back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hľadajú sa svedkovia podpálenia auta v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Sereď | V súvislosti s podpáleným osobným motorovým vozidlom, ku ktorému došlo v uplynulý víkend, uverejňujeme túto žiadosť:

Stefan Farkas  HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Hľadáme svedkov

8.12.2023 okolo 22:00 došlo k požiaru vozidla AUDI A4 v Seredi na ulici Dolnomajerska . Podľa predbežných výsledkov z kameroveho zaznamu bol požiar úmyselne založený. Touto cestou hľadáme prípadných svedkov ktorý by mohli pomôcť s objasnenim tohto prípadu.
Informácie môžete poskytnúť POLICII na linku 158 pripadne priamo poškodenej na telefon 0917 365 728.
Veľmi pekne ďakujeme za VAŠU prípadnú pomoc . VAŠA HAKA

Informácie o požiari vozidla sme priniesli tu:
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Aj ja hľadám svedkov tento piatok mi niekto buchol do auta na parkovisku pri Hutniku medzi 17-18 h a bol tak milí že ušiel jedna sa o biely hyundai

  2. To som už skúsil, oni majú kamery len pre seba aby mohly vyberať pokuti od ludi, ale pomôcť ti nepomôžu to je nič škoda peňazí na výplaty čo berú.

  3. Normalne mi az oci krvacaju ked citam tvoj komentar nechapem jak moze byt niekto tak negramotny. Jak mozes nieco take napisat? Jak mozu mat kamery pre seba? Je uplne normalne ze ti nemozu poskytnut kamerovy zaznam na kolko plati ochrana osobnych udajov. Co si si myslel , ze tam len prides poskytnu ti zaznam a odides spokojny domov?. Vies taketo veci sa musia riesit oficialne a to tak , ze to nahlasis na statnu a statna si vypyta zaznam od MsP. (Mal som podobny problem a takto sa to vyriesilo) To , ze ty to nechapes a nevies co mas robit teraz je MsP zla? Sa zobud prosim ta. Vsetka cest MsP pomohli mi uz vela krat. Robia si si svoju robotu na jednotku. Radsej si prestuduj slovensky jazyk vola sa to gramatika ako pisat bludy co su neni absolutne pravdive.

  4. Rado akurát si sa prezentoval ako blb. To si naozaj predstavuješ tak, že prídeš na MsP a na tvoje vyžiadanie si dajú k nahliadnutiu kamerový záznam? Čo fetuješ?

  5. K Anonym 12. decembra 2023, 16:13 Pri
    No Rado nie je blb. Len žiadal o radu. Teda Rado žiada radu. Inak , ak to obrátime, a Rado požiada MsP – oficiálne – títo už vedia čo a ako. Rada pre Rada , ic to nahlásiť /MsP, či štátna polícia / Škodca v prípade dolapenia sa veru od radosti prestane uškŕňať. Naozaj za toto sú veľké tresty.

  6. Keby Rado žiadal o radu, tak by to bolo v poriadku. Ale Rado si nezabudol kopnúť, veď je tak jednoduché napísať, že MsP majú kamery len pre seba, aby mohli vyberať pokuty od ľudí, ale nepomôžu a škoda ich aj platiť. To nie je dobrá reakcia od Rada, ktorý žiada o radu.

  7. Jaký múdry, píše o gramatike a sám tam má chyby. A záznam ti samozrejme nevydajú ale to neznamená že sa nemôžeš ísť informovať či to vôbec nejaká kamera zachytila. Samozrejme je kamerový záznam na vyžiadanie štátnej polície.

  8. Občan mesta ti si veľmi múdry určite si toho v živote moc dokázal, ako tento tvoj komentár. Ale ved si prostý občan mesta.

  9. A potom načo sú tie kamery? Nie pre objasnenie veci pre občanov? Mne ukradli auto tri kamery ms.pol. nad ním. Jednoduchá odpoveď: ani nemôžu mi to dať,keď prišla kriminálka: nejdu

  10. 12. decembra 2023, 15:14 Zas by som tolko o nich neprehanal, raz v noci riesili jedného neprisposobilého ktorý robil bordel a očul som ich rozprávat sa medzi sebou ked dosli „mestkych cajtov aj toho grázla“ a potom tam prisiel tam ten co ich zavolal, stazovat sa nanho a po ich dlhej debate ten čo volal , vyšiel z toho ako kokot a ten grazel sa s mestkymi policajtami takmer vyboškával, takze vo vysledku za 30 min, pokracoval grazel v bordeli dalej. Taka je Seredska realita.

    Ale ten o kom pisem dobre vie o kom hovorim a hovorim ze pojdes dole, ani mestsky policajti ti nepomozu, lebo ziaden policajt za grazla nenastavi uniformu

  11. Pre Rado 12.decembra 15:14. No nech ti oči nekrvacaju. Chalan píše pravdu. Mali sme problém a potrebovali sme zaznam z kamery na svetelnej križovatke . Odbili muža ze sú pokazené. Vzdušnou čiarou to je cca 25metrov,čo je kamera od toho miesta vzdialená. Takže sa nenavazaj do chalana ze sa ma ísť doučiť gramatiku ,len preto ze sa ti nepáči jeho názor.

  12. Pre Rado 12.decembra 15:14. No nech ti oči nekrvacaju. Chalan píše pravdu. Mali sme problém a potrebovali sme zaznam z kamery na svetelnej križovatke . Odbili muža ze sú pokazené. Vzdušnou čiarou to je cca 25metrov,čo je kamera od toho miesta vzdialená. Takže sa nenavazaj do chalana ze sa ma ísť doučiť gramatiku ,len preto ze sa ti nepáči jeho názor.

  13. Pre Rado 12.decembra 15:14. Tie oči ti môžu krvácať ale od šťastia. Lebo musíš byť najväčší somár v Seredi keď ti zakaždým pomohli. A vieš ako sa hovorí sprostý majú šťastie (alebo dobrú známosť). A ten chalan nič zlé nenapísal len svoj názor

  14. Pre anonym 15:51. To nie len neonanujem na druhých a neukazujem svoje veľké ego, ale každý sme nejaký jeden šťastný druhý hlúpy ale našťastie máme aj veľkého garamatika🤣🤣🤣

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované