back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vianočné trhy prispeli k sviatočnej atmosfére v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Veľmi populárnym podujatím v našom meste sa rokmi stali Vianočné trhy, ktoré počas štyroch dní premenia Námestie slobody na centrum kultúrno-spoločenského života. Inak tomu nebolo ani tento rok a atmosféru blížiacich sviatkov si sem prišli užiť nielen miestni obyvatelia ale i návštevníci okolitých obcí. Každý kto sem zavítal mal možnosť napríklad ochutnať tradičné vianočné jedlá ako pečenú klobásu, cigánsku, medovníky, koláče či punč, ktorý zahrial ruky a robil návštevu ešte príjemnejšou.

Okrem toho boli v ponuke aj rôzne vianočné dekorácie, remeselné výrobky a originálne darčeky pre našich blízkych. Pozornosť pútal osobitný stánok vyčlenený rôznym občianskym združeniam a školám, ktoré mali týmto spôsobom príležitosť predstaviť svoje projekty, zbierať finančné prostriedky a získavať podporu od verejnosti.

Na každý deň bolo naplánovaných viacero podujatí. Návštevníci si mohli vychutnať vystúpenia umeleckých skupín a spevákov, ktorí prispeli k sviatočnej nálade. Vystúpili žiaci ZUŠ J.F.Kvetoňa, ZŠ J.A.Komenského, DH Hrnčarované, Šintavanka, speváčka Janessa, skupina Acoustik Boom či Papper Moon Trio so svojimi melódiami strieborného pásma. Najmenších pobavili divadelné predstavenia Tdpaslík a Fedor z krajiny Mala.

Vianočné trhy priniesli sviatočnú atmosféru do nášho mesta. No nesmieme zabudnúť ani na ďalšie podujatia, ktoré bol súčasťou Vianoc v Seredi. Spomeňme napríklad príchod Mikuláša, ktorý rozsvietil stromček, muzikál Perinbaba, vianočné tvorivé dielne v múzeu, Vianočné zvonenie so študentmi gymnázia, podujatie Ďakovanie anjelom strážnym v podaní žiakov ZUŠ, divadelné predstavenie Smejko a Tanculienka, vianočný koncert Marcelly Molnárovej a v neposlednom rade aj vianočné Avatar trhy. Takmer všetky podujatia sme navštívili aj s našim fotoaparátom.

Príjemne stráviť večer v spoločnosti priateľov alebo rodinou môžete ešte zajtra, v pondelok 18.decembra, kedy bude posledný deň vianočných trhov. Od 16:30 hod. Vás čaká adaptácia rozprávky Mrázik a o 17:30 hod. vystúpenie speváčky Janessy.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované