back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Príslušníci Mestskej polície asistovali pri meraní rýchlosti v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Dnes sme od 12,30-15,00 hod. v spolupráci s ODI Galanta asistovali pri meraní rýchlosti v meste.

Počas kontroly boli zistení 5 vodiči, ktorí prekročili rýchlosť.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. taketo akcie by mohli byt ovela castejsie. Vela ludi si to pochvaluje. Ked tam stali aspon vodici jazdili ako ludia nie ako telce. Drzim palce do buducna takejto spolupraci.

  2. pre anonym 19:30…ked asistovali, tak asi tam len nestáli,… asi dopravák meral a meskáči zastavovali vozidlá… a dopravák doriešoval… to je asi logické ked je iba 1 dopravák..

  3. Poštáre majú novú pozíciu?😂 čo most už nezarába? Tam ste dost ľudí oje…
    Pešo by som vas dal chodit a nie na aute

  4. Super, uvítal by som meranie na Čepenskej ulici, Železničnej ulici a Cukrovarskej ulici. A vôbec všade tam kde sú prechody cez cestu. Ak merajú na vjazdoch a výjazdoch z mesta tak akurát buzerujú vodičov.

  5. Najprv pre ujasnenie, dodržiavam rýchlosť poctivo, takže mne to meranie nevadí, ale mam otazku na MP Sereď. Keby idete okolo a vidite moje auto stáť na hranici križovatky, prešli by ste okolo alebo by ste ma išli riešit za priestupok? VRZ nemate zapnute, nevykonavate žiadny úkon ani zákrok tak prečo stojite k križovatke?

  6. Este by mali robit aj testy na drogy a alkohol. Uz ani neboli daleko od STRABAG, kde by bolo treba skontrolovat ciernu X5 a bielu A6.

  7. A kurva naco mate kamery? Permanentne pred lavazu a pri hokejke stoja auta jak jebnute do cesty alebo na zakaze zastavenia a tam nejdete davat pokuty. Alebo inde v meste.
    Policajti jak z hrackarstva
    Namiesto odhalovania zlocincov a zlocinu budete merat rychlost a davat pokuty. A pritom ste tak zaspaty, ze nedokazete pochopit, ze drviva vacsina ludi rychlost dodrziava.
    Staci si pozriet tento clanok – slovom päť pokutza 2 a pol hodiny. Normalne ma jebne z takej efektivity 🤣

  8. och moj boze. Tolko inteligentov sa prejavilo zase v debate ze az. MP urcite nedavala pokuty za rychlost vy hlupaci, ale statny policajt. Ved oni to nemaju v zakone :D. Ale to by musel dakto najprv vediet citat a precitat si to. A to ze asistovali je normalne si myslim. Vedia najlepsie kde v meste sa lieta. Dufam ze tychto akcii bude len pribudat.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované