back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Arogantní vodiči nerešpektujú dopravné značenia na ul. Námestie slobody za Lidlom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď /  Na mestskej polícii sme v poslednej dobe prijali od občanov viaceré sťažnosti na arogantných vodičov, ktorí nerešpektujú dopravné značenia na ul. Námestie slobody (ulica za LIDLom) a sústavne jazdia v protismere.

Po preverení situácie sme zistili, že skutočne, značná časť vodičov nerešpektuje spôsob jazdy v jednosmernej premávke a pri výjazde z parkoviska ignoruje prikázaný smer jazdy vľavo a odbočujú vpravo do protismeru, kde vychádzajú z jednosmernej cesty.

V zmysle zákona o cestnej premávke „Vodič sa nesmie otáčať a nesmie cúvať na jednosmernej ceste; vodič však smie cúvať, ak je to nevyhnutne potrebné najmä na zaradenie do radu stojacich vozidiel alebo na vyjdenie z neho.“

Z tohto jasne vyplýva, že otáčanie sa do protismeru a následná jazda v protismere sú zakázané a takéto porušenie je brané ako závažné porušenie pravidiel cestnej premávky.

Týmto chceme vyzvať vodičov, aby dodržiavali dopravné značenia a tak sa vyhli uloženiu blokovej pokuty, nakoľko Mestská polícia sa na týchto vodičov bude zameriavať. 

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hlavne už pokutovať auta v Cepeni co zaberajú miesto na chodníku Šulekova, priečna, Vysoká, Rovná a tak ďalej tam stoja ako tupela

  2. Akutor akosi nejako zaudol na ignoráciu ZÁKAZOVEJ A PRÍKAZOVEJ dopravnej značky „PRIKÁZANÝ SMER JAZDY VĽAVO“ !!! K Perlovke je to bližšie,ak sa odbočí doprava…Permanentne a doslova denne túto dopravnú značku ignorujú hlavne zásobovacie vozidlá lekárne, sú to tí istí „polovodiči“ farmafiriem, ktorí drzo porušujú zákon. Prestal som veriť, že takéto flagrantné porušovanie zákona v Seredi je náhodné, hoci tu ide o vodičský preukaz profesionála naviac.Predsa tu ide vysokú pokutu a zákaz činnosti ! Pri nečinnosti hlavne štátnej polície v tomto smere sa takto môže veselo porušovať zákon „online“…P.S. Rešpekt , že policia nemôže predsa byť všade.

  3. Pre občana Autá pred domami? Áno maj si ho pred domom otvor si bránu vojdi do dvora a kľudne si ho daj pred dom!!! A nie na chodník chodník nieje tvoj majetok ani dvor aby si tam parkoval nieje to parkovisko ale chodník pre chodcov a hlavne ľudí čo idú z kočíkom

  4. Ježiši, šak tam robili z mesta ten vnútroblok, tak na druhej strane bola zatarasená cesta, tož jak sem se měl dostat do roboty ? Čil babo raď a nekukaj spoza záclony !

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované