back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Muž zabil psa exmanželky kvôli nezhodám s ňou a dcérou. Fenka skončila zabalená v igelite v smetnom koši – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Vyšetrovateľ oddelenia Bratislava odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK P PZ navrhol prokurátorovi obžalovať obvineného 60-ročného muža M. L. z Popradu z prečinu usmrtenia spoločenského zvieraťa bez primeraného dôvodu.

Obvinený v máji tohto roku, v prenajatom byte v bratislavskej Dúbravke, usmrtil pravdepodobne sekerou resp. sekáčikom, fenku dlhosrstého jazvečíka bez primeraného dôvodu.

Majiteľkou fenky adoptovanej z útulku bola bývalá manželka obvineného. Motívom konania obvineného boli nezhody s exmanželkou a dcérou.

Páchateľ po usmrtení zabalil kadáver fenky do igelitového vreca na smeti a následne ho vyhodil do smetného koša nachádzajúceho sa pred bytovkou.

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až do výšky troch rokov.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -
zdroj: FB/Polícia SR

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa MV SR

Enviropolícia navrhuje obžalovať muža, ktorý zabil psa pre nezhody s exmanželkou

Vyšetrovateľ enviropolície navrhol prokurátorovi obžalovať obvineného 60-ročného muža z prečinu usmrtenie spoločenského zvieraťa bez primeraného dôvodu. Čin bol spáchaný závažnejším spôsobom konania, pretože obvinený v máji tohto roku, v  byte v bratislavskej Dúbravke, usmrtil pravdepodobne sekerou, fenku jazvečíka bez primeraného dôvodu.

Majiteľkou fenky adoptovanej z útulku bola bývalá manželka obvineného. Motívom konania obvineného boli nezhody s exmanželkou a dcérou. Páchateľ po usmrtení zabalil mŕtve telo fenky do igelitového vreca na smeti a  následne ho vyhodil do smetného koša nachádzajúceho sa pred bytovým domom.

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až do výšky troch rokov.

V súvislosti s uvedeným činom upozorňujeme, že násilie voči zvieratám môže byť trestným činom a je potrebné ho riešiť. Ak máte podozrenie, alebo obavy, neváhajte nás kontaktovať na známom telefónnom čísle 158, alebo ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Bežne zabíjaju nenarodené deti a hádžu ich do kontajnerov. Nad tým by ste sa mali zamyslieť. A nie tu vzlikať nad zvieraťom. Trest až do troch rokov. ˇUplne zvátené poradie hodnôt

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované