back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

DVA ROKY NEZÁKONNÉHO TRESTNÉHO STÍHANIA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
DVA ROKY NEZÁKONNÉHO TRESTNÉHO STÍHANIA
So záujmom som si prečítal dnešné stanovisko generálneho prokurátora SR. Vyplýva z neho, že voči mojim klientom Jánovi Čurillovi a jeho kolegom sa tu viac než 2 roky viedlo (a stále sa vedie) nezákonné trestné stíhanie zo strany vyšetrovateľa ÚIS Michala Kulicha pod dozorom prokurátora KP Bratislava Juraja Chyla. A to sa ešte toť nedávno pred voľbami zastrájali skončiť vyšetrovanie a podať obžalobu.
Jedinou cestou, ako zabezpečiť zákonnosť tohto trestného stíhania, je bezodkladné zrušenie všetkých obvinení aj s uznesením o začatí trestného stíhania a návrat späť do “bodu nula”, teda do fázy pred začatím trestného stíhania a ďalší postup v súlade s Trestným poriadkom.
Mimochodom, z doterajšieho priebehu konania máme v spise 3 alebo 4 rozhodnutia GP o tom, že naše návrhy na odňatie veci z KP Bratislava a prikázanie inej prokuratúre sú neopodstatnené. Takže maslo na hlave za tento stav má aj GP, pretože ak by tam načúvali aj argumentom obhajoby a zákonne na ne reagovali, nemuseli by škody byť také veľké ako sú teraz, keď to nechali bežať dlhšie než 2 roky.
Počkáme na ďalšie kroky orgánov činných v trestnom konaní, na ktoré budeme zákonným spôsobom reagovať.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Máte ľudí za úplných debilov,? Aj keď bol zaujatý,ale predsa v ich prospech,presne tak, o čom to tu tocite,A potom ešte zrušiť obvinenia.Uz padol k vôli ním minister,riaditelia SIS,Riaditeľ NBU, Prezidentka sa ich vehementne zastáva,padol riaditeľ NAKA,padla inšpekcia,ktorá ich vyšetrovala,zničili vyšetrovateľku,ktorá ich vyšetrovala,proste každý,kto sa opovazil im niečo dokazovať,vtrhli na súd,chceli spisy z trezoru,keď im ich nedali,Kolikova odvolala sudcu,a čo ja viem,čo všetko.Ludia milí,keď sa tu dopracujeme k pravde,tak to bude niečo tak strašného,že ozaj nezostane kameň na kameni.Lebo si zrekapitulujte,čo všetko sa už udialo k vôli týmto šiestim vyšetrovateľom.

  2. presne tak ako pise komentar nado mnou. kto nevidi co sa tu dialo za posledne roky je bud slepy alebo nesvojpravny. ako poslapavala byvala vladna garnitura na cele s matovicom a lipsicom komplene zakladne prvky demokracie. Ludia, snazte sa cerpat informacie s nezavislych zdrojov a objektivne ich vyhodnocovat, zavisi od toho vasa buducnost a buducnost vasich deti.

  3. Všetko špinavá hra bývalej vlády. Somárik Šimeckov prehral demokratické voľby a chystá majdan.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované