back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKČNÉ VIDEO Z NOČNÉHO ZÁSAHU V SEREDI: Bežiaceho vlamača policajti prichytili pri čine a zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Bulhar sa zrovna v Seredi rozhodol ukradnúť bicykel. Nevybral si žiadnu starú „herku“, ale kúsok za viac ako 2 000 Eur. Situáciu však odhadol veľmi zle a aj po rozbití vchodových dverí do mestského objektu, zo súkromnej predajne vytipovaný bicykel síce vybral, no na ňom už neodišiel.

Vlamač a zlodej bol prichytený pri čine hliadkou Mestskej polície, ktorej sa snažil utiecť. Šikovnosť mestských policajtov a ich ochota utekajúceho zlodeja prenasledovať spôsobila jeho zadržanie. Tomuto predchádzalo prenasledovanie policajným autom dokonca po chodníku a potrebný bol aj beh jedného z policajtov za páchateľom.

Z kamier mestskej polície prinášame pohľad na ich prácu, takpovediac „z prvej ruky“.

O prípade sme informovali tu:

Cudzinec chcel vykradnúť predajňu bicyklov v Seredi. Dolapila ho hliadka Mestskej polície

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To bola ukážka rekreačného behu na oboch stranách, našťastie bol páchateľ ešte pomalší ako policajt 🙂
    Ale dopadlo to dobre a to sa počíta.

    5
  2. Ten Bulhar musel byť ožralý alebo nafetovaný, šak s takým výklusom jak chcel utiecť 😂

    2
  3. teba vidím ako v uniforme a s tými blbinami na sebe tak veľmi utekáš, namiesto pochvaly hľadáš niečo, do čoho zarýpať, to bude asi tým, že ťa nikto nikdy nepochválil (zrejme nemal ani za čo)

    8
  4. A za čo pochvala ? Veď je to ich robota . Nás tiež v robote za robotu stále nikto nepochvali

    7
  5. Začo ich chcete chváliť ?? 🤣 ved to je ich robota predavačku v obchode tiež pochváliš ?

    7
  6. Pre Sereď a Seredanku no asi vás vtej vašej robote nieje za čo chváliť 😂😂😂preto vás nechvalia

    5
  7. Odporúčam pozrieť si na YT kanál PoliceActivity, tam uvidíte policajtov čo bežia ovesani (ešte aj s balistikou) pomaly ako Bolt, ale nájdete tam aj pánov, ktorý by v lietadle potrebovali dve sedadlá. Takže, toto je taký slušný priemer, chytili ho, to sa počíta.

  8. No moc sa nezapotili chlapci. Ešte že ten Bulhari bol ako po nočnej. Nabudúce doporučujem nerobiť video záznam a bez svedkov mu zlamat ruky. Naložiť do auta a vyhodiť niekde za Sládkovičovom. Jaaaj, pardon, to sa nemôže, lebo žijeme v úžasnej západnej demokracii.

    1
  9. Seredan: Je najvšší čas zmenit prácu teda…,ked si ju nezaslúžite pane. A tie ostatné bezmozgy nevdačné (co tu porovnávaju pracu policajta s prácou predavacky za pokladnou) sa mozu ist hambit do kúta!

    1
  10. Áno je to ich práca. A neviem či by to niektorí z vás robil za tie peniaze. Prečo pochvala? Pretože išli do toho a mohlo to dopadnúť akokoľvek. Neviete akého grázla naháňate, neviete či na vás nevytiahne nôž alebo niečo iné, neviete či nedostanete v lepšom prípade po papuli. Tí policajti sa mohli tváriť že ho naháňajú, tak ako aj vy sa zašívate v práci na káve alebo cigarete. Patrí im pochvala a neporovnávajte to s prácou v pokladni alebo inou prácou kde vám nehrozí ujma na zdraví.

    2
  11. Dement mal pockat na „Novelu trestneho zakona ala Filcka“ a mohol vykradnut cele ABcko za podmienku. Po novom 700000e len 3~8 rokov, kedze pod 5 rokov tak pojdu s podmienkov, fajnovo uz sa len dohodnut so sudcom ala 90te roky a vymalovane, radost kradnut zavladne na slovensku. Autickari seredsky uz posielaju zivotopis, 0~2 roky do 35000e je lahoda po dohode so sudcom podmienka na polroka, zlata bana pre vagabundov 😀
    Este zrusit specialnu prokuraturu aby takto organizovany zlocin nikto nikdy nefixol a je vymalovane, paradicka gratulujem poloretardovanej vacsine na slovensku 😀

    5
  12. Pre vsetkych co si robia srandu, ze viac telesnej a podobne tak by som chcel vidiet vas jak by ste utekali a zakrocili. Prislusnik to zvladol perfektne bolo naprsane a tam kde utekal je zem neuveritelne smyklava, kedze je tam na zemi znacenie. Tak bol opatrny normalna vec. Vtipne je , ze 90% ste urcite neboli nikdy vo fitku a budete zas niekde hladat negativitu a zbytocne komentovat dobry zasah prislusnikov.

    3
  13. @Homo Dezole 5. januára 2024, 14:11 Pri
    čoskoro nastane doba kedy policajti budú chytať (okrem našich ludí) a súdy púšťať…

  14. Marek 5. januára 2024, 9:41:
    je to ich praca pre ktoru sa rozhodli a vedeli co ich caka. Kazda praca ma nejake rizika. Tu ludia neznevazuju pracu policajtov, ale (opat) neodborne napisany clanok.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované