrebné. Nie každý má internet, alebo je mobilný a zistí si čo potrebuje na úrade. A ľudí môže aj zaujímať čo sa v meste robí. A sú aj väčšie mestá ktoré majú mestský rozhlas.

  8. Nadčasy netreba pri hlásení robiť.Natočí sa to a púšťa sa nadstavenú hodinu.Žiadny problém, nikto z toho nezbohatne😉

  9. To naozaj niekto dokáže argumentovať tým, že nie každý má internet, že tu máme aj dôchodcov a podobne? Ani v Bratislave, Nitre, Trnave či Košiciach nemá každý internet, dôchodcov je tam násobne viac ako v našom meste a napriek tomu tieto mestá neobťažujú svojich občanov niečím čo nejde vypnúť, stíšiť atď. Vážne by sa malo vedenie mesta zamyslieť či je takáto násilná forma podávania informácií (častokrát úplne zbytočných) ešte potrebná. 🤬

  10. Sereď 8. januára 2024, 16:57 Pri

    Ešte že tak, že sa to pustí z „pásky“, lebo sme sa báli, či niekto z tých nadčasov vďaka rozhlasu nezbohatne na náš úkor a nezačne sa po meste vyvážat na Mercedes-Benz S580 AMG MANSORY/360/BURMESTER. Ná dobre teda takto porád mi je lahčí…len aby nikdo nezbohatnul a nedaj boh sa mal lepší jak jáááááááááá.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované