back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

12-ročný Mário zmizol z detského predstavenia v Kultúrnom dome v Seredi. Videli ho na zastávke smerom do Nitry – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Galantskí policajti vyhlásili pátranie po 12 ročnom Máriovi, ktorý je v súčasnosti umiestnený v seredskom zariadení pre deti.

Chlapec bol včera ráno spolu so spolužiakmi na predstavení v Kultúrnom dome v meste Sereď. Hneď po jeho začiatku sa mal vypýtať na toaletu, odkiaľ sa už späť ale nevrátil.

Žiaka naposledy videli krátko pred 09:00 h na autobusovej stanici, na nástupišti smerom do Nitry. Odvtedy Mária nikto nevidel.

Mário Bihari je 150cm vysoký, váži približne 50kg a má krátke tmavé husté vlasy.
Pri odchode mal na sebe oblečené tmavé nohavice a tmavú mikinu alebo sveter.

VIDELI STE HO? DAJTE NÁM VEDIEŤ

Ak ste chlapca niekde videli, prípadne máte akokoľvek relevantné informácie o jeho súčasnom pobyte, bezodkladne nás kontaktujte na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.
Ďakujeme za pomoc a zdieľanie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

AKTUALIZOVANÉ 06.12.2023 o 14.55 hod

O doplnenie informácií o dieťati, ktoré je na pátraní, sme požiadali vedenie Centra pre deti a rodiny v Seredi Jána Jankulára:

„Chlapec, ktorý včera počas návštevy kultúrneho podujatia k svojmu úteku využil zámienku potreby ísť na toaletu bol do nášho zariadenia umiestnený rozhodnutím súdu a to spolu s tromi súrodencami iba pred týždňom.

Predpokladáme, že citové väzby k rodine a smútok za príbuznými spôsobil jeho konanie, za ktoré nemôže ani naše zariadenie a ani škola.

Podľa našich informácií sa má zdržiavať pri rodine, ktorá ho však nateraz má zatajovať. Všetko nechávame na políciu.“ povedal riaditeľ CDR Mgr. Ján Jankulár.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 06.12.2023 o 15.03 hod.

Podľa aktuálnych informácií od riaditeľa CDR v Seredi Mgr. Jána Jankulára sa už chlapec nachádza na Obvodnom oddelení PZ v Mojmírovciach.

- Článok pokračuje pod reklamou -

– – –

AKTUALIZOVANÉ 06.12.2023 o 15.43 hod. – KR PZ Trnava odvoláva pátranie

Polícia odvoláva pátranie, nakoľko pominuli jeho dôvody. Chlapca našli, živého a zdravého. Ďakujeme za pomoc.

 

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. AKTUALIZOVANÉ – chlapec sa má v tejto chvíli nachádzať na Obvodnom oddelení PZ v Mojmírovciach

  2. 12 ročné dieťa nechať utiecť. Keby sa mu niečo stalo, určite by to zase pán Jankulár tiež komentoval, že to nie je ich vina.

    Hlavne že je decko živé a zdravé.

  3. Jankular mal byt uz davno vyrazeny na ulicu. A mozno aj stihany. Maju sa o tie decka starat a chranit ich. A zatial sa mu opijaju, psuju sa a utekaju. Absolutna neschopnost.

  4. To dieťa neutieklo z centra pre deti a rodiny ale z kultúrneho domu. A keby aj odišiel z centra, nie je to basa ale otvorené zariadenie. Deti môžu chodiť von, na vychádzky a podobne. Je to podobné ako doma, tiež niektoré deti odídu za iným rodičom, alebo zostanú u kamaráta, alebo proste utečú z domu. Neprežívajte to ako niečo výnimočné.

  5. anonym z 19:10, tebe naozaj šibe? Prečo by mal byť riaditeľ stíhaný? Starať sa o deti musia všetci zamestnanci a pokiaľ viem to aj robia. Ako som už písala, deti tam nie sú v base a môžu chodiť von a nie je nič výnimočné ak vypijú alkohol alebo robia aj iné (horšie veci). A pre zaujímavosť, doma sa také bežne nestáva? Neožerie sa decko rodičom? Alebo niečo neukradne? Neutečie z domu? A to majú jedno alebo dve deti a nezvládajú ich. Trošku sa zamysli kým niečo vypustíš nabudúce. Nerobila by som tam za nič.

  6. Aha, takze nic vynimocne, ze 12-14 rocne deti sa ozieraju, kurvia, utekaju, beru drogy?
    Dufam ze nemas deti a nebudes mat.

  7. Ja teda deti mám, jedno už dospelé…obidve slušne vychované…ale to čo píšeš sa deje aj v kompletných rodinách, takže áno, nie je to nič výnimočné…ty zrejme netušíš, ako to v niektorých rodinách funguje…takže neodsudzujte detský domov, keď malý cigáň využil príležitosť na kultúrnom podujatí a utiekol…kopec detí utečie aj slušným rodičom…ešte asi nepoznáš ako to v živote funguje

  8. Mám takmer 50 rokov a keď som mala 18, utiekla som z domu, zo slušnej rodiny. To ja som mala problém, nemala som rada pravidlá. A nikto ma nehľadal a po nejakom čase som sa so sklopenými ušami vrátila domov. Tým chcem iba povedať, že odjakživa deti utekali z domu. Tento chlapec je síce mladší a treba po ňom pátrať, ale nech nikto neobviňuje personál alebo vedenie detského domova

  9. Čítate v článku dôvod jeho konania, má silné citivé väzby k biologickej rodine, bol odňatý z jeho prirodzeného prostredia, evidentne nedokáže spracovať vlastné emócie, utiekol počas školskej akcie…osočovanie p. Jankulára nie je na mieste…

  10. Myslím aj ja, že dieťa tam bolo asi týždeň a ešte si nestačilo ani zvyknúť a podriadiť sa určitým pravidlám, ktoré aj v kompletnej a fungujúcej rodine platia. Bez pravidiel to nikde nefunguje. Ani učiteľka, keďže boli na akcii nemôže s každým dieťaťom z triedy chodiť na WC. Ja viem, že tieto deti sú vyšpekulované, nič pre nich neplatí a preto v žiadnom prípade netreba viniť žiaden personál a vôbec nie riaditeľa.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované