back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Krvaví športovci na olympiáde? – HLASUJTE V ANKETE

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ešte začiatkom decembra Medzinárodný olympijský výbor rozhodol o možnej účasti ruských a bieloruských športovcov na olympiáde v Paríži v roku 2024.

Táto správa pobúrila nielen Ruskou armádou okupovanú a bombardovanú Ukrajinu, ale aj jej podporovateľov a spojencov.

Netrvalo dlho, a v Českej republike ako odozvu na rozhodnutie MOV zareagovali viacerí sponzori olympiády a olympijského tímu tým, že rázne odmietli sponzoring za takýchto podmienok.

Obavy civilizovaného sveta sú oprávnené. Predpoklad je, že Putin účasť športovcov využije na propagandistické ciele.

Český časopis REFLEX za pomoci AI vyhotovil vizuál dresov, v ktorých by mali títo „neutrálni športovci“ na olympiáde pôsobiť.

Čo si myslíte o účasti športovcov Ruskej federácie a Bieloruska na olympiáde v Paríži 2024? Napíšte svoje názory do diskusie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pripravili sme pre vás anketu s otázkou:


Ste za účasť ruských a bieloruských športovcov na olympiáde v Paríži 2024 napriek tomu, že pochádzajú z krajín, ktoré rozpútali okupačnú vojnu v inom zvrchovanom štáte?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ak by sa posudzovali športovci podľa toho, či ich krajina niekedy porušila medzinárodné právo a bez rezolúcie OSN napadla inú krajinu, tak veľa členských krajín NATO, s USA na čele by si ani nevrzli. Keď majú platiť nejaké pravidlá, nech platia ale pre všetkých.

    53
  2. Napriek tomu, že pochádzajú z krajín, ktoré rozpútali okupačnú vojnu v inom zvrchovanom štáte… Ak sa previnili iba tým, že pochádzajú z tých krajín, tak nech idú.

    22
  3. Pre Anonym 29. decembra 2023, 20:29
    Vymenuj aspom tri štáty a pridaj k tomu aj zdroj informacii.

    2
  4. Pre sused

    Skôr by stačil jeden štát, ktorý figuruje vo viacerých konfliktoch bez mandátu OSN.

    6
  5. nejde o to či sa môžu zúčastniť ruskí športovci, ale o to, či sa môžu zúčastniť ukrajinskí športovci, ktorí namiesto toho zomreli v boji s rusmi, to je ten princíp. A či sa môžu zúčastniť tí ruskí športovci, ktorí zbytočne umreli vo vojne na ukrajine. Z tohto dôvodu rusko v žiadnom prípade nemá právo zúčastniť sa na olympiáde, ktorej posolstvom je mier a spolupráca všetkých národov.

    9
  6. Pre Anonym 30. decembra 2023, 9:14 ,Anonym 30. decembra 2023, 9:54
    Koľko hlúpostí ľudia nahovoria len pre to, že chcú povedať niečo múdre.

    1
  7. PreAnonym 30. decembra 2023, 11:36
    „Je lepšie hovoriť s inteligentným človekom o niečom hlúpom ako s hlupákom o niečom múdrom.“

    3
  8. lenze toto nieje anketa o „a co hentizme“, ved aj rusko napadlo v historii vela krajin, toto je skorej o modernejsom ponimani veci.. neviem preco by sa toto nemohlo zaviest ako precedens do buducnosti, ak rozputas vojnu, tak sa nebudu tvoji sportovci ucasnit na olympiade, ktora je v dost krajinach aj tak tlacena ako propaganda… ved aj rusko malo moznosti, aby iniciovalo v minulosti podobne kroky voci inym statom, tak mohli konat…nech si potom nezabudu milovani a nezaujati spotrovci obliect bundy s velkym „Z“ cez cely chrbat a tliapat blbosti o svojej profesionalite, podla mna by mali stihat aj sportovcov, ktori vystupuju na medzinarodnych sutaziach a propaguju takymito symbolmi agresevine akty statu, ktory zastupuju. pekne im zakazat na par rokov ucast na medzinarodnych akciach.

    5
  9. Anonym 30. decembra 2023, 9:14 Pri
    USA – Grenada 1983, Panama 1989, Afganistan a Sudán 1998, Srbsko 1999 -NATO, Afganistan 2001 – mandát OSN udelený až 2 mesiace po začatí invázie, Irak 2003, Pakistan, Jemen, Somálsko – útoky USA bez mandátu OSN, aktuálne Izrael zabíja civilistov v Gaze. Všetky vymenované útoky boli bez akéhokoľvek rozhodnutia OSN, začali sa svojvoľným rozhodnutím amerických lídrov. Izrael stihol v Gaze zabiť viac civilistov ako umrelo na Ukrajine za 2 roky. Málo je toho? Potom drístajte o tom, kto má alebo nemá kde vystupovať. Rusi už trestaní sú a budú. A čo zvyšok? Tým sa budeme asi ďalej poslušne pchať do riti, že? Lebo tak káže najzadlženejšia krajina na svete, ktorá najradšej prináša demokraciu s bombami a raketami.

    25
  10. lol 30. decembra 2023, 12:22 Pri
    Bohužiaľ, tvoje moderné ponímanie vecí nefunguje. Pretože by medzinárodné zákony a pravidlá museli dodržiavať všetci a rovnako byť za ich porušenia trestaní. A vieme veľmi dobre, že sa to nikdy nestane, lebo nech USA, či Izrael urobia čokoľvek a kdekoľvek, bez ohľadu nato koľko ľudí zabijú, nikdy na nich nebudú uvalené sankcie, či vydané zatykače na ich lídrov.

    12
  11. S tým precedensom by som súhlasil, ale len naivný si myslí, že okrem Ruska si to raz zlíznu aj iné krajiny. Ži v realite. Nikto nikdy nebude zakazovať americkým ani izraelským športovcom žiadnu účasť na podujatiach. Takže tvoje argumenty presvedčili akurát teba.

    A pre suseda – stačí ti výpočet konfliktov bez mandátu OSN alebo s čím zas prídeš keď ti toto nevyšlo?

    9
  12. Aha takže keď v minulosti nezakázali účasť USA tak teraz Rusi môžu štartovať, super. Čo tam potom, že v rovnakom čase ako budú súťažiť ruské propagandistické postavičky v Paríži bude Putin posielať rakety a drony na civilné ciele. Lebo veď USA.
    Priznajte si to milí podporovatelia Ruska, vy by ste najradšej videli potoky krvy, vyradených ukrajincov a Ruda na našej hranici. Ale keď by vám ten bratský národ začal klopať na dvere pažbou AKcka tak by ste hneď kričali o pomoc NATO a USA.

    3
  13. A neprekáža ti, že svinstvá, z ktorých obviňuješ Rusov robia Izraelčania v Gaze? Tým budeš tlieskať? Farizej posratý. A áno ruskí aj bieloruskí športovci majú právo vystupovať na OH. Ako všetci ostatní.

    15
  14. Pre Anonym 30. decembra 2023, 15:19 Pri

    Nikto tu Rusko nepodporuje, ukľudni sa. Len skús pochopiť, že keby aj nastal takýto precedens a ruskí a bieloruskí športovci by mali zákaz, tak to pri tých ruských a bieloruských športovcoch a skončí. Žiadna iná krajina by nemala takýto zákaz, lebo existuje dvojaký meter.

    8
  15. 15:19
    A ty si koho obdivovateľ,Izraelcov,ktorí bombardujú hlava-nehlava, potoky krvi 5500 zabitých detí ti nevadia.

    6
  16. Situácia v Gaze je značne odlišná, keďže v Gaze odlíšiť civilný a vojenský (Hamas) cieľ je nemožné. Na Ukrajine je to pomerne jednoduché aj tak to Putin posielať na nákupné centrá…
    A hádam nespochybnujes teroristický útok Hamasu, či ten bol ok?
    A nechápem, prečo by to malo byť o dvojakom metre? Žiadali Rusi niekedy mestartovanie športovcov USA?
    A bavme sa o tom čo je tu a teraz, okupujú, útočia teraz američania niekde rovnako ako Rusi? Či lebo „niekedy by mohli v budúcnosti“ tak dovolíme Rusom si ísť svoju propagandu aj na Olympiáde?
    A chcem vidieť čo budete hovoriť keď Rusi napochoduju na športoviská hrdo so Ztkami a budú hovoriť ako udatne oslobodzujú Ukrajinu. Vtedy tie vaše dvojité metre budú hlboko v riti….

    4
  17. 5500 zabitých deti podľa ministerstva vedeného Hamasom, teda tou organizáciou, ktorá poslala svojích bojovníkov na jatky medzi civilistov kde nenluvnata upiekli v trúbe, deťom odsekli hlavy pred očami rodičov alebo na jednej žene sa vystriedali 50ty za jeden deň…
    V tomto konflikte nie som ani na jednej strane, je to tak komplikovaná situácia, že iné hlavy ako my tu ju nevedia vyriešiť desaťročia svoje strany majú maslo na hlave a pritom obe sú v práve…
    Úprimne najviac fér by by bolo aby sa olympiády neucastnili ani jedni ani druhí…
    Ale tak keď tam už môžu Rusi….

  18. O počte zabitých deti v novembri informovala BBC a ako pravdepodobný počet obetí to potvrdilo aj WHO..

    1
  19. BBC ako aj iné médiá to zverejnili takto:
    Gaza’s government media office says at least 13,000 Palestinians killed since start of conflict on Oct. 7, including at least 5,500 children
    A myslím, že už sám zistíš kto je Gaza’s government….
    Ale to nie je podstatou tohto článku či diskusie. Faktom je, že na olympiáde budú štartovať športovci chronického agresora a ako bonus k tomu krajiny, ktorá mala (a s veľkou pravdepodobnosťou má) štátny doping. Fakt duch olympiády 👍

    1
  20. A,kto iný ma informovať o Gaze,ak nie Gaza’s government?
    Tak,ako počet obetí na Ukrajine,zverejňuje ukrajinská strana nie mimozemšťania..

    4
  21. ale ja niesom naivny, ja viem ako sa veci maju, ono je to uplne jedno ako tu argumentujete, pretoze cokolvek napisete na realite nic nezmeni… mate tu vyjadrit svoj nazor, tak bud som za, alebo nie… ja som za to, aby boli proste takto stopnuti sportovci kazdej krajiny co rozputa konflik, ktory trva pocas konania olympijskych hier… ak sa nikdy nikto nepotresta, tak sa donekonecna v takychto situaciach bude agrumentovat tym, ze nikto nikdy nebol potrestany..

    1
  22. Tak nejak mám pocit že Gaza’s government sa dosť diskvalifikuje práve tým, že organizuje teroristické útoky. Keby si poznal trošku reálie tej oblasti, napríklad od Slovákov vo tam žijú (a podporujú samostatnosť Palestiny a sú proti osadnickej politike Izraelu) tak ti otvorene hovoria že Hamas a arabský svet ako taký v týchto veciach jednoducho klame.
    A aj pri Ukrajine seriózne médiá píšu, ak sú čísla není overené treťou stranou, že sa nedajú overiť.
    Nič to nemení na skutočnosti, že ruskí športovci na olympiáde nemajú čo robiť – drvivá väčšina z nich podporuje ten ich zvrátený režim a bez hanby budú súperiť aj proti ukrajincom, ktorých zabíjajú len pre to, že ich vodca to tak chce.

    2
  23. Pokial na olympiade mozu startovat sportovci Izraela a USA, tak nevidim dovod, preco by na olympiade nemohli startovat sportovci z Ruska.

    14
  24. Večer som pozeral NHL. Panarin 3 góly, Ovečkin gól, Kučerov gól, kopa ruských brankárov a hráčov v akcii a my tu ideme byť pápežskejší ako pápež. Trošku sa treba zamyslieť a pozrieť na vec s čistou hlavou. Treba poraziť Rusov? Začnite teda na športovom poli, veď si predstavte ten pocit, keď budete môcť napísať: Rus nezīskal medailu, Risi dostali vÿprask… Ale zákazom štartu sa o tú možnosť pripravíte 🙂

    1
  25. Tieto tvoje s prepáčením drbnute slová daj prečítať tým 400 mŕtvym ukrajinským športovcom. Tí už nemôžu Rusa poraziť, lebo ten na nich poslal rakety, delostrelecké granáty a trestancov z väzení.
    Takisto mi povedz ako je to fér keď UA športovci sa buď nemajú kde ani pripravovať (lebo im cez 500 športovísk zničili vo vojne rusi) alebo hniju v zákone aby ubránili svoju vlasť. Zatiaľ čo ruský športovec je v kľude,. štát mu zaplatí ešte aj doping a na olympiáde sa bude tváriť ako tu ide len o šport a fair-play.
    A Rusi v NHL sú tam stále dlhá debata, ale ide o to, že generujú peniaze, preto majitelia klubov ich prítomnosť pretlačia aj keby čo bolo, lebo tie milióny (smradľavých západných peňazí všakže) čo im vyplácajú sa musia vrátiť.

    3
  26. 31. decembra 2023, 13:13 Pri
    Neboj nič, Zelensky si spraví v maskáčoch ďalšie Fňuk turné po svete a miliardy sa len pohrnú. A keď sa všetko nerozkradne, ostane aj na štadióny. A možno z toľkých peňazí vystane aj na jeden slušný oblek.

    4
  27. Kazdy ma pravo zucastnit sa olympiády. Spinava politika nema co v sporte hladat. Ak sa zakaze americanom, Izraelcom, Francuzom, Anglicanom vstup potom nech zakazuju aj rusom. Nastastie kolektivny zapad konci, dufam ze skoro skonci aj NATO. Potom mozno zavladne na zemi mier. A tupci z tabora liberalov, progresivcov a tupych prozapadnych vandrakov nekomentujte ma. Ja uz tuto diskusiu neotvorim, tak nebudem si moct precitat perly z vasich dutych hlav :D.

    8
  28. No EU,okrem Maďarska schválila 50 miliardovú pomoc Ukrajine,v prepočte.,to vychádza 400 miliónov eur pre Slovensko..

    1
  29. Ukrajinci majú bojovať za svoju vlasť, hlavne tí, ktorí poutekali na Slovensko.Ale Zelenskyj už ide aj po nich.

    5
  30. Neskutočná zberba empaticky vyprahnutych chudákov sa vás tu zbehla. Ukrajine má brániť vlasť, ale Rus môže ísť na olympiádu. Nádherné myslenie „pohostinnych“ slovákov.
    Ale čo sa čudujem, klasika na Slovensku, ešte aj tu vojnu závidíme lebo však milióny zo sveta sa pohrnu (co na tom, že Rus zničí náletom infraštruktúru, budovy, technológie za miliardy a životy v nevyčísliteľnej hodnote) . A samozrejme za všetko môže Amerika….
    Chcel by som žiť vo vašom jednoduchom svete, to musí byť hrozne jednoduché…..

    4
  31. Anonym 31. decembra 2023, 19:39 Pri
    No vidíš, Ukrajincom svet posiela aspoň miliardy. Amíci rozdrbali Irak aj Belehrad a tam neposlal nikto ani cent. Vojnové zločiny nemajú premlčaciu dobu. Ale to samozrejme nikomu nevadí. Veď USA a Izrael sú nedotknuteľný a netrestateľný.

    6
  32. Klameš.
    Irak: – svetová banka sa zaviazala po 2004 dať Iraku 3 až 5 miliárd dolárov
    – USA, dokopy 20 miliárd na obnovu, z toho 900 miliónov na humanitárnu pomoc, ďalšie na vybudovanie armády/ bezpečnostných zložiek, zakontrahovanie infraštruktúrnych projektov….
    – menšie dotácie (rádovo v desiatkach miliónov) z EU, Japonska, VB, Španielska. Saudská Arábia ponúkla pomoc vo výške 1 miliardy dolárov. Rusko odpustili 65% z 8 miliardoveho dlhu.

    Srbsko:
    – USA od roku 1998 poskytli Srbsku pomoc vo výške 1,1 miliardy dolárov.
    – Srbsko od EU dostalo dokopy od EU do konca roka 2022 3,7 miliardy eur.

    3
  33. Pre 10:49 niečo dať, prípadne odpustiť dlhy, nie je pôžička. Rovnako sa dá povedať, že aj Ukrajine sú to pôžičky. Klamal si ty a teraz nevieš ako z toho von. Niekto si vie aj veci dohľadať a je rozhľadený, na rozdiel od teba. Čo si myslíš, že všetci žerú drísty od teba ako tvoja rodina?

    2
  34. 1. januára 2024, 13:13 Pri
    Zabudol si na slávny program americkej vlády? Ropa za potraviny? Amíci sa dovalili, zničili čo sa dalo, vďaka žoldákom z Blackwater obsadili ropné polia a celú infraštruktúru a následne im za vlastnú ropu dodávali potraviny a dokonca slúžila aj ako zábezpeka za peniaze na obnovu. USA nikdy nespravili nič zadarmo, ani z humanity. Štáty EU, ktoré pomoc sľúbili, viaceré platby stopli pretože kvôli pretrvávajúcej nestabilite nesmerovali kam mali. A celý región je s prepáčením rozdrbaný kvôli egu G. Busha jr. Rozprávky o ZHN sú jediné pre soplave deti alebo tebe pod.

    3
  35. Sprostý Slovák sa smeje z korupcie na Ukrajine a doma má druhý najskorumpovanejší režim na svete, hneď po Mexiku 🙂

    1
  36. Takže nielenže si mimo s „pôžičkami“ ale aj s témou Ropa za potraviny. Pretože tento program (ako uvádza ešte aj ten tvoj linkovany článok) fungoval od roku 1996 do roku 2003. Skús si zistiť kedy sa rozbehla operácia Iracká sloboda a teda v mojom príspevku uvádzam koľko USA a ďalšie krajiny dali po roku 2003 teda po tretej vojne v zálive. Treba viac čítať s porozumením.

    1
  37. ruSSi napadli suverenny nezavisly stat, maju byt izolovani dovtedy kym neopustia uzemie Ukrajiny a nezaplatia za sposobene skody. Dovtedy akykolvek zakaz pre vsetkych ruSSov. Slava Ukrajine, gerojom slava!

    3
  38. Lexa na teba to tvoje vyjadrenie..sprostý Slovák sedí, pozri si rebríček najskorumpovanejších 180 štátov..

  39. Zúčastniť by sa rozhodne mali. Taktiež by sa mali zastaviť vojenské operácie počas olympiády, tak ako to bolo zvykom v starom Grécku.

  40. Podľa môjho názoru takéto niečo napíše iba hlupák …. Ale on si musí kopnúť do Ruska …. Ruským śportovcom zúčastniť sa na súťažiach môže brániť iba DEBIL …

    2
  41. Rusi sa nemohli pozerať na fašistické , banderovske vraždenie rusky hovoriacich deti na Donbase!!! Za všetkým zlom stoja zločinci z NATO, ktorý potrebujú oslabiť Rusko a získať územie SLOVANOV a ich nerastné bohatstvo …Vrazdenie, rabovanie, zotročovanie je tipicke a prirodzene pre všetky zapadne krajiny …

    4
  42. Zobraziť na webe | Ponuka newslettrov

    Klik newsletter | SME.sk

    Nedeľa, 7. január 2024

    Peniaze nie sú meradlom všetkého a vy nie ste len zabávači.

    Samuel Marec

    Krátky výlet do Kladna
    Július Hudáček chytal v Kontinentálnej hokejovej lige, ktorá je kontinentálna jedine v prípade, že za kontinent považujeme bývalý Sovietsky zväz a aj to nie celý. Plus Peking. Dobre tam chytal a aj fanúšikov zabával, na bruchu sa šmýkal, ale potom ho v tej lige už nechceli, a tak zamieril do Kladna.

    Lenže Kladno evidentne súčasťou toho kontinentu nie je.

    Ľudia sa totiž majiteľa kladnianskeho klubu Jaromíra Jágra pýtali, načo má celý život na drese to číslo 68, ktoré tam má ako spomienku na rok 1968. Skalní fanúšikovia Kladna vyhlásili, že kým bude Hudáček v klube, nebudú chodiť na zápasy.

    No a v situácii, keď sú na jednej strane skalní fanúšikovia klubu a na druhej vyslúžilý brankár, ktorého podpísali len narýchlo a na záskok, je to pomerne jasné.

    Samozrejme, úplne iní ľudia tvrdia, že Hudáček je obeť. Nepochybne ho v tom budú aj utvrdzovať: zle ti urobili, Julo, toto je tá cancel culture, Julo, úplné peklo, človek už ani nemôže slúžiť propagande a potom sa tváriť, že sa nič nestalo. Čo je toto za svet?

    Žiada sa povedať, že toto je svet mimo KHL (a Slovenska). Okrem toho sa žiada povedať, že s peniazmi zarobenými v KHL je pozícia obete predsa len výrazne pohodlnejšia.

    Bezmocný športovec
    Július Hudáček zistil, že ak sa dobrovoľne stanete nástrojom propagandy, niekde si to aj pamätajú.

    Kontinentálna hokejová liga totiž nástrojom propagandy je. Vždy ním bola, ale minimálne od začiatku vojny už naozaj nie je o čom. KHL si vybrala jasne, veď hráči CSKA Moskva s tým písmenom Z nastúpili v septembri 2023, aby tak podporili „statočných bojovníkov“. Schválne; koho tým asi mysleli?

    Hudáček toho všetkého bol súčasťou a bol ňou dobrovoľne, hoci, ako sám povedal, je proti vojne, ale nič s ňou nespraví.

    No spraví: stačí ju nepodporovať. Kto tomu rozumie, obchádza Rusko a KHL oblúkom cez celé ihrisko, ale Hudáček sa tváril, že nemá na výber, a navyše, že sa ho to akosi netýka. Jeho úlohou je len zabávať ľudí.

    Zabávať.

    Nuž, zábavné je, že sám zo seba dobrovoľne robí bezmocnú figúrku, ktorá nemá vôľu ani zodpovednosť. Je len športovcom, ktorý nevie nič, len si obuť korčule a nasadiť prilbu. A najvyšším cieľom sú peniaze. Už aj tak preťaženú hlavu nejdeme obťažovať zoznamom športovcov, ktorí svojím principiálnym postojom niečo zmenili.

    Zábavné je, ako sa tu dookola opakuje, aby sa šport neplietol s politikou, ale potom sa Šatan fotí s Dankom a Galis s Tittelom prejdú zo športu do politiky.

    Nechcete pliesť politiku do športu? Tak ju nepleťte, ale nepoužívajte to ako floskulu na obhájenie neobhájiteľného. Lebo presne na to slúži. Nezaznamenali sme, že by Miroslav Šatan odmietol stretnutie s Andrejom Dankom so slovami, prepáčte, pán predseda, ja politiku do športu nepletiem.

    Nechcete pliesť politiku do športu? Choďte to vysvetliť do KHL a my vás potom skúsime na tej Sibíri nájsť.

    Obete sú inde a je ich celkom dosť
    Šport sa s politikou plietol vždy, môže sa nám to nepáčiť, ale inak to nikdy nebolo a ani nebude.

    Problém je však v tom, že Hudáček bude za obeť. (Koho vlastne? Fanúšikov?) Na mieste je domnienka, že ani nechcete vedieť, akú podobu sveta má v hlave Miroslav Šatan.

    Problém je v tom, že tí, ktorí majú nejaké princípy, z pozícií v hokeji odchádzajú, pričom, pozor, tie princípy nie sú nijako osobitne intelektuálne náročné – stačí vedieť, že agresora vo vojne netreba podporovať.

    Problém je v tom, že všade inde, kde v Európe hokej hrajú, je to jasné, len u nás akosi nie a ryba smrdí od hlavy.

    Sme presvedčení, že športoví ultras sú ľudia, ktorí sú agresívni, hlúpi a všeobecne nič netušiaci. Na druhej strane máme v hlave presvedčenie, že taký Miro Šatan je zmierlivý a múdry, lebo pekne hral hokej. Azda je namieste to prehodnotiť.

    Ak sa totiž tvárite, že neviete, že je to nejasné, že sa s tým nič nedá robiť, že hokej v KHL je len zábava, hráči sú len zabávači a celá tá súťaž je akýsi nedotknuteľný ostrov pokoja uprostred vražedného režimu, tak klamete.

    Áno, podporujete agresora vo vojne a je jedno, či to robíte len z obyčajného nezáujmu alebo dokonca preto, že bezdôvodné vraždenie nevinných ľudí sa vám celkom pozdáva.

    Počet mŕtvych a ranených v tej vojne sa odhaduje zhruba na 600-tisíc. Na takú zbytočnosť celkom dosť, že? Stále je to zábava? S výpoveďou v klube sa to asi úplne nedá porovnať, že?

    Iní ľudia sú obete a sú ich státisíce. Július Hudáček obeťou nie je. Pokojne môžeme povedať, že v situácii, keď bola KHL vďačná za každého cudzinca, na tej vojne aj celkom dobre zarobil.

    Akékoľvek zľahčovanie je hanebné a o povolaní hráčov z KHL do reprezentácie ani nerozmýšľajte. Peniaze nie sú a nemôžu byť meradlom všetkého. A zakaždým, keď poviete, že šport netreba miešať s politikou, tak je jasné, čo tým vlastne myslíte.

    V Kladne tomu rozumejú, o to viac vyniká rozdiel medzi vami a nimi. Pokojne si namiesto kapitánskeho céčka dajte na dres zetko. A nezabudnite povedať, že vás k tomu svojím nemilosrdným prenasledovaním prinútili slniečkari

    3
  43. Kristepane toto sú neskutočné žvásty. Hudáček je hokejista. Profesionálny športovec. Obetoval tomu život. Tak asi sotva bude robiť niekde elektrikára. Chápem, že proukrajinskí zúfalci a Zelensky šňup fanklub by ho najradšej videl niekde na pranieri ale takto svet nefunguje. Ak vás niečo živí, budete to robiť pre toho kto viacej zaplatí. Funguje to tak aj v zamestnaní aj v športe. Či sa vám to páči alebo nie.

    3
  44. Samotného Jágra sa snažili s angažovaním Hudáčka konfrontovať českí novinári. „Ja tiež nechodím k tebe domov, aby som sa pýtal tvojej manželky! Nemáš rešpekt, pretože inak by si sa ma na to, ku*va, nepýtal,“ reagoval bizarne Jágr pre isport.cz.

    2
  45. Hudáček si našiel nový klub, konkrétne v Nemecku. Tým to zjavne nevadí, to len my sa tu a v Čechách hráme na papežskejších ako pápež.

    2
  46. Nemcom toho v súvislosti s Ruskom nevadilo a nevadí mnoho. Ale nehrajme sa tu na to, že Nemecko je nejaká svätá, dokonalá krajina.
    Je to oveľa prozaickejsie, a v dnešnej dobe sa o tom píše veľa, skús si dať do Google syndróm umierajúceho muža.
    Nemecká ekonomika v podstate uplynulé roky žila z ruského plynu.
    Preto je v Nemecku toľko posluhovacov a velebicov Ruska na čele so Schroderom. Proste ich tam Gazprom platil (platí).
    Česko, Slovensko ale aj Poľsko či Rumunsko a nebyť Orbana aj Maďarsko má onakvejsie spomienky na „medveďa z Moskvy“ preto tu je vyššia citlivosť a tak to má byť.
    Mimochodom ak je Hudáček profesionálny hokejista, tak nemal problém si vo februári 2022 pobaliť kufor, zdvihnúť sa ísť hrať do Kladna alebo Frankfurtu ako to urobil teraz….

  47. Anonym 8. januára 2024, 22:21 Pri

    Ešte že si nám vysvetlil fungovanie hráčskych prestupov. Vo februári 2022 mal Hudáček dobrú ponuku z KHL, nie z Kladna ani z Frankfurtu. Je profesionál, hrá za prachy ako každý. Keď skončila pre neho KHL, prišla ponuka z Kladna. Keď skončilo Kladno, prišiel Frankfurt. Skús to pochopiť. Vyberá si z toho čo je momentálne v ponuke a čo sa mu javí ako najvýhodnejšie.

  48. Je to krásne. Prečítať túto celú diskusiu a zistíš že veľa ľudí trápia nepodstatné veci pre ich život. Všetci sú špecialisti na vojny vo svete a najnovšie aj posudzovanie kto kde môže a nemôže ísť. Máte pocit že niečo zmeníte ak tu budete nadávať iným? Nezmeníte nič sú to len písmenká na ploche tejto stránky!

    2
  49. Jednoduché ako facka. Vrana k vrane sadá…..
    Ak je niekto dobrý kuchár, nemusí ešte byť dobrý človek. Ak neviete čo je schizofrénia, tak si to naštudujte. Niet o čom. A viete ako je klasifikovaná spoluvina? Taktiež doštudovať. A výhovorky, že aj iní mali 5, keď žiačik obhajuje svoje zlyhanie, je proste celé mimo. Zlo treba naháňať a v žiadnom prípade ho tolerovať. Rusi na Ukrajine nemajú čo robiť.
    Zakiaľ tam sú, nemôžu byť inde.
    Ahojte, majte sa dobre.

    1
  50. Julius Hudacek pri svojom prvom zapase za Frankfurtskych Lvov kryl 92% striel a svojim vykonom vyznamne prispel k prvemu vitazstvu svojho noveho klubu po desiatich zapasoch bez vitazstva. Sme velmi radi, ze sa nam podarilo vyuzit sancu na prestupovom trhu a angazovat brankara Julovych kvalit, vyjadril sa prezident Frankfurtskych Lvov Franz-David Fritzmeier.

    Nech sa Juliusovi, slovenskemu chlapcovi, ktory ma rad hokej, dari a nech si nic nerobi z nenavistnych rusofobov a slovakofobov a homofobov a vselijakych inych fobov, co maju plne usta moraluzujucich prazdnych reci, ale nevedia ani len prekladat dozadu.

    1
  51. rusi boli su aj budu hajzli tiahnu svoje uzemie cez pol planety a este si musia ukrajovat kde kade aby mali…

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované