back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Letná rekondícia 2023 v Hornej Bečve

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

D. Rychtáriková, Slovenský zväz zdravotne postihnutých detí a mládeže v Seredi /  Po prestávke sme si naplánovali tohtoročnú rekondíciu pre členov v Čechách v Horní Bečvě, v Hoteli Bečva. Každoročne sa držíme termínu konca prázdnin, takže sme to aj tento rok neplánovali inak. Vďaka finančnej podpore mesta Sereď sme natešení cestovali ,aby sme strávili pár dní v termíne 29.8.-2.9.2023 v prírode. Okolie nám ponúkalo široké možnosti výletov a tak sme si hneď na druhý deň išli pozrieť výrobu sviečok Unipar. Zoznámili nás tu s výrobou a samozrejme si niečo mohli kúpiť v malom obchodíku. Nakoľko pršalo, tak sme sa presunuli do ďalšieho krásneho obchodu s kameňmi, kde si opäť na svoje prišlo hlavne ženské pohlavie. Následne sme potrebovali potešiť mužov a chlapcov.  Pokračovali sme do Kopřivnice do Múzea nákladných áut Tatra. Náš program týmto neskončil , ponáhľali sme sa naspäť do Rožnova pod Radhoštem, kde sme ešte navštívili Rožnovský pivovar a Málkovu čokoládovnu.

Druhý deň sa počasie umúdrilo a tak sme vyrazili do prírody. Neďaleko sa nachádzajú Pustevny. a Stezka Valašska, kde si každý mohol vyskúšať odvahu stáť vo výške 150m na sklenenej plošine. Odtiaľ sme išli nenáročnú turistiku okolo sochy Radegasta na vrchol Radhošť. Na podvečer sme mali objednanú prehliadku výroby skvelej Marlenky vo Frýdku – Místku. Naplno prežitý deň sme uzavreli posedením, aby sme na druhý deň mohli doobeda absolvovať športovú olympiádu. V šiestich disciplínach si deti zmerali svoje sily a víťazmi boli samozrejme všetci. Vďaka pomoci rodičov ,ktorí sa na tom podieľali organizačne či finančne. Nejaké sily nám ešte ostali a tak sme si dali menšiu túru po okolí.

Opäť musím poďakovať za finančnú podporu mesta Sereď ako aj všetkým zúčastneným. Budeme radi, keď sa nám prihlásia noví členovia a zažijú to s nami. Bližšie informácie poskytnem mailom – rychtarikd@post.sk.

foto: autor

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované