back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Stolnotenisový klub STK Mladosť Sereď – Činnosť klubu v roku 2023

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Začiatkom roka 2023 sa dohrávala druhá polovica sezóny 2022/23, kedy sme sa umiestnili na historicky najlepšom mieste, odkedy hráme krajskú súťaž, a to v strede tabuľky. Avšak táto sezóna sa pre nás skončila aj trochu smutne, pretože náš najlepší hráč prestúpil do stolnotenisového klubu v Šintave.

Dňa 24.6.2023 sa v športovej hale Relax v Seredi uskutočnil Tradičný jarmočný stolnotenisový turnaj. Hlavným organizátorom podujatia bol stolnotenisový klub STK Mladosť Sereď v spolupráci s mestom Sereď a prevádzkovateľmi športovej haly Relax. Turnaja sa zúčastnilo približne 40 súťažiacich, a to od neregistrovaných hráčov, až po aktívne hrajúcich hráčov do tretej ligy. Hráči prišli s rôznych krajov Slovenska, konkrétne z Trenčianskeho kraja, Trnavského, Nitrianskeho a Bratislavského kraja. Hra sa niesla v duchu „fér play“, avšak ako to bývalo aj po minulé roky, víťaz mohol byť iba jeden. V hlavnej kategórii dvojhier obhájil minuloročné víťazstvo Martin Gálik z Močenka. V kategórii štvorhra sa na prvom mieste umiestnili hráči Juraj Marcinkech z Paty a Róbert Andódi, ktorý taktiež aktívne hráva za Patu. Zaujímavosťou je, že Juraj Marcinkech sa aj minulý rok umiestnil na prvom mieste v kategórii štvorhier, avšak s iným spoluhráčom. Všetci zúčastnení hráči boli podľa ich slov nadmieru spokojní, zahrali si kvalitný stolný tenis, vychutnali si dobré pivo a užili si Jarmok organizovaný

Napriek tomu, že predchádzajúca hracia sezóna sa skončila v smutnejšom duchu z dôvodu odchodu najlepšieho hráča, sezóna 2023/24 sa začala omnoho veselšie. Vrátil sa k nám náš bývalý hráč Dušan Lukačovič, ktorý za posledné roky odohral rôzne súťaže a nabral veľa skúseností. Taktiež sme začali trénovať, ako aj hrávať súťžné stretnutia v nových priestoroch, konkrétne v športovej hale Relax. Súťažné stretnutia bývajú v soboty o 16:00 hod. a tréningy mávame každú druhú stredu o 17:00 hod. Tak ako to tradične býva, v letných mesiacoch bola pauza vo všetkých okresných a krajských súťažiach v stolnom tenise.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nová súťažná sezóna 2023/24 bola zahájena v obrovskej konukrencii jedenástich mužstiev z celého Trnavského kraja. Dostali sa sem mužstvá aj zo vzdialenejších miest, ako napr. Rohožník či Moravský sv. Ján. Pre nás sa súťaž začala súťažným stretnutím so stolnotenisovým mužstvom z Jaslovských Bohuníc, kde sme nastúpili vo veľkom oslabení, pretože nám chýbal jeden hráč. Následne sme si napravili „chuť” v ďalšom súťažnom stretnutí s mužszvom zo senice, kedy sme vyhrali v pomere 12:6. Aktuálne sa nachádzame  na nelichotivých miestach v spodnej časti tabuľky, avšak iba s malou jednobodovou stratou na ďalšie tri kluby. Sezóna ešte nie je ani v polovici a my veríme, že sa umiestnime na čo najlepšom mieste v tabuľke.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované