back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Od teroristického útoku na Zámockej ulici v Bratislave uplynul rok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|   Páchateľ z nenávisti zastrelil dvoch nevinných mladých ľudí a zranil jednu ženu. Útočník sa už predtým prezentoval nenávistnými a extrémistickými prejavmi v online priestore.

Aj tento skutok potvrdil, že fyzické násilie sa často začína verbálnymi útokmi a šírením nenávisti. Pamätajme na to a odmietnime akékoľvek prejavy nenávisti a agresivity. Pred rokom nenávisť zabíjala. Nedovoľme, aby sa to zopakovalo.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. to, ze prepne nejakemu chlapcovi sa dnes nazyva teroristicky cin???
    …aj mne je luto tych obeti – uprimne.

  2. Choďte s tím do prdele môžu si zato sami. Keby boli ticho,trhali si zadky doma a neotravovali s tím dookola verejnosť nikto by nič neriešil.potom dôjde tipek ktorý má v hlave veter a jeho.

  3. A pán bývalý prezident Kiska si nezaslúži samostatný článok, aby sme si na neho spomenuli? Ved v uplynulých dňoch zažil svoj životný míľnik a nikde nič o tom.

  4. Tepláreň, aký terorizmus, premyslená vražda. No a Kiska, daňový podvod, a za všetko môže Fico.

  5. Ja by som chcel vediet, aky je dovod neustale opakovat prava lgbti, ked vacsina slovenskeho obyvatelstva to odmieta. Odmieta manzelstvo, adopcie, zmeny pohlavi… Tak naco to neustale tlacia v mediach? Ci su dvaja gayovia alebo lesby a chcu zit spolu, chcu mat spolocny majetok, to sa da a nikto im v tom nebrani. A tak sa aj deje. Ale nutit vacsinu mensinou do niecoho, co vacsinova spolocnost nechce je popieranim demokracie. To by potom aj volby boli zbytocne, keby neberieme do uvahy, ze vacsina si zelala navrat Fica a socialnej demokracie. Cim viac to tlacia, tak tym viac to ludia budu odmietat. Staci to len pochopit, ale to by som chcela asi vela.

  6. krikľúni LGBTIQplusmínuskrátdeleno sa sťažujú, že sa tu za rok nič nezmenilo. Klamú, lebo sa vrátili socialisti do vlády. A hneď budú mať minimálne jedného vrcholového politika čo ich bude zastupovať /aj keď sa pelino nechce prezradiť/. Mimochodom ak by to mal byť teroristický čin, tak by vystrielal celú tepláreň

  7. Keby ich postrieľal 20,alebo všetkých potom ako by ste to nazvali.?? Dúfam že teraz im trošku padne hrebienok čvarge

  8. Anonym 13:17 preto o tých právach ľudia hovoria, lebo nie sú rovnaké pre všetkých. Mali by sme sa riadiť heslom “ ži a nechaj žiť“. Keď je niekto slušný, pracovitý, je jedno či je biely, čierny, alebo dúhový. Iritovat by nás mali zlodeji, flakaci….

  9. Ty si hanba tvojich rodicov ty defekt dementny,to vylucenie bolo zamerne,lebo fico nelize prdel bruselu a americanom,europski socialisticky hovnometi su akurat tak zapredane duhove defky a v com to je akoze hanba?nech sa hanbia eurosocialisti co lizu zelenskemu ten fasisticky anal.

  10. Ano,Ano Majko,za Matovica sme rozkvitali,stal sa z nas ekonomicky tiger europy,skoro posledny ,ale nevadi,hlupaci zozrali bajky od Matovica,ze nie je pravda ze vraj sme ekonomicky najhorsi.Bohuzial Slovaci su davno v izolacii uz 3roky,len Majko z Matovicom lietaju v oblakoch.

  11. Pán Majko aká izolácia,oslobodenie. Od psychopatov z Bruselu. Aj Briti keď išli vystúpiť z eu sa robilo haloo ako do roka je po nich.mmh je. Fico netancuje ako chcú tak idú NATO takto. Výborné pán FICO

  12. pre Toma 13. októbra 2023, 20:40 Pri

    Ono by mi nevadil tvoj slovník, keďže každý komunikuje ako mu jeho inteligencia dovoľuje, avšak na tvoje tvrdenie že 2 + 2 = 9 určite míňať čas reagovať nebudem.

  13. Anonym 14. októbra 2023, 8:09 Pri
    lol, fico netancuje ako chcu 😀 prosim, kedy sa fico postavil proti rozhodnutiu eu a nato? uplne chapem, ze vyhral volby, ked su ludia schopni verit opakovanym klamstvam.. podla mna by sa volici smeru nechali ficovi aj analne obrobit a s usmevom by to prezentovali ako uspech a predzvest jasnej buducnosti… to ze ekonomicky upadame hlavne vdaka tym zlodejskym sviniam nieje dolezite, hlavne ze homosexuali nemozu vychovavat dieta, ktoremu je isto lepsie v decaku, kam ho dali dofetovani rodicia, ktori si o rok zrobia dalsie decko….

  14. pre Toma 14. októbra 2023, 22:55 Pri

    Úplne s tebou súhlasím že budem iný ,,mozgových level,,
    Chabé argumenty = chabá odpoveď
    Pokiaľ ti treba vysvetľovať elementárne zásady chovania všetkých sociálnych strán v civilizovanom svete v kontexte so Smerom, určite nebudem míňať na to čas a energiu pretože to tvoj ,,mozgových level,, nemôže nikdy pochopiť.

  15. neminaj si energiu,mas pravdu,len otazka preco sem chodis minat tu neoliberalnu energiu,mi nie je jasne,ale je mi to uplne fuk.ak by boli tie tvoje neoliberalne strany take super a posunuli slovensko ekonomicky dopredu a nie na predposledne miesto,tak by mali logicky vyhrat volby,ak je niekto nepriatelny nemoze vyhravat.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované