back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Seredské novinky 1/2024 sú na ceste do Vašich poštových schránok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Januárové vydanie mesačníka Seredské novinky je už na ceste do Vašich poštových schránok. Čo si v nich nájdete?

Primátor mesta Ing. Ondrej Kurbel predstavil svoj odpočet za prvý rok a prezradil, čo do roku 2024 želá Seredčanom a Seredčankám. O svoje originálne a krásne priania sa okrem ďalších podelili aj žiaci seredských základných škôl.

Čo je najväčšou motiváciou darovať krv vyrozprával pravidelný darca Jozef Blaho zo Serede. O pozitívach darovania sa vyjadrila odborníčka, pani doktorka z mobilného odberového tímu v Seredi, Laura Ladzianska. Poznačte si aj naplánované termíny najbližších mobilných krvi v Seredi.

Novinky vás tradične prevedú sumárom uplynulých udalostí v Seredi, pozornosť zamerali na Vianočné trhy a na Slávnostné oceňovanie občanov a kolektívov mesta Sereď.

Špeciálna príloha vás prevedie vybranými investíciami a akciami končiaceho roka.

Prečo v Seredi vznikla samostatná Komisia kultúry? Odpoveď na otázku a názory našich poslancov a novej členky Kultúrnej komisie si prečítate v rubrike Otázka mesiaca.

- Článok pokračuje pod reklamou -

V Seredi nastávajú viaceré zmeny v organizácii dopravy. Viac konkrétností k tejto téme nájdete v rubrike Bezpečné mesto.

Viete, kto bol Ferdinand Silberstein – Silvan? Dozviete sa od vedúcej Mestského múzea v Seredi, pani Márii Dikovej na strane V seredskom chotári.

Harmonogram zberu odpadov od rodinných domov na 1. polorok 2024 nájdete na strane 15.

Primátor mesta Sereď a Dom kultúry v Seredi Vás srdečne pozývajú na XXVIII. Mestský reprezentačný ples! 27. január 2024 o 19.00 hod. v Estrádnej sále Domu kultúry v Seredi a Kino Nova predstavuje pestrú ponuku filmov na január.

Seredské novinky v novom šate sú distribuované do vašich schránok Slovenskou poštou. Budeme veľmi radi, ak nás o doručení / nedoručení budete informovať, aby sme vedeli zabezpečiť prípadné vylepšenia v distribúcii. Kontakt: zuzana.slahuckova@sered.sk, zodpovedná redaktorka Seredské novinky. Potešíme sa aj spätnej väzbe, ako sa vám novinky páčili.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. No my sme minulý mesiac nedostali nič! Čepeňská 1211 a vôbec niekedy to bolo úplne v poriadku.

  2. Prečo to dávate roznášať poštárkam? Nemajú toho dosť?A zaplatené riadne nemajú, ešte im niektorí ľudia nadávajú! Zaplaťte ľuďom, ktorí si privyrobiť,tak ako platíte tých čo nosia tie dane čo od nás vyberáte!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované