back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Voda z vodovodu zatiaľ pitná nie je!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Primátor mesta Ondrej Kurbel sa dnes, 17.11. informoval u prevádzkovateľa verejného vodovodu v meste, Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s., o výsledkoch rozborov vody. Vzorky boli odoberané včera.

Prevádzkovateľ informoval, že kvalita vody zatiaľ nedosahuje výsledky zodpovedajúce kvalitám pitnej vody! Preto stále platí, že voda z verejného vodovou je len úžitkovej kvality! Pripomíname, že o vhodnosti vody na pitie bude ZSVS informovať samostatne!

 

zdroj: FB/Mesto Sereď

 

Mesto sprístupnilo tri mestské studne na týchto miestach – do odvolania

 

Cisterny s vodou budú k dispozícií do soboty, jednu z nich presunú od Amazonu k mestskej poliklinike – AKTUALIZOVANÉ

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. teraz sú na rade občania nech vypúšťajú špinavú vodu za ktorú zaplatia. Za socializmu vodárne preplachovali potrubie, na každom konci ulice je sifón odkiaľ špinavú vodu brali a vypúšťali do kanalizácie , ktorú aj týmto preplachovali.
    Tak, nech sa primátor zamyslí a prečo nežiada vodárne k takémuto vyčisteniu potrubia ale oznamuje, že do soboty nie je pitná voda. Jasne lebo je predpoklad že ľudia takto stovky kubíkov vody prečistia a aj za ňu zaplatia pritom ju používať na účel ktorý je stavaná nemôžu.

  2. A prevarena ? Nemam moznost vody take kvantum si kupovat alebo z cisterny nosit . Ja neviem kde to zijeme….

  3. Pokial by bola zdravotne zavadna uz by vam pipali mobilne fony a mestsky tlampac by uz druhy den vyhlasoval prisny zakaz pit.

  4. Škandál!!! Ak nie je voda pitná, musí to dodávateľ zohľadniť pri fakturácii!!!Smutné poznanie je to, že na splachovanie WC sa používa pitná voda, ako aj na osobnú hygienu…Ale že aj hlavne na pitie ??? Mesto si myje ruky ako Pilát,lebo alibisticky zabezpečuje zdroje pitnej vody až na troch miestach v Seredi…

  5. Totálne zlyhanie od samého začiatku. Všetko sa iba záplata, ututláva a akože dáva doporiadku. Obyčajný občan je kus hovna tzn na poslednom mieste. Zdieľanie informácii lvl zabudol som tak za 5 12 vyhlasim, ze nebude tiecť hádam to budú pocut a to ze sa nebude dať piť tyzden ? To si domyslite a samozrejme na vlastne náklady preplatíte.

  6. NEPITE TO !!! Tu nejde len o baktérie, ktoré by sa eventuálne varom na 100°C zničili, ale sú tam aj iné nečistoty, zlúčeniny, ktoré sa varom nezničia, tak to nepite !!!

  7. Vidieť tu ako je väčšina ľudí úplne odtrhnutá od reality. A akože čo by ste s tým spravili vy ? Však je naprosto normálne a logické, že keď sa odrežie čašt trubky v zemi a vymení sa za novú, bude trvať dlhší čas kým sa tá voda prečistí, resp. to napojenie a takisto sa menia parametre v celoom potrubí, keď nie je natlakované, tak aj inde sa nečistoty dajú do pohybu. Nijako sa to nedá ináč spraviť, ale kto má základné vnímanie reality to musí uznať.

  8. Vnímanie reality hejterov na soľ portale bola vždy ovplyvnená mierou ich frustrácie zo svojho život. Ako všade na internete. Bolo tak za bývalého aj súčasného primátora. Smola pre Kurbela je, že Majko vychoval verejnú mienku proti primátorovi a to za každú cenu aby bol zlý primátor.

  9. Neprestávam sa už čudovať…. Samozrejme že za to mesto nemôže ale mesto zanedbalo informovanosť občanov. 15.11. To síce vyhlasovali a napísali ale veľa ľudí bolo v práci a nepočuli to. A aj nájsť to na stránke mesta bol problém. A 16.11. O tom v rozhlase nikto ani nepipol veď načo…. A články ktoré potom zverejnili už bolo ťažšie nájsť niečo o vode. Mesto dalo od toho pekne krásne ruky preč veď oni za to nemôžu. Ale vykašľať sa na ľudí to je už naozaj cez…. Ďakujeme pán Primátor.

  10. Teraz a hneď : kto mi povie relevantný údaj o kvalite vody (pitnej vody) v meste ? Kde by som to mal vygúgliť prípadne ? ZVAK je ticho…

  11. Pitná nie je ani nebola a ani nebude
    … viete čo robí ten chlór vo vašom tele 😀 (zabíja mikroflóru) ☠️

  12. Keby len mikrofloru, aj makrofaunu.
    Ale staci zapijat vodu z vodovodu savom a budes fit. A este ked si das konsku mast budes mat aj peknu srst.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované