back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zomrel bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes vo veku 59 rokov zomrel bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka. Príčinou mala byť zákerná choroba, rakovina.

Verejnosti je tento bývalý generálny prokurátor známy hlavne z videozáznamov dokazujúcich jeho asistenciu napr. pri inštalovaní kamery priamo do jeho pracovne dnes už právoplatne odsúdeným Mariánom Kočnerom, ako aj rozhovorom s bývalým ministrom bývalej Ficovej vlády, ale najmä kauzou Gorila, kde sa v telefonickom rozhovore s týmto vtedy vlastne najmocnejším mužom v krajine rozprával podnikateľ Kočner (v súvislosti s iným podnikateľom Haščákom) ako so psom a nazýval ho nebetyčným ko..tom.

A vtedy generálny prokurátor Trnka sa takémuto oslovovaniu nijako neohradil a nebránil. Asi vedel prečo…

Verejnosť si na neho isto spomenie aj v súvislosti so zneužívaním výnimky, kedy si cestu do Bratislavy mal skracovať cez zakázané vjazdy a po miestach kadiaľ bežný vodič jazdiť nemôže.

Je len dobre, že aj história je takýmto ľuďom kronikou, do ktorej zapisujú svoje skutky a konanie, za ktoré by bežný občan už dávno bručal v base. Práve z profesnej minulosti bývalého generálneho prokurátora Trnku by sa mali naše deti poučiť a takéto konanie ľudí v takto vysokých funkciách by tolerovať nemali, práve opačne, mali by ho zastaviť hneď pri prevalení prvej kauzy.

Keď teda etika, morálka a elementárny pud sebazáchovy u ľudí s kompasom nastaveným podľa Trnku absentuje.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nič iné ako karma ma nenapadlo. Koľkým ľuďom zničil život len kauzou Glance house. Bol by som radšej keby zostať žiť a odsedel si svoj trest ku ktorému mal už blízko.

  2. Byvaly GP Trnka nepochybne povedal viac, ako ktokolvek pricetny dufal. Povedal to vo vyssie menovanych videach.

    A mozno najdolezitejsie je to, co NEpovedal. V zazname rozhovoru s Hascakom – jeho ponizovanie, urazky, vulgarne nadavky – to, ze neoponoval a ze si to vobec voci nemu podnikatel dovolil, je viac, ako akakolvek Trnkova vypoved.

    Smutne? Nie, skor tragicke. Ale uplne charakteristicke pre Slovensko a stav krajiny, do ktorej ju dostali predosle vlady SMERu.

    Sme na chvoste civilizovanych krajin v korupcii a klientelizme.
    A niektorym jedincom sa to paci. Bud na takom stave profituju, alebo nic neriesia, tak realne ani netusia, ako hlboko krajina klesla.

    Dvaja stihani expolicajni prezidenti, byvaly stihany GP amnozstvo odsudenych je ostudou pre Slovensko a vizia do buducnosti – medzinarodna izolacia a este hlbsia zumpa…

  3. Vy ovce kde ste čítali že mne urobila hambu alebo koho tým myslím ? Naučte sa čítať a spojte si dve a dve dohromady ! Vyjde vám SLOVENSKO,ktoré ona nezastupuje !

  4. 14.31 ďalší blb ktorý nič nenapísal. Ty si už radšej nič nespájaj lebo potom sa tu len strápňuješ.

  5. No pozor neoliberálne ovečky ! Ja nič nepotrebujem spájať ! Ja mám všetko pekne spojené a uložené. To vám ! som doporučil spojiť si dve a dve lebo očividne nezvládate písaný text. Takže to VY ! ste tí blbčkovia !!!
    Amen

  6. 19.29 tak už konečne daj nejaký link alebo napíš čo si máme spojiť. Lebo teraz to vyzerá že tvoje 2 a 2 sú 3. Alebo bude zase ticho keď od dezoláta pýtme dôkazy a argumenty?

  7. Tipujem že tak ako v každej inej diskusii buď bude ticho alebo sa vráti tak ako ho vychovali ty …. ty….. a jedna nadávka za druhou.

  8. Nuž, R.I.P. každá duša, ktorá sa pominie zo sveta je nenahraditeľná. Pokaľ viem zrovna ,tento človiečik z vojenského prostredia sa spratal do hnoja slovenského paragrafovania . Asi , asi. Teda čo ďalej? Nuž , čakať a čušať. Alebo obetovať takmer všetko. A ani papagáje z novinárčiny vôbec nie sú zárukou objektivity. Do zadnice.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované