back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Keď je spravodlivosť slepá úplne a vyhráva zlo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Akosi sme si už zvykli klamať a byť klamaní. Denne pri nakupovaní, cestovaní, na sociálnych sieťach, politikmi vo veľkej, ale aj na tej najnižšej úrovni. Zvykli sme si na korupciu a život v krajine,ktorá sa na demokraciu už len hrá a s civilizovanými štátmi vyspelej EÚ má spoločnú len polohu na mape Európy. Aj to len tak na jej konci.

Ospravedlnili sme Mečiarove klamstvá, vraždu Remiáša a útoky na novinárov, amnestie zločincom a nepotrestanie zločinov.

Akceptovali sme kauzy všetkých vlád od rozdelenia spoločného štátu doteraz, zobrali sme ako fakt tri vlády vedené stranou SMER-SD a zjavné špinavosti nielen voči občanom, zákonom tohto štátu, ale aj voči samotným občanom.

Prebudila nás až úmyselná vražda  dvoch mladých ľudí vykonaná na objednávku mocných zbohatlíkov, ktorým zbohatnúť a dovoliť si vlastne všetko, sme dovolili my. Životom vo svojich bublinách v relatívnom bezpečí a veľakrát v nevedomosti. V každom prípade  ignorovaním faktov prinášaných niektorými médiami a svojou pohodlnosťou neriešiť to, čo nás nepáli. Že iní horia, nám nevadilo.

Aj to len na chvíľu. Pamäť niektorých ľudí je krátka…

Dnes horíme my. Všetci. Aj keď niektorí to ešte necítia. Vlastne rovnako, ako necítili únos prezidentovho syna za Mečiara, či vraždu Kuciaka a jeho priateľky za Fica.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Akosi len „na vedomie“ sme zobrali dokonca aj amorálne a nepochopiteľne arogantné vlastne ukradnutie vysokoškolských titulov ľuďmi, ktorí sa nehanbili byť pri moci, lebo vedeli, že síce to o nich vieme aj my, ale mnohí z nás sú na tom rovnako. Pre udržanie sa na pozícii v práci, či pre jej získanie, tak budú ticho a nebudú do ho_na rýpať,aby nesmrdelo…

A tak o nás rozhodujú nielenže hlupáci, ale ešte aj arogantní a ambiciózni zmrdi až priveľmi si vedomí svojho pomýleného statusu a nezaslúženého miesta v spoločnosti. A stav sa nemení. Až do momentu, kedy štát (teda my všetci) nepadneme  na úplné dno.

Problém je ale v tom, že všetci tí, ktorí nám vládli od  revolúcie, sa smiali vtedy a smiať budú  aj potom. A nájdu sa medzi nimi aj takí, ktorí si na „lepšie“ časy počkajú, aby sa za našej výdatnej pomoci znovu vrátili do funkcií.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Bohuzial, sme taki. Este ten bičík panovi velkomoznemu podame. A ked na tie spinavosti niekto poukaze, tak ho ,,odjebeme,,.
    Ved co si to dovoluje, utocit na vrchnost.

  2. Nuž veľmi obecný pohľad. Ten patrí na všetko a vždy a nič. Môžme sa tu pekne vospolok vyžalovať a aj tak sa nič nezmení. Prečo? Nuž . Môj príbeh, ktorý prešiel súdnou mocou, ktorá má byť nestranná . Doprevádzal som som moju najbližšiu osobu, ktorá bola diagnostikovaná ako tetanický syndróm. Tento má rôzne príznaky je to predovšetkým duševné onemocnenie. Mala ísť na CT , kde jej mali zistiť problém s poškodením kolena -úraz. V tejto dobe nebolo nič nariadené, teda žiadna rúšková šaškáreň, či obmedzovanie života- COVID. Doprevádzaná osoba vrátane mňa sedela v čakárni a čakala na samotný úkon, teda ct vyšetrenie. Odrazu prišla ku mne pracovníčka zariadenia a vyhodila ma von. Podal som žalobu a žiadal som ospravedlnenie. Žiadal hlavného lekára kraja, aby mi zaslal nariadenie, kde sa má vyhadzovať doprovod duševne chorej osoby zo zdravotníckeho zariadenia. Samozrejme, že nič takého neexistovalo. Na súde konateľ Sro konštatoval, že to on nariadil , by sa personál takto choval a vyhadzoval doprovod duševne chorej osoby. Nuž čo fašizmus v slovenskej podobe, potvrdený súdnou mocou.

  3. Idú traja mladý buzeranti po ulici…
    Jeden je drbnutý
    Druhý prijebaný
    a ten tretí tiež volil PS – blbečka

  4. Pán Majko tlapete dookola a v každom príspevku.Homocucky a neoliberalne kakanice pozdravujem vás. Ja viem že už ste boli presvedčený o výhre vášho pretlacaneho a z každej teplej ryti tlačeného PS,ale smola. Aspoň je vidieť ako to vaše kráľovstvo stojí na ojebe. Sobáše z lustrami a hojdacimi koníkmi nebudú.pa paaa

  5. Sa s nou zosobas, ty ubohy zebrak. Druhu taku picu ako je amalia len tak nenajdes. Jedine ak by si hladal doma . Tam vas je dost. A klanat sa nemusis ty zasmradeny luzer

  6. 9.51 nic si z toho nerob. Nie si jediny, kto musi hulit vlastneho fotra. Aj amalia musi. Preto sa ich bojite.

  7. Hulibrci,kolko este budete zavijat?nebojte sa Truban vam rozda matros a mozete sa mrdat do tych liberalnych prdeli.

  8. mna by zaujimalo, co za tupe prasa sa zoberie ist volit smer, povie si ze to je pre dobro naroda a potom si sem pride pohonit ego, jak dobre odvolil, lebo mame sancu sa vykupat v tej zumpe zas a znova.. ak by ludia neboli taki sprosti a vysli by do ulic, ako kazdy iny narod na ktorom pachaju krivdu politici, tak by sme mozno posobili dojmom fungujuceho statu… osobne dufam, ze smer este utvrdi svoju pravnu nedpstiznost a pekne naserie na hlavu kazdemu ich volicovi a potom s aim vasmeju do ksichtu…a to som si 100% isty, ze im ludia uatlieskaju a povedia si, ako je to dobre, hlavne ze tu nemame buzikov… skoda, ze si ludia neuvedomuju, ze mozu tlacit na politiku a mozu ju tym formovat a nie len tupo pocuvat tie bludy a populisticke tliachanice, ktore zozeru aj s navyjakom.. gratulujem smeru, ich volici si ich plne zasluzia.

  9. Bohužiaľ, voliči smeru, hlasu a slovenskej náhodnej strany nás vrátili späť v čase. Vadí im lgbti komunita, ale nevadí, že ak sa chcú dostať ku lekárovi špecialistovi, musia ísť čakať ráno o4:00 na casenku. Vadí im pokroková prezidentka, ale nevadí klamár Fico, pelle, huliak. Je 21 storočie, zobuďte sa, veď už sme na chvoste EÚ vo všetkom.

  10. Ak má byť Huliak ministrom ŽP, tak je to urážka celého Slovenska. Takúto sebranku sme od čias Jana Kelňu snáď ani nemali, ak nerátam tých z SNS, čo svoje ministrovanie dokončujú vo výkone trestu odňatia slobody. Myslím, že boli dvaja.

  11. Už je neskoro lamentovať. Matovič mal najväčšiu šancu na zmenu. Bohužiaľ, absolútne to nezvládol. Jeho ego bolo väčšie ako mozog. A nato doplatili všetci. Ficovi stačilo len čakať a popíjať kafíčko. Teraz ich veľa ľudí volilo z trucu, ako predtým Matoviča. Lenže kým sa tu budú voliť stále tí istí a z trucu tak naša krajina bude ako Antarktída. Síce zaujímavá ale zamrznutá v čase. A vzhľadom na situáciu aj stav verejných financií, geopolitickú situáciu vo svete sa obávam, že Slovensko sa nieže 4 roky ale min. ďalších 8 rokov nikam nepohne. Medzitým nám utečú aj najväčší slimáci z EU a stadeto utečú aj tí, ktorí tu ešte ostali. A potom tu fakt môžeme akurát zhasnúť.

  12. Chvála a vdaka vám voliči SMERU ! Ešte vyhodiť z paláca tú americkú princeznú a dobre bude !
    A ten PS volič tuto hore sa ešte opováži napísať že ona je pokroková. Moje nervy !!!

  13. Voličom SMERU nevadia všetky tie kuazy? Všetci ludia odsudení, vyšetrovaní, obvinení,súdení? Čiže dobre bude, keď tá mafia tu bude vládnuť, zadlžovať a nakladať s rozpočtom? Ste vôbec pri rozume?

  14. V demokracii musíme rešpektovať výsledok aj keď sa nám nepáči, takže ako sa rozhodlo tak je, avšak…

    Čakám na lacnejšie energie, lacnejšie potraviny, lacnejšie hypotéky, vyššie dôchodky, vyššie platy učiteľov, policajtov, hasičov a všetkých štátnych zamestnancov samozrejme v súhre s klesaním verejného dlhu. Potom žiadam o odstíhanie a odsúdenie všetkých (podľa nich) ..kovid teroristov, najväčšieho zločinca Matoviča (aj keď nie je doteraz ani vysetrovany) a iných ktorých títo hoaxery obviňovali. Ukončenie vojny na Ukrajine po skončení našej vojenskej podpory je samozrejmosťou 😅

    Ak toto všetko nesplnia alebo aspoň nezačnú do 100 dní vlády budem iniciovať a podporovať predčasné voľby a zúčastňovať sa protestov.

  15. Anonym 21:33.No daj nejakú kauzu o Smere,,a nejaké obvinenia,ktoré nemajú niečo spoločné s Makom ,Imreczem,atď.Stat sa musí aktuálne ospravedlniť napr Kaliňakovi.A Tom,samozrejme že môžeš organizovať protesty a referendum,keď na to niekoho nájdeš.

  16. Anonym 23. októbra 2023, 14:11 Pri

    Tie mena ti nestačia? Ešte aké potrebuješ? To boli špičky v riadený štátu, a tebe to nestačí?

    Ale keď ti treba viacej, nech sa páči odpoveď na tvoju otázku:

    https://dennikn.sk/3532879/odsudili-uz-viac-ako-40-zlocincov-z-ery-smeru-nie-su-len-spolupracujuci-obvineni-nedostali-iba-podmienky/

    Avšak zamňa je aj tak TOP toto video:

    https://youtu.be/lRhXwcSVnxc?si=doURh7VAU3JMSKow

    Ak ti ani toto nevadí a nevidíš nejaký problém, potom ti už neotvorí oči nič a nikto, ale maj svoj názor a tvoje potomstvo sa ti zaňho poďakuje…

    Protesty určite nebudem musieť iniciovať, keďže sa bude stačiť pridať 😉

  17. Tom,ty si ver čomu chces.25.rozhodnuti ústavného súdu.Mena?Ešte bude veselo.A ty čo,máš doma kryštálový guľu? Počul som tie tvoje mena.Jeden sprostejsi ako druhý,na čele s Mgr dámou.Same frázy a nič hovoriace gestá.A keď sa ich niečo konkrétne opýtajú,neovládajú základné veci.To by sa nám veru naše potomstvo poďakovali.A ty si vol a ver komu chces.Vsetci plnú hubu demokracie,ale v realite sú jej najväčší ničitelia.

  18. To sa dedí, za mečiara v 90tich rokoch to isté ako cez kopirák. Už sme to tu mali, škoda 4 nasledujúcich rokov, verejný dlh bude dvojnásobný tomu k dnešnému dňu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované