back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Niečo o Ukrajine?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Desiatky poplachov denne v rôznych oblastiach Ukrajiny. Problémy s úplne bežnými vecami v živote, ktoré si my nepoznáme a vedieť o nich nechceme.

V diskusii sa ironicky niektorí slaboduchí jedinci pýtajú, čo je novéna Ukrajine.

Z poslednej cesty mám v mobile nastavené automatické výstrahy pred náletmi a vyhlásenia poplachu výlučne na Kyjev. A niekedy stačí.

Aktuálne?

Letecký poplach dnes ráno o 6:05 a ďalší teraz. Koľkokrát dnes ešte budú musieť „zatvárať“ obchody, kaviarne a deti v škôlkach a školách utekať do krytu, alebo aspoň pivnice?

Koľko dronov a rakiet s výbušninami dnes prekoná protivzušnú obranu hlavného mesta Ruskou armádou okupovaného a bombardovaného pre imperialistické chúťky? Koľko civilov rakety pripravia o ruky, nohy alebo o život dnes? A zajtra?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nového je hodne. Akurát, že oni sa s tým museli naučiť žiť. A niektorí z nás, to nedokážu ani pochopiť…

O 10. hodine poplach na celom území Ukrajiny:

Už viete,čo je nové na Ukrajine?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čiže protiofenzíva nestojí za nič. To je tak, keď zbrane dodávané zo západu končia na čiernom trhu.

  2. A prečo si nemal Miloško nastavené výstrahy keď Ukrajinci ostreľovali Dombas, ty Matovičiov múdrosráč.

  3. Je bezpredmetné zaoberať sa tým, že to mala byť pôvodne 3-dňová vojna. Rusku to neuškodilo. Naopak, skôr profituje z toho, že to tak dlho trvá. Skôr by ma zaujímalo prečo to Ukrajina už vojensky neukončila, má zbrane z celej Európy a USA, Rusi len tie hrdzavé zo 70-tych rokov. Záhada, však? Kde tie médiá urobili chybu, keď prorokovali po pár mesiacoch ruský kolaps?

  4. Jeden debil napise – Ukrajinci ostreľovali Dombas,
    druhy, ze ukri mali ukoncit vojnu.
    Vygumovani, blbi,tupohlavi blbci
    A ivan – to iste len 2x.

  5. Čakal som argumenty prečo Ukrajina vojensky neporazí Rusko s toľkými zbraňami, ale odpoveďou je len osočovanie. Také progresívne. Keby predsa len mal niekto odpoveď na to, prečo Ukrajina ešte nevyhrala s tým množstvom dodaných zbraní oproti ruským hrdzavým, sem s ňou.

  6. Anonym 2. decembra 2023, 7:53 Pri…a skúšal si sa pýtať ako to že viac ako 4x ludnatejsi štát, ktorý je vojenská a jadrová veľmoc nie je schopny poraziť jeden rozvrateny a skorumpovany štát?..a to ani za pomoci Bieloruska, Iranu, KLDR a neviem koho ešte….A ako to že z trojdňovej operácie je už vyše 600 dňova s koncom v nedohľadne?…ako to?…sem s odpoveďou…ako to že veľké a silné Rusko si nevie poradiť?

  7. Zrazu je Rusko vojenská a jadrová veľmoc, pred rokom malo podľa vás len hrdzavé 50 ročné zbrane. Už si zabudol čo ste tu písali? Veď Rusko malo už dávno padnúť podľa vašich prognóz a teda čakám kedy Ukrajina porazí Rusko, zbraní majú dodaných dosť. Kedysi ste písali prečo Rusko padne, teraz zas prečo Rusko nemôže padnúť.

  8. Bývalý ukrajinský premiér Azarov,zo západu sme dostali pomoc 233 miliárd dolárov, na boj proti Rusku,je mix finančnej a materiálnej pomoci..

  9. Putin sa vyjadril,ak nebude cely zapadny svet dodavat vsetky mozne zbrane ukrajine,operacia potrva par dni,ak nie bude to doba neurcita,staci tak?

  10. Putler je vrah. Napadol suverenny nezavisly stat, na kazde prasa sa vari voda. Skonci ako vsetci parchanti. Slava Ukrajine! Gerojom slava!

  11. Rusi nemajú šancu.ved už nemajú mikrovlnky na čipy. Pán Putin len tak ďalej,jediná záchrana pred timto chorím a zvráteným západom.

  12. Anonym 2. decembra 2023, 10:00 Pri – Rusko patri medzi jadrove velmoci a len preto este je Ruskom.

    Je smutne, ze v 21. storoci sa nasiel psychopat Putin, ktory sa pouzitim jadrovych zbrani vyhraza. V civilizovanom svete skoncil definitivne a ak by dnes aj cuvol a stiahol armadu z cudzieho statu, aspon pol storocie nebude relevantnym partnerom pre nikoho, kto uznava hodnoty demokracie a civilizovaneho sveta.

    Chybou je, ze sa ludia stale namotavaju na debaty, ci teraz vyhrava Rusko, alebo Ukrajina.

    Rusko na Ukranine jednoducho NEMA CO HLADAT a Putin je vojnovym zlocinocom.
    To su fakty.

  13. Miloš Majko 4. decembra 2023, 8:53 Pri
    Rusi nemajú čo hľadať na UA, USA zase na Okinawe, v Nemecku a asi v 80 iných krajinách, kde si pootvárali základne a dohliadajú na správny a „demokratický“ chod krajín 😀 Keby sa každý staral o seba, bol by svet omnoho krajším miesto. Ale to by veľmoci museli rešpektovať nejaké pravidlá.

  14. Videl som video, Ján Čarnogursky polemizovať o Ukrajine a nielen o Ukrajine doporučujem si to pozrieť. Čarnogurskemu sa dá veriť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované