back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ďalšie auto horelo v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR HaZZ Trnava |MM| Dnes (13. decembra 2023) krátko pred 5-tou hodinou bol ohlásený na linku tiesňového volania požiar osobného motorového vozidla na Námestí slobody v Seredi.

Vozidlo sa nachádzalo zaparkované pred jedným z bytových domov. Automobil v čase príjazdu hasičskej jednotky zo Serede horel vo svojej motorovej časti. Požiar taktiež spôsobil zadymenie v interiéri. Likvidačné práce prebehli za použitia 2 vysokotlakových prúdov. Príčina vzniku požiaru je v štádiu šetrenia.

Predbežná škoda bola odhadnutá na sumu 12 000 €.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 13.12.2023- tlačová správa KR PZ Trnava:

Polícia v Seredi vyšetruje okolnosti požiaru motorového vozidla BMW X 6 ako prečin poškodzovania cudzej veci.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Bližšie informácie budeme vedieť poskytnúť neskôr, po vykonaní prvotných úkonov vo vyšetrovaní.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Netreba sa báť a zavolať na ORPZ Trnava a nedať sa už aj tu čoskoro nastane zmena a nevzdávať sa

  2. A aká zmena sa chystá? Myslíš kroky toho ministra, vychodňára s nafarbenou prehadzovačkou? Lebo jediné čo registrujem sú útoky na policajtov, prokurátorov, sudcov, znižovanie trestov, obmedzenie ochrany pre oznamovateľov, vracanie zhabaných majetkov grázlom, spochybňovanie kajúcnikov a rušenie ÚŠP ktorá rieši tie naťažšie zločiny napriek nesúhlasu rady prokurátorov ktorá zastrešuje všetkých prokurátorov ktorých sa táto zmena týka.

  3. Anó, budú zmeny ,každý kripel zdegenerovaný, čo príde z basy a bude sa živiť predajom drog a násilnou trestnou činnosťou a nezaradí sa do normálneho života zmizne zo Serede takisto ako zmizli Pápajovci z Ds.Podobne takáto háveď,čo podpaluje autá a ničí majetky.občanom.Zo Serede bude slušné mesto. Na to sú už založené špecialne jednotky dotované EU,ktoré budú mať Sereď pod kontrolou ako iné slušné mestá na Slovensku.

  4. Treba aby zacali policajti strielat. Kurva naco ich platime, ked nevedia spravit poriadok.
    Keby podpali niekto mne auto, zajebem ho na chodniku jak zajaca s gulovnicu

  5. Na Namesti zijem cely zivot odkedy tie cinziaky postavili a tam kde horelo toto auto tak je to romskej rodiny. Mam pocit ze niekomu nieco museli urobit lebo prave tejto rodine a na tom mieste zhorelo uz vela aut a len im a uz dlhe roky po sebe.

  6. Aký začiatok? To že budete zastrašovat mafianskými praktikami? Upratalo sa Taliansko ,uprace sa aj Slovensko,a nie nejaká Sereď plná,plná zmutovaných rómov,šuflikantovv,amatérov,samý feťák,prekoksované hlavy ,tupé ovce narkomanské,to ostalo v Seredi akurát. Chlapci si pozrú Krsného otca,mafianské filmy a nevedia čo od dobroty, Hrdinovia v hlavnej úlohe,tak aj skončili,o tom je celá Sereď…

  7. AK JE TENTO BAVORÁK MAJETKOM NIEKTORÉHO CIGÁNA OLAŠSKÉHO , TAK PODPALAČOVI TREBA DAŤ NOBELOVU CENU A JA SA ODBAVÍM ODRADOSTI .

  8. Tak nech vás uvediem do reality tejto rodine ako vravíte rómskej zhorelo auto pi prvé nakoľko taˇ bývajú dva roky a myslím si že čo sa týka slušnosti tejto rodiny počnúc starou mamou a matkou deti vedia sa správať a pozdraviť každého koho poznaju bývajú pri lidli pri Kiku nikdy tam nič neukradli každý ich tam za ten krátky čas pozná čo tam bývajú a nikdo na nich nemôže ukázať prstom že kradnú alebo sú špinavý cigani lebo tak ako majú oni doma zariadené a ako majú čisto majú máloktorý gádžovia netreba ich hádzať všetkých do jedného vreca

  9. Grófka ty si si šľahla nejaký dobrý matroš… Na námestí bývam 35 rokov nepoznám tu jednu slušnú cigánskú rodinu, všetko je to jedna zgerba patriaca jedine do basy a to nie som rasista. Väčšinou sem chodia aj kukláči hlavne cigáňom. A tie ich akože luxusné autá sú to staré vylágrované haraburdy cenovo hodné nejakého lepšieho bicykla.

  10. Pre ,, DANO ,, kamoš si perfektný človek super napísané . Ďakujem takýchto ludí si moc vážim,, LUDÍ ako ty👍👍👍👍🤝🤝🤝

  11. Kamarát a ako u tejto rodiny boli niekedy kuklači neviem o tom a auto ktoré mali je pravda že nebolo top ale myslím že im bude chýbať a ty nie si rasista podľa mňa dosť husté keď takto vieš písať na rómsku rodinu ktorú ani nepoznáš🙏👍

  12. Sú to zlodeji vyberajú na ľudí pôžičky mal som s touto milou a čestnou rodinkou už tu česť a od slušných a dobrých ľudí majú veľmi ďaleko len toľko☝️

  13. Pre Dano…
    Dano nenapisal ze u nich boli kuklaci ale to nie je dolezite. Ked tak, jedno skore rano urcite pridu no a zobudit sa s policajnou topankou na krku nebude sranda. Ak im tak strasne bude chybat ten vrak mozu si zaobstarat bezne a hlavne obycajne auto na prepravu deti do skoly a na dochadzanie do prace v opacnom pripade kusok od domu maju autobusovu stanicu. V meste horia auta vacsinou takym co maju v niecom nelegalnom svoje paprce.

  14. Presne tymto ciganom podpaluju auta rok co rok. Byvam vedla a viem ze mali velky konflikt v rodine v ramci ciganskych problemov. Na tom istom mieste im horia stale auta a stale tej istej rodine. Tam su ciganske problemi bud za tie ciganske kurvy ktore im ojebali a ukradli alebo ohladom penazi z drog.

  15. A odkiaľ majú prachy na to zariadenie, ktoré ako ty píšeš nemajú ani gadžovia? Veď nikto z nich v živote nerobil!

  16. A nech im zhoria…jebat…netreba robit picoviny..a hold si predstav nikomu nehoria 🤷‍♂️ked si normalny..

  17. Olašáci tu majú väčšie slovo ako normálny človek čo chodí do roboty a páni policajti sú s nimi ruka v ruke

  18. Len sa mu to vratilo! V minulosti si on sam objedbaval poskodzovanie cudzeho majetku.. KARMA

  19. Nikto ich nerieši a boli na nich udania za vyberanie poziciek odomna chceli 10 000 eur klamstvá ze na biznis a tak a cigán smradlavy sa vytesuje

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované