back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Polícia monitoruje situáciu v súvislosti s dianím v Izraeli

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Polícia v súvislosti s dianím v Izraeli situáciu podrobne monitoruje, v prípade potreby je pripravená prijať adekvátne opatrenia.

Jednotlivé krajské riaditeľstvá Policajného zboru mapujú objekty v rámci každého kraja a taktiež po svojej línii analyzujú a vyhodnocujú situáciu a prijímajú potrebné riešenia. Taktiež sme v úzkom spojení so zahraničnými partnermi, aby sme získali ďalšie informácie.

Situáciu nepodceňujeme, z taktických dôvodov však nebudeme konkretizovať jednotlivé kroky polície. Verejnosť ubezpečujeme, že aktuálne je situácia na Slovensku pokojná a nie je dôvod na znepokojenie.

 

zdroj: FB/ Polícia Slovenskej republiky
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Určite sa tam nejaký slováci minimálne na dovolenke nájdu…

  2. Snad izrael zakroci velmi tvrdo a nebude mat kto pochovavat tie kurvy palestinske teroristicke

  3. V pasme Gazy ziju dva miliony ludi. Rozlohou to je maly pas pobrezia na juhu Izraela o velkosti 350 km2. To je menej nez rozloha Bratislavy. Su to dva miliony ludi, ktori tam na tom uzemi ziju po starocia a napriek tomu nemaju ziadne statne obcianstvo, nemaju pasy, nemozu cestovat, ich deti nemozu studovat v zahranici, nemozu slobodne podnikat. Bolo im vyhradene miesto a tam musia zit ako obcania druhej kategorie. Alebo odist zit do zahranicia. Samozrejme, ze sa im to nepaci. Kym budu musiet zit v takom postaveni, tak tam bude ozbrojeny odpor podporovany Iranom. Izrael to tam urcite mocne zbombarduje. To sa deje prave. Aj nemocnica v Gaze uz dostala bombu. Ale ci pojdu do Gazy aj po zemi, to som zvedavy. Neviem, neviem. To bude krvave. A nicive pre reputaciu Izraela vo svete. Nemozu tam z toho urobit jedno velke parkovisko. Hamas pouzil uplne novy tah s tym masovym zajimanim izraelskych vojakov a civilistov. Obrovske zlyhanie izraelskej rozviedky a aj izraelskych vojakov na hranici. Ako sa to mohlo stat toto?

  4. SOL začína konečne uverejňovať aj články s humoristicko-satirickým obsahom. PZ SR nemá na vojnu medzi Palestínčanmi a Izraelom žiadny dosah. Je šťastím, že svoje kroky nebude PZ SR konkretizovať, pretože to by bola ešte väčšia sranda. Jediné, čo je v tom článku pravdivo napísané je posledná veta, lebo keď sa budú vraždiť aj 10 rokov, bezpečnostnú situáciu na Slovensku to nezhorší. Na likvidáciu pozostatkov SR si vystačíme prostredníctvom našich politikov aj sami.

  5. Hm a náhodou neokupujú židia palestínske a sýrske územie a nevraždia židia palestínčanov a sýrčanov na ich vlastnom území už niekoľko desaťročí, alebo sa mýlim ???

  6. 13.38 si ma predbehol.
    Ked niekto vykonaval funkciu zastupcu richtara, tak bol predpoklad, ze teda okrem lezenia do riti mal aj nieco v hlave kedze si ho richtar vybral. Ale v tomto pripade to jaksi nesedi. Hento ma v hlave akurat tak…. sak viete co.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované