back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Regenerácia vnútrobloku Garbiarska: dočasná zmena v parkovaní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Nakoľko sa od 23. októbra bude realizovať obnova chodníkov na ulici Garbiarska (vonkajší okraj vnútrobloku), prosí mesto o spoluprácu obyvateľov na tejto ulici a to nasledovným spôsobom:

Prosíme majiteľov áut parkujúcich kolmým státím na Garbiarskej ulici od Novomestskej ulice po bytový dom Garbiarska 49/50 (viď obrázok), aby od uvedeného termínu parkovali svoje vozidlá na pôvodných státiach, ale s aspoň 80-centimetrovým odstupom od obrubníkov.

Tento priestor je potrebné dočasne využiť ako manipulačný pri uvedenej rekonštrukcii. Zároveň je potrebné rešpektovať dočasnú situáciu na miestnej komunikácii, kde bude potrebné dočasne zohľadňovať primeranú rýchlosť a spôsob jazdy.

Rekonštrukcia predného chodníka začne až po sprístupnení zadných vchodov z bytového domu Garbiarska 52 – 57. O aktuálnych prácach budú obyvatelia dotknutých adries informovaní aj svojimi domovými správcami.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Na parádu. Už teraz sa tu nedá parkovať. Na novom parkovisku sú minimálne 2 rozbité autá, ktoré zaberajú miesto.

  2. Je úplne zrejmé, že pri prácach takéhoto rozsahu nemôže byť všetko tip top. Ale nechápem ako mohli pri bloku 51 rozbiť chodníky pred činžiakom, nedokončiť chodníky za činžiakom. Za činžiakom síce položili dlažbu, ktorú však nezašpárovali, ale nechali roztiahnutý jemný piesok po dlažbe. Ten navlhol a všetko sa nosí na obuvi až do bytov. Spredu sa nosí blato a zozadu sa nosí piesok. Vchody a byty sú zadrbané jemným pieskom, ktorého je problém sa zbaviť. Nerozumiem, prečo musí byť ten piesok rozťahaný po dlažbe a nie je to komplet dokončené, tak aby to zbytočne nespôsobovalo zbytočný bordel.

  3. Firma ktorá robí revitalizáciu robí všetko aby čo najviac znepríjemňovali život obyvateľom, zadné vchody poriadne nepristúpnili, predné vchody rozbili.Je tam bordel vsade blato,a keď tam niečo robia nie sú schopný po sebe po ukončení práce aspoň odhrnut lopatou blato alebo prekryť asi by im ruky odpadli.Takuto firmu ktorá po sebe necháva takýto bordel som ešte nevidel.

  4. Doporučujem p. primátorovi a kompetentným z úradu ísť sa pozrieť aký bordel a aké obmedzenia nechal zhotoviteľ dnes a v tejto chvíli po sebe na ul. Garbiarskej pri bloku 51. Nie sú priechodné ani predné a ani zadné vchody. Vzadu už asi 10 dní je po zhotovených chodníkoch rozsypaný drobný piesok rovno pred vchodmi a tento sa roznáša na obuvi nielen do vchodov, ale priamo do bytov. Dovolím si tvrdiť, že tento piesok vzhľadom na kvalitu poskytovaných služieb čistenia vchodov bude znepríjemňovať život obyvateľom vo vchodoch ešte i o rok. Nedá sa pochopiť načo bol na chodníky rozsypaný asi pred desiatymi dňami, pričom od tej doby nikto s ním položenú dlažbu nešpáruje. Obyvatelia vzhľadom k tomu, že nemajú inú možnosť polovicu tohto piesku už odnosili na obuvi preč. Je potrebné navrhnúť firme, ktorá robí revitalizáciu, aby na vlastné náklady dala vyčistiť kompletné vchody tohto bloku od piesku. Bordel, ktorý firma zanechala po dnešnom dni pred vchodmi z prednej časti sa nedá ani popísať – to treba vidieť. Existuje na tejto stavbe aj stavebný dozor?

  5. Videli, alebo nevideli mestské kamery idiota jazdiaceho s vozidlom po nových chodníkoch v rekonštruovaných priestoroch vnútro bloku na ul. Garbiarskej, ktorý sa nezmestil na chodníky a rozryl rozmočenú zeminu ako stádo divých svíň, nehovoriac o znečistených chodníkoch? Pokiaľ sa toto nebude exemplárne trestať a zverejňovať, idioti sa nepoučia.

  6. Po tvojom príspevku sa môže stať, že sa tu objaví idiot, ktorý napíše tak ako nedávno, že je bežné autami jazdiť cez vnútroblok k zadným vchodom, lebo on bol tak zvyknutý a nevidí na tom nič čudné. Keďže idioti ešte nevymreli, budú sa jazdy po chodníkoch vo vnútrobloku opakovať, lebo pre nich je lepšie niečo voziť zozadu ako cez predný vchod. A takéto teľce by chceli byť súčasťou vyspelej Európy so spiatočníckym myslením.

  7. Vie niekto či už skončili práce na chodníkoch, alebo ešte sa budú niekedy špárovať tým pieskom a čistiť od blata? Na šikmom chodníku smerom od Drogerie 101 chýba tá zábrana proti autám. Hovadá tupé tade jazdia do vnútrobloku a rozrývajú terén popri obrubníkoch.

  8. Možno by bolo vhodné, v rámci regenerácie vnútrobloku, nainštalovať kamery pre takých idiotov, ktorí boli zvyknutí jazdiť autami k zadným vchodom.

  9. Všetky práce a čistenie chodníkov je vlastne už hotové, či ako? Projekt je už ukončený a prebratý? Nechce sa mi tomu nejako veriť…inak počasie je celkom prajné, dalo sa tam stále robiť. Snáď ešte budú nejaké terénne úpravy.

  10. Tie terénne úpravy nevyzerajú byť ukončené, hoci už pár dní je dobré počasie na výsadbu. Keď si porovnám ten projekt s realitou, zrejme ešte bude čo vysádzať.

  11. Koniec roka 2023 mal byt koncom projektu. Zda sa ako keby pred finale vsetci zmizli a nechali po sebe neukoncene dielo.

  12. Čo chceš ukončovať začiatkom februára? Čo myslíš že niekto striehne na počasie aby dokončil zákazku? Skús si teraz poorať záhradu, blato, samé blato, asi si nejaký obývačkový mudrlant, klídek, počkaj do jari…

  13. Tí čo plánovali ukončenie revitalizácie do konca decembra zrejme asi počítali s tým, že bude leto. Či? Snáď to neplánoval nejaký obývačkový mudrlant.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované