back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Kotlebovu ĽSNS a Uhríkovu Republiku SMER kanibalizoval už pred voľbami. Hlas a SNS to čaká po nich

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po voľbách teda došlo k potvrdeniu toho, čo viacerí na „zázraky“ neveriaci ľudia sledujúci politické dianie dávno predpovedali.Aj keď úplný neúspech Republiky prekvapil. Rovnako aj totálny prepadák Sme rodina ukázal, že mentálne je drvivá väčšina bežnej populácie naladená skôr na úroveň Farmy a megaoplodňovanie (aj keď v rodine) plastickým chirurgom upravených tzv. „zlatokopiek“ politickým populistom pre Slovensko predsa len hlavnou témou nie je.

Neprekvapil snáď len Hlas so svojim šéfom. Presne podľa predpokladov (nostalgické spomienky, kompromateriály, alebo fakt len túžba ukojiť záujmy „našich ľudí“?) sa Pellegrini rozhodol vládu zložiť s autentickým SMERom, jeho ľuďmi a podľa Ficovej rétoriky na základoch ešte pre krajinu horších, ako za jeho predchádzajúcich vlád.

Dnes je už pomerne isté, že Robert Fico prezidentke Čaputovej prinesie zostavu vlády s HLASom a SNS. Teda toho, čo sa do NR SR dostalo na kandidátke SNS.

Ako to bude vyzerať pre HLAS a SNS? Nuž, história nepustí. Kotlebovu ĽSNS a Uhríkovu Republiku SMER kanibalizoval už pred voľbami. Hlas a SNS to čaká po nich.

A ako Slovensko?

Posledný nech zhasne…

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Slniečkári nastal čas velkého zúčtovania,practe sa zo slovenska kade lahšie😁západ vás volá🤪

  2. Tak tak homoskovci, tlci čo vítajú každého utečenca,covid šialenci, ukrajinsky blázni zabalený vo vlajkách UA,teraz v izraelských, pometenci Bruselu a USA. Čo som zabudol?? Jaj a ty čo sa chcú zenit z lustrom. Miloško pirulku dať,ľadoví obklad a vyplakať sa do kaviarne neakej

  3. Tento článok nemá ani špetku sebareflexie,ani špetku rozumnej analýzy a ani trošku rešpektu ku Slovensku a jeho ľuďom.Prepana boha,zaco a prečo by mali ešte raz voliť týchto plagiatorov.ludi,ktorých jediná odbornosť bola“ lebo Fico“,ľudí,ktorých arogancia nemala konca kraja,proste babrakov,ktorý okrem fráz neovládajú nič,len kecy,a povatsinu vládnutia sa zaoberali len sami sebou.Ved začínali s ústavnou väčšinou,ktorá vláda má také niečo? A tu sa nájdu ešte ľudia,ktorí si myslia,že politika je,keď je niekto proti niekomu( Ficovi) To je trošku malo na vedenie 5.milionoveho národa.Hanbite sa!

  4. Anonym 11. októbra 2023, 15:30 Pri…no ja by som povedal že jediná odbornosť Fica bola „lebo Radičova“, to už sme zažili a dám ruku do ohňa že teraz to bude „lebo Matovič a Heger“ – a myslím že oprávene, rovnako ako sa používa „lebo Fico“….lebo keď sa po x-té spýtam že čo takého za 12 rokov svojích vlád tento človek dosiahol tak nikto nevie…, za to káuz sú desiatky, odsúdených 40, pred súdom cez 100 a dalším to zmarilo 363….ja myslím že už nikto nechcel Matoviča (ok max tých jeho 9%) a ani Hegera, ale dali ste krajinu do rúk niekolkrát overeným neschopákom a navyše zlodejom (pripomínam 40 odsúdených), ktorí nielenže nemajú ani program čo a ako robiť a nič za roky vlad nedokázali ale vždy svoju kampaň postavili len na kriku, nenávisti a teraz pridali aj fyzické útoky…a ak si myslíte že teraz tá polovička národa, ktorá je proti-mafianskej vláde a tejto opakovanej nekompetentnosti bude držať huby, tak to je asi omyl….

  5. Za mesiac uvidíme čo sa bude diať v tomto štáte Fico si z Pelegriniho a Danka urobi dojne kravy a ostatným občanom sa bude smiat

  6. Bloger – ďakujeme ti že si dokázal v Seredi tvojimi článkami postaviť Smer na nohy. Tvoja snaha sa zapísala do histórie.

  7. Majko je po voľbách, karty sú rozdané, a vaše jasnovidecké schopnosti sú nanič. Akurát rozoštvávate čitateľov, prehru treba prijať, totálny chaos sa dostal do opozície. Ozaj pán Kiska bol odsúdení zatiaľ neprávoplatne.

  8. Kašľať na Kotlebu, Uhríka, Fica aj Pelleho. Ale o odsúdení bývalého prezidenta nič nebude? A Zuzana z paláca a kedysi vyjadrila, že je pre ju vzor. A vzorom bol aj pre iných, vždy bol obhajovaný, keď „bolo treba“.

  9. Ratafák ked sa ti na slovensku nepáči,tak sa odstahuj na tvoj vysnívaný západ a zober so sebou aj majka,adolfa a podobných amerických a bruselských ritolezov. Nikomu tu chýbat nebudete.

  10. a ty si sa odsťahoval preč ked tu niekedy bola vláda ktorá sa tebe zrovna nepáčila?….zobral si nafukovačky a všetkých putinofilných ritolezov a išiel si smer vysnívaný východ?…prečo si tam neostal?..alebo z republiky posielaš len iných?.

  11. Ja nemám z ruskom nič spoločné nevim prečo by som sa tam mal odstahovat ,mne je ukradnuté rusko,usa aj únia,ja som SLOVÁK,chápeš to?

  12. Pan Majko, pochopte prosim, ze uz tu nebude Budaj, Matovic, Kollar, Sulik, Procko, Tabak a spol..
    Halloooooooooooo, je po volbach. Karty su rozdane, tak tu nerobte uz rozbroje v dpolocnosti. Bolo uz toho dost

  13. Anonym 11. októbra 2023, 18:22 – Slovak a vies kde by bolo Slovensko bez unie? Skus si vsimat tabulky s nadpisom financovane z fondov EU pri skolach, ihriskach, parkoch, roznych budovach..

  14. Danka by za ten pozývací list rusom mali popravot za vlastizradu.
    A verim ze toho jebnuteho zlodeja fica zradi srdce a od skape vo vlastnych srackach a kalinakovi redaju na cukrovarskej zlatu davku.
    A pellegriny – nech ti roztrka rit parta nakazenych negersonov z osady

  15. Pár dní pred voľbami sme v práci diskutovali o možnom výsledku. Ako pravičiari sme samozrejme verili že PS to dá s prehľadom, SAS s odretými ušami a nejakí pricmrndávači od Demokratov a spol. No a druhá možnosť, že Ficina to dá s Peťulou a fašistami. A že v tom prípade sa budú asi báť otvorene s fašoňmi a tak budeme dlho čakať na rozuzlenie. No lenže Fifik požral komplet všetok mozgový planktón a čo nepožral sa zachránilo u entity zvanej Danko a je to na 3,14ču. Za idiota v koalícii sa môže akurát hanbiť a tak si túto partičku zaslúžime. A teraz budeme už len čakať na tie pečené holuby z oblohy, sociálne istoty a balíčky, lacný benzín a potraviny, hypotéky za 0,99%, škôlky pre všetky maloleté detičky a dôchodci ako hybná sila budú mať už v novembri tie skutočné 13-te a 14-te dôchodky. Všetci budeme mať vlaky zadarmo, aj v Pate, Šoporni aj Vinohradoch aby žiadna diskriminácia :-))) a potom sa všetci zobudíme, tí čo budú pracovať si za3,14čujú a dôchodci a socky pochopia, že s nimi bolo zasa tak ako vždy iba sprosto vyje…ané. A tak im treba.

  16. Pán Majko cez svoje vlastné médium aj vyjadruje svoj názor. Rovnako, ako niektoré sračkové médiá môžu šíriť, že Zem je plochá. Nechápem, čo sa tu rozculujes. Nikto ťa nenúti sem chodiť.

  17. tak preco, preKrista sledujes srackove media?
    narocky sliapnes do hovna a potom mu vycitas, ze smrdi. a este ho podupes.

  18. no bohužial ľudia sa odiaľto sťahujú….a ešte horšie že práve tí vzdelanejší, ktorý ovládajú jazyk a ovládajú nejakú cenenú zručnosť za ktorú ich inde lepšie ocenia a nikto na nich nebude útočiť (lekári, vedci…), takí sa vedia sa v pohode presadiť aj v zahraničí……mňa by naozaj zaujímalo že čo budete robiť až vyženiete všetkých, ktorým sa nepáči vláda mafie, korupcia, vulgárnosť, fyzické napádanie atd…..to tu bude potom asi sveta žiť….

  19. Ratafak,to píšeš o tých posledných tri a pol roku? Lebo inak mi to nedáva zmysel.A ani tým voličom,ktorí dali vysvedčenie poslednej vlády.Kolar vonku,za ľudí zostali len dvaja,demokrati sa do parlamentu nedostali,Olano zmobilizovalo všetkých Rómov na východe,prísľubom 500 Eur.progresivne Slovensko mi už vyskakovalo z chladničky,masívna podpora všetkých médií atď.A ľudia si vybrali.A preto netrep a nepíš sprostosti.Mafia a korupcia? veď daj nejaký príklad.Ste všetci trápni tým vašim strasenim…Pockaj si štyri roky,potom sa možno dozijes.Nevsimol si si,v akom dezolatnom stave je všetko? Veď to hovorí táto úradnícka vláda.

  20. Anonym 12. októbra 2023, 16:29 Pri…daj nejaký príklad?…odsúdení – Bašternák, Kováčik, Branislav Paška, + 37 dalších „naších“ ludí čo už sedia….130 čaká pred súdom…Fico čo nevie povedať odkial vzal na nájom v Bonaparte (legálne na to našetrit nemohol) a ked sa sťhoval tak vykúsal aj dlažbu a kachličky..jeho „poradkyňa“ napojená na taliansku mafiu…kolko tých príkladov chceš aby ti to stačilo?….alebo potrebuješ aj video, tu máš jedno: https://www.youtube.com/watch?v=AWFgwBO376c
    v dezolátnom stave?..áno ale od kedy asi?…ty si nepamatáš ked Smer v roku 2020 končil ako sa mu posielali fotky plesnivých nemocníc?..dialnica do roku 2010 nie je ani 2023 atď….vy máte vážne pamať akvariovej rybičky…

  21. Ty somár populistický Ratafak,klameš,Jediný bol odsúdený Kováčik,a vieme všetci,kto ho odsúdil,a Kováčik je zo Smeru? A trojnásobný premiér a poslanec nemá na nájom?Klameš! A odkiaľ vieš,koľko tam stojí nájom.Mal funkcie na európskom súde a čo ja viem všetko,a ty z toho usudzujes korupciu? Keby niečo bolo,už by za minulej vlády už dávno zavreli.A Mako,a Imrecze? komu poslúžili? Za košík zeleniny 5rokov na tvrdo,a oni dostávajú štátne zákazky.Ten istý,čo dostal ľudí do problémov to povedal aj o Mikucovi,stíhal ho niekto? Budaj priklepol kolegovi milióny,stíhal ho niekto Lipšic je odsúdený,a je prokurátor,Kolikovej firma ryžuje na televízii.Veronicka posrala,čo sa dalo,stíha ju niekto? K vôli sprostote Výdaja musí stať zaplatiť 600000 eur a mohol by som písať celý večer.A poradkyňa ty somár,čo sa kedy dokázalo.Postavi sa a už melú korupcia a mafia a sami robia čo najhoršie.Tomu už ozaj nikto neverí.

  22. to je neuveritelne ako sa ty dokážeš rozohniť aby si obránil svojho Fica…ty z toho musíš niečo mať….asi 2 minúty trvá zistit že byt sa v tejto lokalite prenajímajú asi za 16-19 eur/m2 (áno 3 roky dozadu to mohlo byt o niečo menej), Ficov Bonaparte byt mal 377 metrov + 111 metrov terasy….dokážeš si spočítat aký nájom tam asi je?…vieš mi povedat kedy popri premierovaní stíha tie dalšie funkcie?…berem že poslanci asi stíhajú, ale byť premierom a k tomu ešte “ funkcie na európskom súde a čo ja viem všetko“ to už moc nejde….a k tomu: „Fico v majetkových priznania neuvádza ani luxusné hodinky, hoci sa s nimi postupne ukazoval na verejnosti . Napríklad hodinky švajčiarskej značky IWC Kurt Klaus za 20-tisíc eur. Prezentoval sa aj hodinkami Cartier za 8-tisíc eur či klenotom od Raymond Weil za viac ako 7-tisíc eur. Líder sociálnych demokratov zakaždým tvrdil, že hodinky dostal darom od známych či manželky.

    Rovnako v majetkovom priznaní neuvádzal ani motorku, na ktorej sa po Bratislave premával v lete 2021. Podľa zistení Plus 7 dní išlo o v tom čase najluxusnejší a najdrahší chopper v ponuke japonského výrobcu motoriek Honda. V USA stojí približne 11-tisíc dolárov, pričom Ficov kúsok má vylepšený výfuk a niekoľko ďalších detailov, ktoré cenu ešte zvyšujú.“

    O tom by sa dalo písať hodiny a hodiny….jednoducho ste si zvolili po štvrté „socialneho demokrata“ , ktorý si užíva život o ktorý si jeho voliči ani nevedia predstaviť a nijak mu to platovo nevychádza….a ty sa tu za neho ideš takto rozohniť….tu máš další predražený nákup v zdravotníctve: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/851003-branislav-paska-ide-za-nakup-ultrazvukov-za-mreze
    to sú miliony a miliony

  23. Strana európskych socialistov pozastavila členstvo Smeru a asociované členstvo Hlasu. Dôvodom je odklon Roberta Fica od hodnôt európskych socialistov a spojenie so SNS, ktoré považujú za radikálne pravicovú stranu. 

    Informuje o tom portál Euractiv.sk.

  24. Anonym 12. októbra 2023, 17:57 – nech sa paci, vysku najomneho zverejnila konkurzna spravkyna
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/531192-fico-sa-stahuje-z-bonaparte-spravkyna-zverejnila-najomne/

    Doplnim Ratafaka:
    Oveľa viac nehnuteľností ako samotný expremiér
    majú jeho príbuzní. Ficov syn Michal napríklad nadobudol byt bez hypotéky v lukratívnej lokalite v centre Bratislavy.

    „Robert Fico nikdy neplatil žiadne sankcie a nikto ho účinne nekontroloval, a to napriek skutočnosti, že využíval cudzie luxusné nehnuteľnosti a podával majetkové priznania, v ktorých neuvádzal dary a veci nosené na verejnosti. Je ukážkovým príkladom toho, ako u nás kontrola majetkov politikov nefunguje,“ konštatuje na záver Nadácia Zastavme korupciu.

    Jediny kto tu klame si ty. Nebol odsudeny len Kovacik
    https://dennikn.sk/3532879/odsudili-uz-viac-ako-40-zlocincov-z-ery-smeru-nie-su-len-spolupracujuci-obvineni-nedostali-iba-podmienky/

  25. Ty, ked si najebany jako doga by si nemal mat pristup na net. Alebo si tak drbly aj jako striezvy? V tom pripade pochadzas z rodiny debilov. Babka debil, tato debil, a ked budes mat deti aj tie budu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované