back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Volebná účasť a výsledky v parlamentných voľbách za Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Slovensko má za sebou parlamentné voľby 2023. Či už je niekto spokojní alebo nie, na výsledkoch to nič nezmení. Tak ako v celoslovenskom meradle aj v Seredi dostal najviac hlasov SMER-SD, na druhom to bolo PS a na treťom HLAS-SD.

Účasť:

Pripomeňme si volebnú účasť na Slovensku: počet zapísaných voličov 4 388 872, počet zúčastnených voličov spolu 3 007 123. Volebná účasť činila teda 68,51%.

V Seredi bol počet zúčastnených voličov 8 560 čo činí účasť 67,49%.

Pre porovnanie v roku 2016 bola v Seredi volebná účasť 57,8%, v roku 2020 to bolo 64,96%.

Výsledky:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Pripomeňme si aj víťazov parlamentných volieb 2023, kde najviac hlasov získal SMER-SD, ktoré v celonárodnom hlasovaní získalo 22,94 %. Na druhom mieste skončilo PS, ktorému odovzdalo hlas 17,96% voličov, tretí je HLAS-SD, ktorý získal 14,70%, nasleduje OĽANO A PRIATELIA s 8,89%, ďalej KDH s 6,82%, SAS s 6.32% a SNS s 5,62%.

Najviac hlasov odovzdali Seredčania strane  SMER-SD a to 29,37%, na druhom mieste sa umiestnilo v našom meste PS s 16,80%,  tretí HLAS-SD získal 14,82%, Nasledovalo OĽANO A PRIATELIA, SNS, REPUBLIKA a SAS.  zdroj: št.úrad

 

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Super je to tu Fico, Danko, Taraba….. blazni z olano patria do blazninca a buzeranti z Ps na urcunie rodu…..

  2. Hurá ojebali sme všetkých seredskych dôchodcov!!!Vyhrali sme v Seredi!🤣 Ďakujeme, že ste brali naše sľuby vážne! Šak aj tak za chvíľu pôjdete voňať fialky od spodu …

  3. Dochodci sú naivní ako malé deti. Začínajuca demencia, vynechávajúca pamäť, netolerantnosť, neschopnosť prispôsobiť sa zmenám a ich tvrdohlavosť nás opäť ťahajú do temnej doby tak ako kedysi za mečiara. Veľká česť tím pár dôchodcom ktorých poznám a spočítam na jednej ruke, ktorí by Fica nikdy nevolili. Dnes už som si istý že svoje deti posielam študovať na západ. A tím mladým smerákom neželám nič iné len aby okúsili to čo je tá chamraď zlodejska schopná.

  4. Dobre si to napísal!A ja pamätám ešte aj časy Mečiar,nikdy som nevolila farizejov!A pokial budem žiť,nikdy sa nedám oblbovať, hanbím sa za seredskÿch dôchodcov!Hoci dávno patrím medzi nich!

  5. Dôchodci prosím už pochopte, že sa budete mať dobre len vtedy keď sa budú mať dobre pracujúci ktorí Vám tie dôchodky vytvárajú!! Nie keď to čo zarobíme ukradne Ficova banda na DPH a predražených nákupoch. Zlodejom vždy ide len o lup nie o vaše pohodlie a vaše starosti. Ach jaj… komu toto pomôže

  6. ale zase, 2492 debilov na nase mesto nie je az taky pruser.
    a ked sa im lubi, ze im fico osere hlavy – nech sa paci.
    je to ako pise 7,09 – ked budu skucat, ze nemaju na lieky, alebo mlieko a maslo, treba sa ich opytat koho si volili.

  7. Pre všetkých tých ANONYMNÝCH debilov, čo sa tu vyjadrili predo mnou: Tliachanie a len tliachanie bez jediného seriózneho argumentu! Vidím, že aj naďalej podliehate tej progresívnej PLIAGE ! Asi sa niekto trochu sekol. V Ne 1.10.23 slnko vyšlo, žiadne ruské vojská tu nie sú, ani rubeľ (mimochodom onedlho bude vzácnejší ako €) ešte nie je u nás oficiálna mena a aj N-ko, SME-čko či čuduj sa svete aj SOL vyšlo v latinke a nie v azbuke, ako ste strašili ľudí.

  8. Bacil Cecil….ale nikto nestrašil že by nevyšlo slnko atď….bude pokračovať to čo sa dialo za tých 12 rokov a za čo sedí 40 ludí a dalšie desiatky čakajú na rozsudok…..ak chodíš do práce, tak cca pol roka pracuješ na štát a z toho dostaneš roz.ebané zdravotníctvo, rozbité cesty atd….to je ten problém, totálne stagnácia, korupcia, rodinkárstvo, nefungujúca polícia, upadajúce školstvo atď….mysli na to až budeš o 5 ráno čakať pred rozbitou poliklinikou a dúfať že sa v ten deň dostaneš na radu k lekárovi….a k tomu rubľu – dneska stojí 0,0096 eura, to som zvedavý kedy bude vzácnejší ako Euro…

  9. Netreba sa rozčuľovať, je to zrkadlo a obraz spoločnosti. 4 roky treba vydržať… A dúfať že bude lepšie…

  10. Ked som pozeral správy zo zahraničia, neboli to vôbec pekné správy, v očiach zahraničia sme si pohoršili.

    Neverím Ficovi ani slovo kedže už ukázal za 12 rokov čo dokáže.

    Videli sme to pri covide v akom stave zanechal zdravotníctvo.

    Ludia zabudli, je to smutné.

  11. Netrep,zahraničie má na háku celé Slovensko,možno okolité krajiny,ale tie vzdialenejšie si často mýlia Slovensko zo Slovinskom a kto bude vládnuť ukáže čas,ved PS stále tvrdí,že urobí všetko možné, aby Fico nezvládol,ved v novinách už začína tlak na Hlas,aby sa s nespája s Ficom,skôr bude zaujímavé, keď voliči z osád budú čakať tých 500 eur od Matelka,bude veselo..

  12. Bacil Cecil, o čom tu trepeš? Aký rubeľ, slnko azbuka? To si si v ktorých konšipiračných novinách prečítal? S kým sa ty stretávaš? keď chodíš po kanáloch, stačí vyjsť na svetlo. Tie volby znamenajú signál smeru že môže kradnúť ďalej a my voliči ti to budeme tolerovať. Zase sa budú zastovovať všetky vyšetrovania, nikdy sa nič nedostane pred súd až kým oni neskončia. Budeš tu žiť v ilúzii že všetko je v poriadku a žiadna korupcia na najvyšších miestach neexistuje. To si ozaj taká trúba. Nikto tu nikoho nenahovára aby volil hneď PS, máš tam veľa iných strán s iným obsahom. Doporučujem ti radšej menej alkoholu a staraj sa o svoje mentálne zdravie.

  13. To: Ratafak plachta 2. októbra 2023, 9:59
    Pozdravujem Ťa RP. Aspoň netrep! kurz RUB / € ku dňu 29.9.23 103,318 a pre porovnanie YEN/€ je dnes 158,3 ! A nezáleží na absolútnej hodnote , ale na zameniteľnosti a hlavne schopnosti v tejto mene platiť najmä za strategicky dôležité komodity (ropa, urán, a iné suroviny).
    Môžem Ťa uistiť, že v SR (pred tým ČSR) žijem nepretržite od narodenia a všeličo si pamätám! Jeden z ukazovateľov stavu hospodárstva je aj výška verejného dlhu v pomere k HDP. Fico odovzdával SR s verejným dlhom pod 50% (okolo 47%). Za ostatných 3 1/2 r. diletanti okolo Matelka a Hegera to vytiahli až na 65%. Kto teda roz.ebal ekonomiku? Nič Ti nehovorí posledne zverejnený príbeh o kaštieli Révayovcov v Turč. Štiavničke kde preinvestovala firma veľmi blízka Matelkovi viac ako 12 mil. € Zverejnila to TV JOJ v minulom týždni! Kamže to dotiahli dosluhujúci bastardi v zdravotníctve s nemocnicami v Martine, alebo Rázsochy, alebo posledne detská pohotovosť, ktorú nestihli zrušiť? Vieš povedať kto terorizoval ľudí so špajchlovaním v nose, s rúškami a nakoniec s vakcínami? To bol SMER? A prečo vakcinácia náhle skončila? Lebo sa Covid 19 zľakol? Prečo po zhruba 5-6 mes. po podaní prvých vakcín začali zomierať „mladí“ ľudia a úmrtnosť u ľudí medzi 40 až 60 r. sa zvýšila o viac ako 11% oproti dlhodobému priemeru a pokračuje v tomto trende? Kto sa to vykašľal na kontroly na št. hranici s Maďarskom, kade prúdia stovky „migrantov“ denne bez akýchkoľvek dokladov? A je treba pokračovať ešte ďalej..?
    To Fico dal postaviť po Slovensku tieto bilboardy 385715606_711262047712687_954373852004835544_n
    Takže priateľu, zalez radšej do psej búdy a odtiaľ vyštekuj. Tak si Ťa skôr všimnú.

  14. Banda hnupov uráža dôchodcov. Som dôchodca, Fica som nevolil, uražajte svojich otcov hlupáci ak sú dôchodcovia.

  15. To: Pre Bacil Cecil 2. októbra 2023, 15:51 Pri
    Nuž čo? Si úbohý! Ja som použil overiteľné argumenty a nie ako ty! Ani nemôžeš taký použiť, lebo ani jeden nemáš!

  16. Ze overitelne argumenty.
    No, neviem ci je on ubohy, ale ze ty si cisty blb je nad slnko jasnejsie. A to je overitelne.

  17. Bacil, ty budeš velky matematik a ekonom ako vidím….napísal si toho dosť, na všetko sa reagovať nedá…ale prosím ťa, ak za 1 euro dostaneš 103,3 rublov, tak kolko eur stojí 1 rubel – poradím ti 1 / 103 = 0,0097 …ty si vlastne potvrdil to čo som písal ja, inak ešte minulý rok to bolo 0,018, takže ten Rubel konštatne slabne a nie že bude vzácnejší…čo sa týka zamenitelnosti tak euro zameníš takmer všade na svete, čo sa o RUB zďaleka napísať nedá….
    k tomu dlhu…fico dostal prestretý stol a z hladiska rastu svetovej ekonomiky asi najlepšie obdobie za posledné dékády…napriek tomu narozdiel od ČR zadlžoval a nestaval takmer nič….vieš povedať čo takého po 12 rokoch jeho vlády ostalo?….Matelka ani Hegera obhajovat nemienim, ale ak ti vadí zadlžovanie tak je totálny nezmysel voliť niekoho kto nedokázal vytvori´t prebytky ani v čase ekonomickej konjuktúry…čo myslíš ak to nedokázal vtedy ako by to robil v čase krízy, keď bolo treba pomáhat domácnostiam a podnikom a zadlžovali sa úplne všetci…..tie Rázsochy sa „stavajú“ 30 rokov, z ktorých 12 vládol Fico a ani nekopol do zeme aby začal…na konci jeho vlády sa mu posielali fotky plesní z nemocníc…..
    vieš mi napísat, čo on za tých 12 rokov vlády pre Slovensko urobil?…kolko nemocníc postavil?…kam posunul školstvo atd….času mal tolko ako nikto iný, ale nikto nevie povedať ako sa to premietlo do kvality život na Slovensku…
    inak, tie opatrenia v čase covidu zaviedol ešte Smer v čase ked sme mali tak 20 nakazených…https://www.health.gov.sk/Clanok?koronavirus-opatrenia-sprisnene

  18. Keby nebolo dôchodcov nemáme nič!! Poliklinika, most školy všetko postavili. Nič si nevážime žiadna úcta = to je vaša demokracia vy “demokrati “

  19. Bacil Cecil 2. októbra 2023, 14:33 – doucovanie s matematiky a prepocet kurzu Rub/€ si dostal od Ratafaka.

    Odo mna mas zdovodnenie dlhu SR s peknou tabulkou. Od 2008 do 2012 hruby dlh stupol z 28,6% na 51,8%. Od 2012 do 2019 sa pohyboval od 51,8% do 48,1%. Pripomen nam kto tu vladol?

    V 2020 po vypuknuti pandemie sa dvihol na 61,5%.
    Ak by sme prirovnali ekonomicku krizu k pandemii a bol by pri vlade Smer ten dlh by nebol 61,5% ale nieco malo pod 100%.

    https://www.mfsr.sk/files/archiv/74/List-dlh-2021_FINAL.pdf

    Po trapase s matematikou a klamstvami o dlhu vylezies este z budy nieco zastekat?

  20. Vam tu dobre drbe, kde ste zili 3,5 roka??? Matovic teda blazen z TT orobil zo statneho rozpoctu trhaci kalendar, Stbak Budaj vas presviecal ze medvedbe zeru mrkvu, vojak Nagy daroval lietajuci srot na ukrajinu, alkoholik a kazatel Heger prepil premiersku rezervu, inak preto nemame most nad zeleznicou, pani pica Remisova uz teraz vola po refernde za predcasne volby, no skratka je pica…. kadernik skurvil skolstvo, Sulik vypil v Dubaji bar a Kolar urobil za 3,5 roka 100tisic deti…. a este prvy blazen podlatil cierne papule v osadach…. tak toto ma reprezentovat Slovensko??? o buzerantoch tu pisat uz nebudem, tych je v europskom parlamente dost

  21. Koľko rómskych občanov slovenského štátu sa zúčastnilo volieb do slovenského parlamentu v Seredi ? Viem je to tajné. Ak neboli voliť nebola ponúknutá päťstovka na ruku ako na východe Slovenska.

  22. Ľutujem, že som nevolil olano. Pozatvárali bankomatovú mafiu a z toho golisa odstrelili, drogovú mafiu či to boli weissovci, alebo kolotočári. Policajti nezdravili mafiánov. Treba sa pozrieť ešte na prsty a aj cez finančnú správu na týchto developerov, ktorí veľmi za slávy bankomatovej mafie s nimi chodili.

  23. ,, inak preto nemame most nad zeleznicou,,
    teda ty si iny debil. ty musis pochadzat z dlhej linie debilov. takto okokotniet sa za jednu generaciu neda.

  24. Anonymovi 21.46
    Nemusel si voliť OLANO s Matovičom, Budajom, Remišovou
    Nemusel si voliť Demokratov s Naďom a Hegerom
    Nemusel si voliť SAS s Grohlingom a Sulikom
    A keď si teplý a nechceš s tým vyjsť von, nemusíš voliť ani PS ktorý ešte vo vláde neboli a nemôžeš nič na nich povedať iba zdielať svoje tupé názory.
    Napriek tomu tu si mal na výber ešte ďalších 15 strán ktorí nikdy v parlamente neboli, nikoho neokradli, nikomu neublížili, nič zlé nespravili. Ale ty si taký zadubený že poznáš len tých pár vymenovaných.

  25. Ak dovolíte, vrátim sa k výsledkom volieb a účasti. Porovnanie výsledkov s minulými je myslím zaujímave.

    Volebný výsledok v r. 2020 Volebný výsledok v r. 2023
    Strana Počet hlasov 0% Strana Počet hlasov %
    OĽANO 2772 28,94 OĽANO A PRIATELIA 658 8,07
    SMER 1747 20,45 SMER 2492 29,37
    SME RODINA 867 10,15 SME RODINA 204 2,4
    ĽSNS 782 9,15 ĽSNS 100 1,17
    SaS 600 7,02 SaS 500 5,89
    PS/SPOLU 497 5,82 PS 1425 16,79
    ZA ĽUDÍ 346 4,05 –
    VLASŤ 310 3,63 –
    KDH 258 3,02 KDH 385 4,53
    SNS 255 2,99 SNS 546 6,43
    DOBRÁ VOĽBA 212 2,48 –
    Socialisti 80 0,94 –
    REPUBLIKA 505 5,95

    Volebná účasť v rámci SR bola Volebná účasť v rámci SR bola
    65,8 % 68,5 %
    s počtom 2 881 511 platných s počtom 3 007 123 planých
    hlasov. hlasov.
    V roku 2020 Seredi sa volieb V roku 2023 Seredi sa volieb
    zúčastnilo 8 631 voličov zúčastnilo 8 560 voličov
    čo je 64,96 % účasť. čo je 67,49 % účasť.
    V percente účasti občanov na voľbách ostávame stále pod republikovým priemerom.

  26. Ďakujeme smerákom, špeciálne kalinakovi že sa mu podarilo na ústavnom súde označiť zákon o prepadnutí majetku za protiústavný. Žiadny slušný človek, nezlodej, ani len nepomysli na to napadnúť zákon ktorý berie majetok zlodejom. Gratulujem zgerba čvarga smerácka k víťazstvu vo voľbách. Drancovačka môže začať.

  27. Som dôchodca a Smer som nevolil. Sám som sa čudoval, kde nabral toľko hlasov. Ale ako som zistil vo svojom okolí Smer volili aj 50-tnici a aj mladší. Tak vypuste z úst dôchodcov.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované