back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Po čelnej zrážke zomrel starší vodič. Na vine mala byť 70 ročná vodička

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Dunajskej Stredy sú na mieste tragickej nehody, ktorá sa stala dnes, krátko po 06:30 h, pri obci Dolný Štál.

Podľa prvotných informácií mala 70 ročná vodička na aute Ford Mondeo predchádzať kolónu 4 vozidiel, vrátane autobusu. V protismere sa mala vzápätí čelne zraziť s oproti idúcim autom Škoda Fabia, v ktorom sedel starší manželský pár z okresu Dunajská Streda. Zrážke sa nevyhol ani kamionista, ktorý práve úsekom prechádzal a pri nehode sa nezranil.

Pri nehode utrpel 78 ročný vodič Fabie zranenia nezlučiteľné so životom. Jeho manželka a aj vodička Fordu, ktorá mala nehodu zaviniť, sa vážne zranili a záchranári ich museli urýchlene transportovať do nemocnice.

Policajti cestu, z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov, úplne uzavreli.

Dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

NEDAJTE SA STRHNÚŤ RANNÝM ZHONOM

Upozorňujeme vodičov, aby boli aj v rannom strese trpezliví. Chápeme, že ráno sa každý ponáhľa, ale na cestách je nevyhnutné zostať pokojný a rozvážny. To platí pre mladých vodičov ale aj tých, ktorí majú pocit, že sú už na cestách skúsení „harcovníci“.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa ATE

Pri vážnej nehode za obcou Dolný Štál pomáhal aj záchranársky vrtuľník

K vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno na ceste medzi Dolným Štálom a Veľkým Mederom, bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník z Nitry. Pri zrážke dvoch osobných vozidiel a nákladného vozidla sa zranilo niekoľko osôb. Posádka záchranárskeho vrtuľníka si po pristátí priamo na ceste prevzala do svojej starostlivosti od pozemných záchranárov ťažko zranenú, 70-ročnú vodičku, ktorá utrpela vážne poranenia viacerých častí tela. Po doplnení liečby bola pacientka preložená na palubu a v umelom spánku s tzv. polytraumou ju záchranári previezli do FN v Nových Zámkoch.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované