back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Plagát Piešťany podľa Wintera uspel na United States International Poster Biennial

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj |MM|  Motív slúchadiel, ktoré majú nohy, zaujal medzinárodnú porotu úvodného ročníka United States International Poster Biennial. Ide o ďalší úspech dvojice grafických dizajnérov Eduarda a Veroniky Barrera, ktorí stoja za vizuálnou komunikáciou produktov cestovného ruchu z dielne Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj.

Autori zo 75 krajín poslali na United States International Poster Biennial dohromady 7 380 plagátov. Do hlavnej súťaže posunuli porotcovia iba 285 z nich. K vybraným dielam patrí aj plagát Eduarda a Veroniky Barrera, ktorý vlani avizoval jesennú sezónu zážitkových prehliadok Piešťany podľa Wintera. KOCR Trnavský kraj ho na propagáciu tohto unikátneho spojenia divadla a komentovanej prehliadky využíva aj  teraz. Piešťany podľa Wintera sa konajú každú sobotu od 7. októbra do 25. novembra 2023. Okrem slovenčiny premiérovo aj v maďarskom jazyku.

Plagát s Ľudovítom Winterom a slúchadlami je súčasťou výstavy na jednej z promenád v kalifornskom Long Beach. Výstava je prístupná do konca októbra 2023. Organizátori United States International Poster Biennial však avizujú, že bude putovná. Už teraz je isté, že vybrané plagáty budú prezentované aj na Iowa State Univerzity.

Každý rok prihlasujeme našu tvorbu na súťaže podobného formátu s  dlhoročnou tradíciou. United States International Poster Biennial sa konalo po prvýkrát a my sme nadšení, že porota aj tu vybrala jesennú verziu plagátu. Vážime si kreatívnej spolupráce s Trnavským krajom zážitkov a možnosti reprezentovať región takouto formou v zahraničí,” povedala Veronika Barrera, spoluautorka plagátov k zážitkovým prehliadkam Piešťany podľa Wintera.

- Článok pokračuje pod reklamou -

United States International Poster Biennial je ďalším úspechom vizuálneho diela, ktoré Eduardo a Veronika Barrera navrhli pre KOCR Trnavský kraj. Ich plagát k podujatiu Rozárium hudby  2021 bol vybraný na Medzinárodné bienále plagátu Lublin. Odborná porota ocenila aj plagát k úvodnej sezóne zážitkových prehliadok Piešťany podľa Wintera, vďaka čomu postúpil do hlavnej súťaže 28. ročníka Medzinárodného bienále plagátu vo Varšave.

Zážitkové prehliadky Piešťany podľa Wintera sa konajú každú sobotu od 7. októbra do 25. novembra 2023 so začiatkom o 10.00 a 14.00 h. Vstupenky a ďalšie podrobnosti sú dostupné na krajzazitkov.sk.

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované