back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Minister Raši zastavil vydávanie Remišovej propagačného časopisu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MIRRI |MM| Minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši dnes zastavil vydávanie časopisu Lepšie Slovensko, ktorý ministerstvo platilo z eurofondov.

„Už v minulosti sme kritizovali, že moji predchodcovia, najmä bývalá ministerka Veronika Remišová, tento časopis hrubo zneužila na svoju propagáciu pred voľbami. V prvom čísle, ktoré vyšlo vo februári, keď už bolo jasné, že idú predčasné voľby, mala štyri fotografie, v ďalších dvoch spolu päť,“ upozornil Raši.

Časopis išiel do takmer pol milióna domácností v krajských mestách. „Aj distribúcia tohto časopisu, ktorý mal pôvodne informovať o realizovaných a plánovaných eurofondových projektoch, bola zle nastavená. Napríklad, vôbec sa nedostal ľuďom, ktorí žijú v menších mestách alebo obciach v regiónoch. A eurofondy sú predsa na to, aby sa životná úroveň v regiónoch vyrovnala životnej úrovni vo veľkých mestách,“ upozornil Raši.

Za 6 vydaní časopisu ministerstvo zaplatilo len za tlač a distribúciu spolu viac ako 350 000 eur s DPH. „Preto som dal pokyn, ak má ministerstvo propagovať eurofondy, nech to spraví tak, aby sa informácie dostali všetkým občanom,“ uzavrel Raši.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak babkoherčka to dala na hulváta, stačilo robiť tlačovky..lebo Fico..kedy už začne platiť..padni komu padni..treba jej to dať zaplatiť..

  2. Nuž, čo k tomu dodať. Osobne si myslím, že čistá ryže / rozumej peniaze nejako uliať, nemám dôkazy , ale myslieť si to naozaj môžem /. A tie si myslím, že ona a práve ona, nemusela ani časopis vydávať. Po jej vystúpeniach často hravo predstihla aj humorné časopisu vzoru Roháč, či kabaret vo verejnom rozhlase. Zemepis jej tiež moc nerobil problém a tak. Ale však čo. Aj mamka už by chcela aj ten počítač, či na ten kurz písania a ovládania počítača by hádam už aj mohla ísť. No , ale osobne u mňa nič dobré nech nečaká. Aj jej zásluhou sme mnohí za hranicou zákona. Podľa mňa politický odpad spoločnosti. A aby som bol korektný, v tom skutočnom divadle môže ísť za predčítavačku jej časopisu za tie stovky tisíc €. A tu dolu sa čudujeme, že opäť chceli daňami zahrdúsiť Slovač. Ako tvrdím, do lopoty s nimi.

  3. Ale treba uznať, že Raši už má skúsenosti so zavádzaním informatizácie za ich predchádzajúcej vlády. Kto nemá krátku pamäť, ten vie.

  4. Raši? To je ten čo je zodpovedný za informatizáciu verejnej správy?Elektronické vybavovanie úradných záležitostí. Ten, čo to riešil minul miliardu a nič nefungovalo. Desať rokov sme len počúvali o korupcii a klientelizme, všetko predražené a všetko nefunkčné? Ten ide teraz znova robiť to isté? Na čo preboha?

  5. Je to nekonečný kolotoč, každá vláda urobila aj niečo dobré, prospešné, nové vlády namiesto toho,aby pokračovali v tom kladnom postupe,väčšinou skoro všetko ignoruje a zase idú po svojej ceste a tak Slovensko nieže napreduje,ale stagnuje, jedine,čo napreduje je korupcia..

  6. pre Anonym 3. novembra 2023, 9:32 Pri

    A tento človek znova dostal šancu riešiť informatizáciu. Ak bude pokračovať v tom, v čom (ne)úspešne začal vtedy, tak nie som si istý, či bude výsledkom konečne fungovanie informatizácie alebo ďalšia miliarda v péčku. Preto v tejto banánovej republike len prestupujeme z jednej nohy na druhú.

  7. ale mnohým sa to páči, preto si to zvolili znova….on tu rieši 350tisíc, lebo to je suma ktorú si jeho voliči aspoň vzdialene vedia predstaviť a ukáže – aha ako oni míňali peniaze…to že niekde upratal miliardu na informatizáciu a my musíme stále behať po úradoch už toľko netrápi, lebo tá hodnota je mimo ich mentálny svet….takto sa bohužial u nás robí politika…

  8. Ratafak plachta: Mas na to listinne dokazy? 😀 ..lebo inak len klasika hoax, dezinfo, olee dezoleee 😀 😛

  9. Ratafak tvrdí stále niečo,načo nemá dôkazy.A to nie je hoax? Mali by si konečne na neho posvietiť.

  10. a aký dokaz chceš?…že sme naliali do informatizácie stámiliony či miliardy a stále musíme aj tak behať po úradoch?…alebo ty vybavíš všetko z domu cez net?…tak dajte čo všetko bežný človek vybaví cez net, ak teda to čo píšem je hoax, dezinfo atd….

  11. Ratafak chod do politiky. Veď ty všetko vieš,čo a ako. Bude nám dobre.chod. z takom Prockom by si bol duo ako vysite

  12. a zase o mne?..máš niečo k tým predraženým nákupom?…to ti vážne nevadí takéto rozhodzovanie?…
    ty by si ma aj tak nevolil..ty určite radšej niekoho kto za recykláciu krabice dá z tvojho vačku 420 eur a podobné lahodky….pokial budete voliť klamárov, mafiánov a podobné živly tak tam moc normálnych ľudí chodiť nebude….vám dokonca vadí aj to ak niekto na tieto rozhadzovačky naších peňazí poukáže….
    tu máš dalšiu lahodku z Rašiho dielne ešte ked chcel digitalizovat zdravotníctvo…protizákonny tender za 40 mega…
    https://www.trend.sk/spravy/e-health-tender-bol-protizakonny-cas-krati-miliony-su-ohrozeni
    to je 53 milionov tam, 40 tam atd…ale chyba je že to tu nejaký ratafák ukáže….

  13. Ratafak klamárov a mafiánov sme práve odvolili a tvoje škatulkovanie si strc vieš kam.Za celú dobu,čo som tu čítal tvoje príspevky,si ani slovkom nespomenul,tie strašne prešľapy minulej vlády.Kto je u teba mafia ty si čo? Sudca,? Pán Boh? Tým pádom a pre tieto dôvody si len nedôveryhodny prisluhovac,a zaslepenec.Tvoj názor ti nikto neberie,ale nesnaz sa tvoje dojmy a tvoje nalepkovanie,bez nejakých relevantných dôkazov prenášať na iných.Poznam už zo života takýchto ľudí a hnusia sa mi.

  14. Anonym 3. novembra 2023, 19:59 Pr..ešte raz 40 ľudí z Ficovej éry už sedí, vyse 100 je pred súdom..co to je ak nie mafia?…“klamárov a mafiánov sme práve odvolili a tvoje škatulkovanie si strc vieš kam“.“si len nedôveryhodny prisluhovac,a zaslepenec“…tak ty skatulkovat môžeš? Ty si uvedomuješ že si v jednej vete dokážeš nasrat do huby?
    Predošlá vláda nebola dobrá, niekoľkokrát som tu o tom písal..a ľudia im vystavili vysvedčenie…
    Ale zvoliť si 4 krát Fica a spol.u ktorého si za 12 rokov nedokážete spomenúť čo dobrého spravil pre krajinu a ma za sebou desiatky škandálov( viz. príklady vyššie) to už je absencia mozgových buniek….vieš si predstaviť že by sme si 4 krát zvolili za premiéra Matoviča?…totálne šialenstvo, ale u Fica sa nám to podarilo aj napriek všetkým tým škandálom, odsudenym, obžalovaným a totálne chabym výsledkom za 12 rokov ich vlád…
    Názor ti nikto neberie ale neber ho ani ty ostatným…

  15. Ked sa chces predstavit, nehovori sa ty ….. …. ,,cokolvek,, , ale ,,ja….,,
    Chapes? Alebo ti to treba zase nakreslit…
    A nie si trapny. Len blby.
    Ale po dvoch borovickach budes … mat aspon nieco v hlave.

  16. Anonym 4. novembra 2023, 7:28 Pri…dal si vlastne ty niekedy nejaký rozumný argument?…vždy len nalepkovanie, skatulkovnie a nadávky, nič iné..namiesto témy článku sa venujes cisto iba diskutujucim…podľa toho čo píšeš sa musíš hnusit sám sebe…

  17. Ak si opakovane volis niekoho kto s tvojimi peniazmi hospodári tak „efektivne“ že napríklad za tu likvidáciu krabice platí 420 eur tak neverím že je za tým len 25%…tam musí byť minimálne 52% mnamka a To ešte dlhodobo konzumovana…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované