back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti PMJ v Trnave zasiahli: Skupina výtržníkov napadla dvoch Turkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|Policajti sa útokom na dvoch tureckých fanúšikov Fenerbahce Instabul, ktorý sa stal včera v noci v meste Trnava, intenzívne zaoberá.

5 OSÔB PODOZRIVÝCH Z LÚPEŽE

Polícia prijala krátko po 22.00 h na linku 158 oznámenie, že pred trnavským hotelom, neďaleko námestia malo prísť k napadnutiu 2 ubytovaných hostí skupinou maskovaných osôb.

STRHLI KLUBOVÚ BUNDU S DOKLADMI

Fanúšikovi futbalového klubu Fenerbahce mala byť násilím strhnutá klubová bunda a druhý ju z obavy z napadnutia dobrovoľne vydal.
Na miesto sme vyslali hliadky PMJ, ktoré situáciu na mieste potvrdili a krátko na to, neďaleko incidentu, za obchodným domom zadržali skupinu 5 osôb, pri ktorých sa v tesnej blízkosti nachádzala jedna klubová bunda s dokladmi.
Osoby vo veku 17, 19, 20, 22 a 31 rokov hliadky predviedli pred vyšetrovateľa, ktorý skutok preveruje s podozrením na násilný trestný čin lúpeže. K zraneniu cudzincov pri útoku nedošlo.

OPATRENIA NA RIZIKOVÝ ZÁPAS

- Článok pokračuje pod reklamou -

Polícia na základe rozhodnutia organizátora, ktorý označil dnešné futbalové stretnutie za rizikové, posilnila o stovky policajtov výkon služby v meste Trnava.
Z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku polícia na nevyhnutne potrebný čas uzavrie aj Ulicu Kollárovú a to v križovatke s Ulicou Žarnovou. Zátarasy budú osadené podľa vývoja bezpečnostnej situácie, najskôr od 14.00 h.

Žiadame fanúšikov najmä trnavského klubu, aby sa zdržali nešportového správania nielen v samotnom meste, ale aj počas futbalového zápasu, a rešpektovali pokyny polície.

Vzhľadom k tomu, že ZÁPAS je označený ako RIZIKOVÝ sa tresty pre výtržníkov zvyšujú na dvojnásobok, maximálna výška je 1000 eur v blokovom konaní.

‼️POZOR NA PARKOVANIE OD 1.10.‼️

Návštevníkov aj domácich fanúšikov upozorňujeme na tzv. „chodníkovú novelu“, ktorá začala platiť od 1. októbra 2023 na celom Slovensku.

Parkovanie je na chodníkoch povolené len v prípadoch, ak je to vyznačené dopravným značením ako parkovacie miesto. Pravidlo, že na chodníku môžete parkovať, ak ponecháte chodcom dostatočný priestor, už neplatí!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované